reklama
margola kobieto z nieba mi spadłaś:-):-):-) my sie też zastanawialiśmy nad marywilską i zastanawiałam się czy tam jechać czy się będzie opłacać,więc odpowiedz mam
kochana! ja tam na 100% jeszcze z 5 razy pojade na zakupy!! jest wszystko i naprawdę w dobrych cenach! zakupiłam tez piżamę do karmienia, szczoteczki do włosków maleństwa, rajstopinki i nie drapki na łapki czy będzie sie opłacać?? przykład- w C&A, 5-10-15 itd pajacyk welurowy na promocji 40 zł, na marywilskiej 15-20 zł max! nawet u tych chinoli mozna trafic polskie rzeczy i zawsze coś utargujesz! a jakość naprawde porządna! ja mam tam nie daleko więc jeszcze nie raz wpadne poszukac nowości
pandora83
Fanka BB :)
witajcie:-)
ja też już po śniadanku i myślę o smażeniu pączków serowych albo faworków...:-) tyle tylko że siły brak, bo jak wiele z nas jakieś przeziębienie mnie męczy
wczorajsza wizyta u gina ok, tyle tylko że znów reklamówka leków- na nerki furagin i żurawit, na skurcze nóg magnez, witaminy, no-spa.... no nic byle tylko jakoś te 2 miesiące dociągnąć.
A tak mi się dziś skojarzyło że mitaginka to takie objawy i podobną diagnostykę ma jak ja miał ostatnio przy tej ... kolce nerkowej, może to to albo zator w nerce bo podobno wtedy jeszcze gorzej... no ale niech tylko szybko zdrowieje
to znak że wiosna i dzieciaczki już blisko, mój kot też szaleje- wystarczy do niego rękę wystawić a ona od razu mruczy i zaczyna się tarzać po podłodze
ja też już po śniadanku i myślę o smażeniu pączków serowych albo faworków...:-) tyle tylko że siły brak, bo jak wiele z nas jakieś przeziębienie mnie męczy
wczorajsza wizyta u gina ok, tyle tylko że znów reklamówka leków- na nerki furagin i żurawit, na skurcze nóg magnez, witaminy, no-spa.... no nic byle tylko jakoś te 2 miesiące dociągnąć.
A tak mi się dziś skojarzyło że mitaginka to takie objawy i podobną diagnostykę ma jak ja miał ostatnio przy tej ... kolce nerkowej, może to to albo zator w nerce bo podobno wtedy jeszcze gorzej... no ale niech tylko szybko zdrowieje
Hey :-)
Kot siedzi na parapecie i wydaje dziwne odgłosy mrucząco-wyjące, po drugiej stronie okna w ogródku siedzi jakieś wypasione kocisko, garfild jakiś podwórkowy no i chyba sobie flirtują.
to znak że wiosna i dzieciaczki już blisko, mój kot też szaleje- wystarczy do niego rękę wystawić a ona od razu mruczy i zaczyna się tarzać po podłodze
Beata87
Fanka BB :)
ja musze troche rzeczy dla siebie pokupować,a ostatni raz byłam tam jakoś po otwarciu i nie było ciekawie,i pewnie malutkiej coś dokupie,u mnie duperele takie zostały tylko,musze pościel do łózeczka kupić i ochrone jeszcze:-)bo na wózek to jeszcze poluje na allegro
A
asiunia876
Gość
dziewuszki, zdyyyychammm... porzadnie sie zalatwilam, bez jaj :-( koszmarna noc, nie kaszlalam dzieki syropkowi, ale zatkana bylam totalnie, nie szlo oddychac.. bosze..
jestem totalnie zaflegmiona, co kaszlne, kichne, to wylewa sie ze mnie ta flegma, ohyda, koszmar, a jak boli kaszel, to nie wspomne.
juz inhalacje sobie zrobilam, bo niewyrobka...
no nic, costam zjadlam, wypilam goraca herbatke i wracam do wyrka sie wygrzac :-(
czuje sie tak samo. Cala noc nie moglam spac bo gardlo to mi sie chyba paliło z bolu.. efekt? - tracilam glos... Nic a nic nie powiem, a biedy Josh sie patrzy i nie wie o co chodzi. WIe ze zle sie czuje i nawet na kompie mi pozwolil was poczytac... Normalnie to pierwszy sie dobiera i domaga sie zygzaka czy złomka na youtube, a dzis widzi mnie i mowi "baw sie mamuś baw" i mnie poglaskal po glowie... heh...
Tyle ze ja sie czuje jak przecinek, marze o wyrku i herbacie. Nic nie zjadlam bo nie przelkne tak boli, jedynie herbaty wypilam...
Jest cos co moge brac? Na bol gardla mam Tantum Verde bo to mi gin pozwolil brac a na ogolne zle samopoczucie i katar?
Tez mam cos takiego. Ostatnio czesciej. Na poczatku myslalam ze to moja astma, ale nie bo oddycham normalnie wtedy. Jak to sie nasila to mam klucie na mostku, nie wiem jakby skurcz przelyku? Raz myslalam ze mam zawal bo przeszlo na serce... Nie wiem co to?...nati też na początku myślałam że to serce ale u mnie to po przeciwnej stronie
U nas masz telewizorki (kazdy swoj) ale i tak nikt z tego nie kozysta. Po 1 moze przeszkadzac innym (alternatywa- urzyc sluchawek) po 2 zajmujesz sie dzidzia albo spisz. Mi moj Josh dostarczal wszystkich rozrywek i kompiele i zabiegi pielegnacyjne haha
hej dziewczynki
biorę się zaraz za prasowanie pieluch, bo kupiłam wczoraj flanelki i wyprałam już wszystkie z tetrą włącznie, nie przyszło mi tylko do głowy, że przy 40 stopniach flenla pusci kolor i teraz wszystkie tetrowe mam lekko liliowe od fioletowej flanelki hahahahah
trudno mały jakoś to przeżyje
nastawiłam tez posciel do prania i ręczniki, więc popołudniu albo jutro wyprasuję, wczoraj na obiad zjedliśmy tylko rosół więc kotlety zostały mi na dzisiaj, hurra nie muszę nic gotować:-)
To biorę się do roboty, miłego dzionka brzuchatki
biorę się zaraz za prasowanie pieluch, bo kupiłam wczoraj flanelki i wyprałam już wszystkie z tetrą włącznie, nie przyszło mi tylko do głowy, że przy 40 stopniach flenla pusci kolor i teraz wszystkie tetrowe mam lekko liliowe od fioletowej flanelki hahahahah
trudno mały jakoś to przeżyje
nastawiłam tez posciel do prania i ręczniki, więc popołudniu albo jutro wyprasuję, wczoraj na obiad zjedliśmy tylko rosół więc kotlety zostały mi na dzisiaj, hurra nie muszę nic gotować:-)
To biorę się do roboty, miłego dzionka brzuchatki
u Mitaginki jest telewizor na pieniadze wiec włącza tylko wieczorem
lezy sama, pocieszam ja ze zaraz kogos przyjma i bedzie to dziewczyna w podobnym wieku ale niestety to "zwykla" ginekologia wiec i babcia moze sie trafic
wspolczuje Jej, niby przyzwyczajona do lezenia ale z nudow mozna zwariowac
lezy sama, pocieszam ja ze zaraz kogos przyjma i bedzie to dziewczyna w podobnym wieku ale niestety to "zwykla" ginekologia wiec i babcia moze sie trafic
wspolczuje Jej, niby przyzwyczajona do lezenia ale z nudow mozna zwariowac
Hej Babeczki,
asiunia, aenye - no był casting na lokatorke, wybrałyśmy taka laske pogodna bardzo. Niewiele tak naprawde moge teraz powiedziec. Okaze sie w praniu, dzis bedzie zwozic swoje swoje meble i rzeczy. Napewno bedziemy uwazac, laska wie, ze ja jestem w ciazy. Dla mnie to jeszcze 2 miesiace, bo po porodzie wyjezdzam do rodzicow na jakis czas. Damy jakos rade, musimy...
Wszystkim chorowitkom duuuuuużo zdrówka zycze !!!!
Słuchajcie, o tej porze w TV nie ma nic ciekawego. Przerzucajac programy trafilam na tele5 i Wróżbitę Macieja... Boze, Dziewczyny, co za Idiota. Az zal mi tych wszytskich ludzi, ktorzy daja z siebie robic debila na wizji.... Dzizzz.
asiunia, aenye - no był casting na lokatorke, wybrałyśmy taka laske pogodna bardzo. Niewiele tak naprawde moge teraz powiedziec. Okaze sie w praniu, dzis bedzie zwozic swoje swoje meble i rzeczy. Napewno bedziemy uwazac, laska wie, ze ja jestem w ciazy. Dla mnie to jeszcze 2 miesiace, bo po porodzie wyjezdzam do rodzicow na jakis czas. Damy jakos rade, musimy...
Wszystkim chorowitkom duuuuuużo zdrówka zycze !!!!
Słuchajcie, o tej porze w TV nie ma nic ciekawego. Przerzucajac programy trafilam na tele5 i Wróżbitę Macieja... Boze, Dziewczyny, co za Idiota. Az zal mi tych wszytskich ludzi, ktorzy daja z siebie robic debila na wizji.... Dzizzz.
reklama
witam
wspolczuje wszystkim chorujacym mnie tez cos dopadlo boli gardlo i ten przebrzydly katar...mlody tez katar i kaszel ale humor mu dopisuje wiec ok
Asiunia wlasnie wiesz moze co tutaj mozna kupic na gardlo? mam tantum verde w sprayu ale juz koncowke i oszczedzam dla mlodego...jak narazie lecze sie miodem cytrynka itp
Beata ale mi narobilas smaka na nalesniki z serem
oby Mitagince dali jakas fajna babeczke do sali szybciej by jej czas lecial
czy wy tez macie takie skurcze lydek? mnei strasznie lapia w nocy nie wiem wtedy co ze soba zrobic..biore magnez ale moze za mala dawke bo srednio pomaga
milego dnia wszystkim
wspolczuje wszystkim chorujacym mnie tez cos dopadlo boli gardlo i ten przebrzydly katar...mlody tez katar i kaszel ale humor mu dopisuje wiec ok
Asiunia wlasnie wiesz moze co tutaj mozna kupic na gardlo? mam tantum verde w sprayu ale juz koncowke i oszczedzam dla mlodego...jak narazie lecze sie miodem cytrynka itp
Beata ale mi narobilas smaka na nalesniki z serem
oby Mitagince dali jakas fajna babeczke do sali szybciej by jej czas lecial
czy wy tez macie takie skurcze lydek? mnei strasznie lapia w nocy nie wiem wtedy co ze soba zrobic..biore magnez ale moze za mala dawke bo srednio pomaga
milego dnia wszystkim
Podziel się: