reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

hej Kobietki
dopiero wrocilismy z wyjazdu weekendowego i widze ze mam sporo do poczytania na forum. ja dopiero 21 ide na pierwsze usg i nie moge sie doczekac :) co do samopoczucia to zaczely sie mdlosci i wcale na nic nie mam apetytu (czy to normalne??) pozdrawiam wszystkich

reklama
hej Kobietki
dopiero wrocilismy z wyjazdu weekendowego i widze ze mam sporo do poczytania na forum. ja dopiero 21 ide na pierwsze usg i nie moge sie doczekac :) co do samopoczucia to zaczely sie mdlosci i wcale na nic nie mam apetytu (czy to normalne??) pozdrawiam wszystkich

Tak to normalne, ja przez pierwsze dwa tygodnie miałam tak samo. Schudłam 2 kg. Ale szybko odrobiłam.... hahahaha

Cześć laseczki
Ja już po badaniu.
Lekarka jest zaje...ta. Pokazała mi moją fasoleczkę, i SERDUSZKO...
serce_1.gif
serce_1.gif
serce_1.gif
serce_1.gif
serce_1.gif
serce_1.gif
serce_1.gif
serce_1.gif
aż mi się ryczeć chciało.
Mam przyjść w środę po L4, i duuuużo odpoczywać.... Nie przemęczać się, nie denerwować. Jak będzie pobolewało czasmi, to no-spę.
Wszystko jest super. A te plamy na wkładce, to przez seksik, mam się nie przejmować, bo takie nic nie znaczą. są normalne.
Ależ się cieszę kochane.

radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif

509.gif
509.gif
509.gif
509.gif
509.gif

A jeszcze jedno, okazało się, że ona pracuje w szpitalu gdzie zamierzałam rodzić. tak się cieszę....
radocha.gif
radocha.gif
064.gif
064.gif

525.gif
526.gif
527.gif
528.gif
523.gif
524.gif

Witam się wieczorowo
to super, że wszystko ok.
a co gin powiedzial na zabawy? :)
nati wiedzę ze nasze pociechy są w tym samym wieku :)
hej Kobietki
Tak kochana to normalne i bardzo dobrze poniewaz ciąża rozwija sie prawidłowo. Mnie juz trzyma od 3 tygodni
Tak to normalne, ja przez pierwsze dwa tygodnie miałam tak samo. Schudłam 2 kg. Ale szybko odrobiłam.... hahahaha

Cześć laseczki
Ja już po badaniu.
Lekarka jest zaje...ta. Pokazała mi moją fasoleczkę, i SERDUSZKO...
serce_1.gif
serce_1.gif
serce_1.gif
serce_1.gif
serce_1.gif
serce_1.gif
serce_1.gif
serce_1.gif
aż mi się ryczeć chciało.
Mam przyjść w środę po L4, i duuuużo odpoczywać.... Nie przemęczać się, nie denerwować. Jak będzie pobolewało czasmi, to no-spę.
Wszystko jest super. A te plamy na wkładce, to przez seksik, mam się nie przejmować, bo takie nic nie znaczą. są normalne.
Ależ się cieszę kochane.

radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif

509.gif
509.gif
509.gif
509.gif
509.gif

A jeszcze jedno, okazało się, że ona pracuje w szpitalu gdzie zamierzałam rodzić. tak się cieszę....
radocha.gif
radocha.gif
064.gif
064.gif

525.gif
526.gif
527.gif
528.gif
523.gif
524.gif

no to superowooo , bardzo się cieszę
Najpiękniejsza melodia jaka można usłyszeć :)

Miłego wieczorku

Hej dziewczyny
podczytuje Was trochę, bo majówki jakoś nie są chętne do pisania... Gratuluje fasolek :-)
Ja mam termin na przełomie kwietnia i maja... Fajnie, ze możecie już usłyszeć bicie serduszka. Ja jeszcze muszę poczekać trochę...
Pozdrawiam

Hej dziewczyny
podczytuje Was trochę, bo majówki jakoś nie są chętne do pisania... Gratuluje fasolek :-)
Ja mam termin na przełomie kwietnia i maja... Fajnie, ze możecie już usłyszeć bicie serduszka. Ja jeszcze muszę poczekać trochę...
Pozdrawiam

Witamy i zapraszamy
Tobie rownież wielkie gratki !

reklama
Wy miałyście już te objawy, które teraz ja mam wiec chociaż wiem, ze to jest normalne. To moja druga ciąża, ale w pierwszej od razu byłam na lekach i pamiętam tylko mdłości... W tej czuje się dużo lepiej. Mam straszny apetyt :-) Nie mogę odgarnąć się od jedzenia... :-)

Do góry