reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

u nas tez ladnie bo kolo 9 stopni ale pada co chwile wiec nie ma nawet jak pujsc na spacer

wiki dobrze ze rehabilitacja pomaga napewno za jakis czas nie bedzie widac roznicy miedzy majka a innymi kwietniakami
zdrowo sie chowa a to najwazniejsze
a tak pozatym to witaj

u nas hanka rozrabia na calego lata po domu i wola fifi i paka paka bo chce bajki ale przeciez caly dzien nie moze ich ogladac
a pikus... biedny ten nasz pikus

reklama
Klucha a kto to (lub co) pikus?? Cos przeoczylam ? :-D

wiki
- czesc i witaj, na pewno masz przez rehabilitacje duzo wiecej szans na to ze mala zacznie doganiac inne kwietniowe dzieciaczki. Oby jak najszybciej - trzymam kciuki. Ps. obejrzalam galerie z mlodosci Majeczki, sliczna z niej dziewwczynka :)

Ma_Dunia
masz calkowita racje - dziecko poprzez choroby sie udodparnia, ale... w wiekszosci przypadkow te choroby to zmora...

U nas za oknem ponuro deszcz na zmiane z mzawka, ale jest w miare cieplo - cale 5 st.:-) Dzisiaj bylam kolejny raz na zajeciach adaptacyjnych w przedszkolu. Niestety Jula nadal nie uczestniczy w czesci zabaw - zdecydowaie woli moje kolanka. Ale malutki posep byl :tak::-D

Asiek
- na pewno trzeba Marcelkowi okazywac wtedy kiedy to mozliwe a nawet czesciej :-D zainteresowanie, zeby nie wytworzyla sie zazdrosc o braciszka - bo wowczas nijak jej nie usuniesz. Dzialaj, poki jest jeszcze czas :tak:

diabliczko - dasz rade, kobiety sa juz tak stworzone - niemozliwe jest mozliwe :tak::-)

Witajcie
Dopiero wróciłam z pracy ehhh i zaraz mi laptop padnie ... Maja ogólnie rozwija się prawidłowo tak jak powinny dzieci w jej wieku tylko z chodzeniem ciut wolniej, ale zapewniali mnie lekarze ze wszystko jest ok i rehabilitacja jej pomoże :) Mykam bo padam

patewka pikus to muj pies;-):-D

wiki i o to chodzi z chodzeniem nadrobi wazne ze wszystko inne jest oki
ja wczoraj tez puzno z pracy wrocilam bo po polnocy ale dzis hanka spala do 10 wiec.... narzekac nie moge

Załączniki

• DSC_0454.jpg
    DSC_0454.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 33
Hej!

Tak, coś w tym jest, że dla nas niemożliwe jest (lub MUSi być) możliwe.
Ja najbardziej boję się samotnych wieczorów/nocek kiedy M na dyżurach będzie, ale mam nadzieję, ze jakoś się szkrabki dogadają...

Asiek
- jeszcze "chwilę" i Marcel będzie miał towarzysza do klocków :tak:

Wiki - witaj i ... rozrusz towarzystwo! Bo wątek główny nam podupadł trochę :sorry2: A co do córy - też uważam jak dziewczyny - chodzenie szybciutko nadrobi, a super że ma możliwość fachowej rehabilitacji!

Klucha - co prawda Pikusia już "znam" ale nie można się oprzeć - super fajny jest!!! :tak:

A ja dzisiaj wyjątkowo aktywna, pierwszy raz chyba od 4-5 dni... nie zasnęłam usypiając Anię!!! :zawstydzona/y::szok: Ale nie pochwalę się M, bo dzisiaj jest na dyżurze, a jak wczoraj był w domu i oczywiście czekał na mnie, to... smacznie sobie spałam! :-D

Witam

Wczoraj wróciłam jeszcze później bo około 23:30 ale dzisiaj wolne ... pospaliśmy dzisiaj do 9 ... Maja łobuzuje, a ja postanowiłam do Was zajrzeć :) Dzisiaj jak co niedziele jedziemy do teściowej na obiad. Ide zaraz pranie wstawic i rozbiore dzisiaj choinke, a co u Was ??

Czesc i czolem wiki , ja sobie leniuszkuje najpierw wlaczylam malej bajke, teraz ona z siostra rysuje.
A wczoraj bardzo milo spedzilam wieczor z 1, alez fajowe filmy lecialy i do tego gral Al Pacino...
Choinki i inne swiateczne dekoracje w sobote rano posprzatalam, w domu zagoscilo w zamian mnostwo tulipanow

wiki ja ci znow pobije skonczylam sporo po polnocy a dzis tez pospalam do 9
dzis sie wybieramy do mojego siorki na kawke wiec znow pol dnia nas nie bedzie
u nas leje i wogole brzydko ale w miare ciepelko jest

cos mi smierdzi kolo nog wiec lece
do puzniej

reklama
Hej!

U nas już też poświątecznie, żywa choinka była więc postała ile się dało i papa jej zrobiliśmy.

Patewka - wow! Mogę odgapić te tulipany??? Już mi się taaak chce wiosny... :sorry:

Do góry