akkm
Fanka BB :)
Pomocy!! jak mam wstawić zdjęcie i ustawić suwaczek ? moja cierpliwość jest na wykończeniu za cholerę mi to nie wychodzi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pomocy!! jak mam wstawić zdjęcie i ustawić suwaczek ? moja cierpliwość jest na wykończeniu za cholerę mi to nie wychodzi
Lilou mi też ciągle lekarz mówi o tym migdałku.....ale ja sama nie wiem...tyle opinii.
Ja mam trzeci migdał od malusieńkości, mama zdecydowała że nie będę miała wycinanego no i do teraz żyję:-) w zasadzie nie odczuwam w ogóle jedynie co to śpię z otwartą buzią i jak to mężula mówi 'harcze i świszcze czasem' a poza tym 3 migdał po wycięciu może odrosnąć.
Skoro Mitaginka będzie dłużej w tym szpitalu to możecie jej przekazać (nie mam jej nr tel), że w środę o 16-30 zaczynają się wykłady ze SR. Chciała bardzo chodzić, ale z tego co mówiła lekarz zakazał. No ale skoro będzie na miejscu w szpitalu i jeśli nie musi cały czas leżeć to chociaż z wykładów mogłaby skorzystać
Ja mialam wyciety 3ci migdal jak mialam 3 lata, 3lata pozniej mialam wyciete 2 kolejne migdaly. Za pierwszym razem to mama mi opowiadala ze otwor w gardle to mialam wielkosci slomki i ze hrapalam i charczałam w nocy. Potem mi 2 kolejne urosly i znow pod noz. Od tametej pory jest super tyle ze przy 1 ciazy jak mialam problemy z astma pewnien lekarz powiedzial mi ze astme sie nabawilam wlasnie przez to ze nie mam zadnego migdala a ich misją jest chronic przed bakteriami dostajacymi sie do pluc czy zoladka.Ja mam trzeci migdał od malusieńkości, mama zdecydowała że nie będę miała wycinanego no i do teraz żyję:-) w zasadzie nie odczuwam w ogóle jedynie co to śpię z otwartą buzią i jak to mężula mówi 'harcze i świszcze czasem' a poza tym 3 migdał po wycięciu może odrosnąć.
A co oni właściwie będą robić Mitagince? Teraz to oni zabrzmiało jak obcy
Lilou mi też ciągle lekarz mówi o tym migdałku.....ale ja sama nie wiem...tyle opinii.
Aenye - mój młody to uwielbia te Twoje ruszające się literki.
Anawoj - rozumiem Cię doskonale, a może ten który Ci mówił o cc to Ci to wpisze w kartę ciąży....i wtedy gdziekolwiek być rodziła to będą wiedzieć co robić....