dziewczyny tymi faworkami narobiłyście mi ochoty na....pączki swojskie!!
kurde jeszcze nigdy nie robiłam ale zrobię
tylko powiedzcie mi czy można smażyć je we frytkownicy czy lepiej w garnku? ma któraś z was doświadczenie?
no i czy to jest trudne? bo domyślam się że pracochłonne, przepis sobie znajdę i wypróbuję
hurraaaaa
życzę miłej niedzielki, my dzisiaj do leroy-m robić wycenę sypialni naszej
w przyszłym tygodniu M wszystko pomierzy i zamówi i w piątek startujemy!!!!! będzie syf, Mlody do nianki, bo tesciowa nie da rady... no cóż dodatkowe koszty remontu.
heh a ostatnio się pytała, czemu Niko do niańki dajecie jak ja jestem na emeryturze??
no właśnie dlatego!!!!!!
no i jeszcze podjęliśmy decyzję że w przyszłym roku robimy generalny remont łazienki. wszystko kłujemy, zbijamy i będize nowiusieńkie
to dalsze plany ale się cieszę, mimo że przez to wczasy odpadną, ale co tam, łazienka na lata!! mamy rodzinę na wsi to będizemy nad rzekę jeździć, no i ogród duży mamy .... będzie fajnie, z Weroniczką i dwoma facetami!!!!!!
Starszak przytulał się do brzucha i całował go dzisiaj.
już nie może się siostruni doczekać. kazał mi kupić jej misia fioletowego i lalkę i wózek!! no to dobra
kupię
a co tam będę tylko myśleć o wyprawce, zabawki dziecko też musi mieć. widziałam nawet taką lalkę LAMAZE - szeleszczącą z grzechotką, do wózka fajna przywieszka od urodzenia....