reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

Aenye ja robie faworki na oleju. Potem przeloz na papierowy recznik zeby troche tego oleju z nich zeszlo i posypuje cukrem pudrem.
Smacznego :D

reklama
ech nie mam siły już Was dziś poczytać, byłam na zakupach i u szwagierki i padam ze zmęczenia.
Weszłam przekazać smsa od Mitaginki- na odpowiednim wątku.

Dobranoc!!!

No ja tez dziś wymęczona, ale fajny dzień z córką był chociaz:) Dobrej nocki, ja jutro już prasuję rzeczy....wy panikujecie,ze toreb nie macie spakowanych...JA DOMU NIE MAM!!!!:)
Dobrej nocki

Co do mitaginki

ona nadal w szpitalu rozumiem. To lezy tam i zastanawia sie czy brac tabletki?
Mitaginko nie wypuszcza cie jak nie bedzie Ci lepiej a zeby bylo muszisz je wziasc. Napewno nie zaszkodza dzidzi, jestes w dobrych rekach!

Ide lulu dobranoc!

Dzień dobry! Ja już od 4:30 nie śpię. Denerwuję się tą grypą, a poza tym z chorym w łóżku jakoś się nie da... Najgorsze jest to, że już kaszlę i mam katar. Mam nadzieję, że wirus nie zaszkodzi Malutkiej :-(

reklama
dzien dobry
u nas piekne sloneczko, moze jakis spacerek ale tylko moze.
ale mialam sen:
snilo mi sie ze urodzilam i mi zabrali corke ze nawet jej nie widzialam i mama ja zabrala do domu, ja wyszlam nastepnego dnia a dziecko duze tak ok pol roku, siedzialo i do tego mowilo. normalnie sie obudzilam

Do góry