reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

Nati - :) my tu gadu gadu żebyś odpoczęła a ty myk na spacer

Choruszki kurujcie siebie, mężów i dzieciaczki. Ja jutro już młodego do przedszkola prowadzę. Miał biedny zapalenie oskrzeli ale obeszło się bez antybiotyku. Jeszcze syrop z cebuli jest dobry na kaszel jak kogoś zapach nie odrzuca.

Dziś z młodym byłam w bibliotece, od zawsze mu czytamy na sen i tak się ostatnio zastanawiałam jak to będzie...najpierw młodej czytanki (tak się napaliłam, że to dziewczynka :)), potem Borysowi....wesoło. Potem do lidla - po te skarpetki ;)

Ciekawe kiedy wypuszczą Mitaginkę?

reklama
a ja wkurzam się na maxa. zadzwoniłam do Warszawy, do Jacka Zakrzewskiego
http://www.gabinet-ginekologiczny.pl/omnie.
ten lekarz przyjął moje dwa porody i był po prostu genialny. zastanawiam się, czy nie skonsultować się z nim. wstepnie powiedział, że "jest do usług" tylko 200km do Warszawy mnie przeraża, no i szpital w którym on teraz pracuje coś kiepską opinię ma. ja już sama nie wiem co robić. usiłuję dodzwonić się do Wyszkowa do Kozłowskiego...ale nie mam nr komórki, a pod innymi nikt nie odbiera
chyba zaczynam panikować, boję się, że zacznę rodzić, palanty w Łomży nie będą robić cc, a mi pęknie macica albo coś z dzieckiem się stanie.

Choruszki kurujcie siebie, mężów i dzieciaczki. Ja jutro już młodego do przedszkola prowadzę. Miał biedny zapalenie oskrzeli ale obeszło się bez antybiotyku. Jeszcze syrop z cebuli jest dobry na kaszel jak kogoś zapach nie odrzuca.

Dziś z młodym byłam w bibliotece, od zawsze mu czytamy na sen i tak się ostatnio zastanawiałam jak to będzie...najpierw młodej czytanki (tak się napaliłam, że to dziewczynka :)), potem Borysowi....wesoło. Potem do lidla - po te skarpetki ;)

co do Mitaginki to jutro jej dopiero sądę założą...więc pewnie jeszcze ten tydzień ją przetrzymają.... :(

Ja dziś czytam Was na raty , bo miałam trochę do nadrobienia bo rzadko wchodzę w weekend. A nie lubię czegoś nie przeczytać ,bo czuję jakbym ominęła parę stron książki;-)

Byłam z Oliwką w szpitalu zapisać się na termin wycięcia migdałków. Liczyłam że będzie jakoś przed urodzeniem małego..Ale nic z tego termin na 4 sierpnia:szok:

Ja już po obiadku, zakupach i praniu, zaliczyłam nawet mały spacerek bo pogoda cudowna, słoneczko i zero wiatru:-)
Za chwilę mąż wróci, zje obiad i jedziemy na 17:00 do SR. Miłego popołudnia Wam, życzę. Wszystkim chorym życzę dużo zdrówka.
Buziolki dziewczynki, odezwę się wieczorkiem.

a co ja na to poradze, ze lubie wychodzic. Ale juz w sumie sie dobrze czuje. troche jeszcze boli gardelko.

Tak to zabrzmialo jak by Mitaginka byla w wiezieniu :)
w sumie szpital to troche jak wiezienie

nati-jesteś niemożliwa!!!Zresztą-ja też nie mogę usiedzieć na miejscu... Tylko uważaj,proszę cię:))

Pogoda rewelacyjna na spacery,z Marysią ponad 2 godz.nas wymroziło,ale zdrowe powietrze,nie ma co!A
Teraz grzeję się przy zbożówce;-) potem jeszcze muszę skoczyć po wody mineralne i mleko..

Jutro składam wniosek o przyjęcie Marysi do przedszkola,ale wątpię,żeby się dostała-jest takie przeludnienie,że szkoda gadać.A przedszkole po drugiej stronie naszego domu...No nic,poczytam jeszcze troszkę i znów uciekam.Miłego popołudnia!!!

Hej dziewczyny. Ja tylko na szybko melduję się że żyję i ze mną wszystko ok. Cały weekend zajęć a dziś byłam jeszcze na szkole rodzenia tak więc dzień zleciał niedługo chłopcy wrócą a ja się muszę za obiadek zabrać.
Powiem tylko że jestem bardzo zadowolona z zajęć i zaczynam się powoli przekonywać do zrobienia jeszcze logopedii no i przekonałam się do Bajek terapeutycznych choć miałam o nich raczej sceptyczne zdanie. Ale to opowiem później i jeżeli byście mialy na to ochotę. :)

ps widzę, że u nas na wątku dolegliwości z nerkami królują ....
Ja chętnie poczytam o bajkach terapeutycznych :) U mnie na studiach zdecydowanie za mało o nich powiedzieli. A jak zajęcia z Bogdanowicz? Miałam się ostatnio pytać i zapomniałam ;)

Mnie dziś głowa boli cały dzień :( Powstrzymywałam się od apapu, ale niestety uległam, bo doszło do takiego bólu, że musiałam się położyć i nie ruszać głową.

Czesc dziewczyny. Wpadlam tylko na chwile, zeby sie przywitac. U mnie kiepsko. Grypa dopadla mnie na maksa. Od wczoraj wszystko mnie boli, a goraczka przeraza. Przeczytalam co u Was, ale tak mnie to zmeczylo, ze juz nie mam sily odp. Trzymajcie sie zdrowo.

reklama
A co oni właściwie będą robić Mitagince? Teraz to oni zabrzmiało jak obcy :)

Lilou mi też ciągle lekarz mówi o tym migdałku.....ale ja sama nie wiem...tyle opinii.

Aenye - mój młody to uwielbia te Twoje ruszające się literki.

Anawoj - rozumiem Cię doskonale, a może ten który Ci mówił o cc to Ci to wpisze w kartę ciąży....i wtedy gdziekolwiek być rodziła to będą wiedzieć co robić....

Do góry