reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

zaczęłyście mnie przerażać bo ja mam zamiar prać i prasować po remoncie - czyli marzec. ale ja wiem że się rozpakuję 10-16 kwietnia:) co ciąża mnie straszą wczesnym porodem a potem 9ty miesiąc i wszystko ustaje, skurcze, bóle i okołoterminowo rodzę:D zresztą poprać parę ciuchów na początek i poprasować w razie 'w' to mama może albo M, potem juz dam radę. ciuchy do pralki włożyć i wywiesić M może a prasować w sumie też:) no ale nie wróżę sobie wczesnego porodu... mam nadzieję, bo nikt sobie nie wróży a się tak dzieje czasem!! heh właśnie mnie skurcza znowu...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i głodna jestem.
apetyt mi wrócił, głod głód i jeszcze raz głód!! a ja nie chciałam 70kg przekroczyć;( wątpliwe żeby się udało...

reklama
ja mam zamiar prac i prasowac pod koniec lutego, tylko musze wczesniej meza i tescia zagonic do postawienia szafy typu komandor, pozniej maly wypad do ikei po drobiazgi typu pudelka i moge rodzic. :-)

Asiunia, współczuję :-(

A ja się poważnie przeraziłam. Mój mąż ma 39 st. gorączki. Boję się, że to grypa, a wiadomo, że grypa w ciąży to nie przelewki :-(

ale tu pusto....nie było mnie 2 godz, myslalam ze pare stron przybedzie....weekend i dziewczeta sie nie nudza.
a M przyszedl z pracy i zostawilam go z dzieciakami. sa wykąpani, pojedzeni, łóżka rozścielone to nie ma dużo roboty ale ja juz nei dam rady. wzielam kąpiel i leżę i bardzoooo źle się pisze z głową na poduszce:) czyta też się źle więc chyba będę się gapic w sufit no bo jak teraz pojde spac, o ile zasne, to sie obudze chyba o 2 w nocy......
ale mój brzuch wymęczony, czuję jak odpoczywa jak leżę, jednak siedzenie w ciąży też nei służy...
jakby się któraś pojawiła, napiszcie cos to chętnie przeczytam"D

Moje dziecie dzis spalo po poludniu ponad 4h wiec sobie odpoczelam jako tako :D

matka dzwonila i pyta sie jak tam czy wpadniemy na obiad bo ona wlasnie sie relaksuje...
Ona naprawde nie mysli...
Coz rodzicow sie nie wybiera :D hehe

Aha i wczoraj w szpitalu sie dowiedzialam ze tam gdzie odczuwamy kopniaki tam dzidzia ma pupe i nogi. Glowy i rak sie nie czuje niby. Tak mi powiedzieli jak sie pytalam skad mam wiedziec jak jest ulozony :D

a mnie się wbija w żebro lewe jakaś rączka albo nóżka:) jak ja tęsknie za tą moją Weroniczką!!
Asiunia nie wybiera się. ja dzisiaj pokłóciłam się z tatą... nie da się z nim dogadać, mama też ma z tym problem... kurde no tak to jest, dobry z niego cżłowiek, ojciec, dziadek, każdy ma swoje wady.... nie umiem się z nim dogadać od zawsze...chyba zbyt podobne charaktery....

kurde jakby tu wyczuć gdzie Mała ma główkę?? tak bym chciała żeby się obróciła... Młody też był pupą na dół ale się obrócił. wierzę że teraz też tak będzie....

heloł :)

Wreszcie mam trochę czasu ;) Nie jestem w stanie nadrobić wszytskiego gdyż nad wyraz płodne żeśta :)

Ale zaraz napiszę coś więcej :-)

Mnie młody non stop obkopuje żebra po prawej stronie i wkłada nóżki w żołądek czasem :)

reklama
mi sie wydaje, ze moja malutka jest glowa w dol bo czkawke czuje na dole, kopniaki kolo pepka wiec juz sama nie wiem. No byle do USG jeszcze tydz i sie dowiem

Do góry