reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

Witajcie. :)

Ja dziś byłam odwiedzić moją kuzynkę i jej 6-miesięczne bliźniaczki. :) Także podpytałam się jeszcze o kilka kwestii, które budziły moje wątpliwości. Niestety dopadło mnie także już III-trymestrowe rozleniwienie... A liczyłam, że ta energia z II trymestru jeszcze mi na trochę starczy. ;)

reklama
Witajcie,

nie nadrobiłam. Dziś mamy mała przeprowadzkę, i na głowie mam sprzatanie, segregowanie itd...

Ogólnie, to humor od dluzszego czasu na tym samym poziomie. Niepokoj przed porodem i nową sytuacją narasta... i przez to chyba wogole nie moge spac w nocy.

Mitaginka zostala sama w pokoju ( wczesniej miala wspolkokatorke ale poronila i ja wyposcili) no i sie Mitagince nudzi. Moze jakies pomysly macie??

Mitaginka zostala sama w pokoju ( wczesniej miala wspolkokatorke ale poronila i ja wyposcili) no i sie Mitagince nudzi. Moze jakies pomysly macie??
ja jak teraz lezalam to sobie liczylam oczka od zaslon :D haha tyle ze u nas nawet jak masz kogos na pokoju to go nie widzisz i nie rozmawiasz...
Ja czytalam glupie gazety, ksiazki i staralam sie jak najwiecej spac zeby szybciej minelo :D no i menu studiowalam zeby wiedziec co wybrac :D hahaha ale to ja :p

u nas Menu nie ma. przynajmniej tak mi sie wydaje, dostajesz to co jest. czyli w pt mielone=przeglad tygodnia, w poniedzialek ryba. hahahaha

asiunia - do pokoju obok... bierzemy z siostra lokatorke... odkad nie pracuje, finansowo jest mi ciezko i trzeba robic wszystko zeby do porodu jakos przetrwac... wiec w mieszkaniu wszystko do gory nogami. a nie wiadomo jaka naprawde jest ta nowa dziewczyna. niech przygotowuje sie na nocne budzenia, bo ja wstaje z 15 razy na siku i halasuje, zapalam swiatlo itd... :) wiercenie i stekanie, ze jest mi niewygodnie znosic bedzie siostra :)

Nati u nas jest ale jest za duzy wybor, masz brac starter (np.zupa) i myslisz pol godziny, potem danie glowne i deser. Teraz jak bylam wzielam na sprobe na deser Lemon Sponge i byla to tak pyszna babeczka z cytrynowym topem zatopiona w goracym budyniu.... Normalnie taka pycha ze koniec. Ale mozesz wziasc np jablko jak chcesz.

Za to minusem (albo plusem) jest to ze sale sa 4os ale ty nie widzisz kto jest z toba bo masz swoj swiat za zaslonami/kotarami. Jedynie slyszysz jak gadaja czy cos, ale tak zeby sobie pogadac to one raczej chetne nie sa. Kazdy zaslania sie i ma swoj swiat. Z jeden strony dobrze bo jak slyszalam o wizytach do pani obok a ty chcesz krocze wietrzyc to masz jak, ale z drugiej strony to tak jakbys wciaz byla sama...

Cocosova a ja nie wiedzialam ze Ty z siostra. Hehe a powiedzialyscie jej co ja czeka? Jestem ciekawa jakie kryteria mialyscie wybierajac wspollokatorke?

reklama
cocosova, trzymam kciuki. dzielnie dajesz rade. a ta dziewczyna zaufana jakas? kurcze, ja od razu mam okropne mysli, tzn. z gory przepraszam twoja nowa wspollokatorke.. ale moja przyjaciolka tez wziela raz wspollokatorke i nagle po kilku tygodniach jej zniknelo 1800zl - akurat przyniosla do domu. ech. mam nadzieje, ze nic takiego sie wam nie przytrafi, ale badz czujna na wszelki wypadek. brr, az mi glupio, ze o takich rzeczach pisze, sorx. bedzie dobrze na pewno.

asiunia
, no mnie tez rozklada totalnie :-( kaszle tak, ze az mi sie chyba pluca na odwrot przewrocily juz. masakra, jak mnie wszystko piecze przy kazdym kaszlnieciu, az jecze z bolu ;-) i D mnie zaluje, a to juz COS :p :-D
nie, no masakra, oczy mnie wku..rzaja, bo ciagle mi lzawia, kinol zapchany, GRRRRR!!! a najgorsze chyba, ze przy kazdym kichnieciu i kaszlnieciu popuszczam :-( czuje sie... DZIURAWO po prostu ;-) przeciekam kazda dziura, hehe :-D :-D :-D

hatorska
, dzieki :-)

maz wlasnie wybiera gry na xboxa ;-) zamowilam dance challenge, ale skusze sie na fitness chyba :-D bedzie jak znalazl na odzysk formy po porodzie :-)

Do góry