reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

Wiosny nie czuc, ale spacerki sa bardzo przyjemne bo jest zdecydowanie cieplej, bez deszczu i chodzimy nawet do poltorej godzinki :-)

Diabliczko
- moje tulipany juz przekwiataja, teraz czas na cos bardziej pachnącego :-D, ale oczywiscie pomysl zgapiaj ;-)

U mnie Szymek chory - na razie tylko podwyzszona temperatura...wiec nawet do lekarza nie ide.

reklama
Cześć. :-)
Podczytuję, ale zaganiana ostatnio jestem i teraz jeszcze Julian się rozchorował. :sorry2: Ma mega gorączkę, po nurofenie spada ale po pięciu godzinach znów szybuje. :-( Dziś znów idziemy do lekarza i chyba zrobimy badania z krwii, choć jak pomyślę jak Julian tego nie lubi, to od razu mam wielki wyrzut sumienia... :zawstydzona/y:

U nas też wiosennie, ale na spacery na łono natury nie możemy chodzić, bo rzeka wylała :confused:, a dwa że teraz Julian chory. :-( Ale wiosnę już czuć i mam nadzieję, że zima nie da już o sobie znać... :-)

Miłego dnia. :-)

Witam niewiem czy ktos mnie pamieta......ale wreszcie po roku walki z zyciem troche sie poukladalo i nawet mam internet:)
chcialam wam powiedziec ze ja o was caly czas pamietalam i brakowalo mi forum, buziaczki dla waszych dzieci i pozdrawiam:*

Witam

Co tam słychać ?? My dzisiaj byłyśmy na kontroli i 27 stycznia mamy neurologa i rehabilitacje...
Czemu Was tak mało tutaj ??
Macie jakieś forum prywatne ??

Wiki - jesli o mnie chodzi generalnie malo pisuje, przy trojce dzieci czas jest deficytowym towarem - a chwile wykradzione na bb staram sie sprawiedliwie rozdzielac na froum kwietniowe, regionalne i zamkniety watek. Chyba norma juz jest ze czesc mam znika stad po dluzszym bezruchu , znajdujac inne (aktywne) miejsce na bb..
Troche szkoda...

witam i ja
wiki czesc babek pamieta o tym watku i zaglada jak ma czas ale ogolnie to tu cicho sie zrobilo masz racje
a jak czesto masz rehabilitacje z majka???
aniolek oczywiscie ze pamietamy fajnie ze sie znow pojawilas, opowiadaj jak u was

na poczatek pokarze jak moj Patryczek wyrosł:)
a wieczorem usiade to napisze co tam u mnie słychac:)

kurcze tesknilam:))

Załączniki

• P020710_12.510004.jpg
    P020710_12.510004.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 59
  • P260610_15.570001.jpg
    P260610_15.570001.jpg
    34,4 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Cześć. :-)

Aniołek witaj z powrotem! A Patryka jaki fajny chłopczyk! :tak:

Wiki większość Dziewczyn siedzi na wątku zamkniętym i na otwarty zostaje mało czasu. :-(

Julian powoli wychodzi na prostą, ma jeszcze podwyższoną temperaturę, ale przynajmniej zaczą choć trochę jeść, bo do tej pory to była tylko woda, soki i mleko. :-) Mi za to odebrało mowę, ledwo mogę mówić szeptem... :eek: No nic lekarz musi poczekać, bo nie będę ciągała ze sobą Juliana po lekarzach. Zresztą może do poniedziałku mi przejdzie... Oby... ;-)

Miłego dnia. :-)

Do góry