reklama
Patewka
Mama Juleczki w sumie 3ki
Almani i ja przesyłam e-całuski dla Twojej półrocznej córeczki
aha83
kwietniówka '09
heja laski!!!
buziolki dla pólrocznej córeczki Almani.
u nas sa juz dwa ząbki....ale drugi wychodzi w bolach i cierpieniu. Filip marudzi i placze. Ale do przezycia ;-);-);-)
Ja tez padnieta jestem i tak jak ty klucha przez to przestawienie czasu, bo Filipek zamiast o 7 wstaje o 6. Wiec ciesz sie, bo masz lepiej ;-);-);-)
u nas sa juz dwa ząbki....ale drugi wychodzi w bolach i cierpieniu. Filip marudzi i placze. Ale do przezycia ;-);-);-)
Ja tez padnieta jestem i tak jak ty klucha przez to przestawienie czasu, bo Filipek zamiast o 7 wstaje o 6. Wiec ciesz sie, bo masz lepiej ;-);-);-)
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Witam wtorkowo!!!!
U nas końcóweczka katarku więc na szczepienie będzie OK...wysypka w niewielkim odwrocie.Zębisków nadal brak ale mama służy jej jako ścianka wspinaczkowa...alpinistka czy co
Miłego dzionka życzę!!!!!!
Noo to superr ze chorobsko przechodzii )
Dzień dobry:-) Ala czuje się już prawie zdrowa więc jestem szczęśliwa. Co do raczkowania-tyłek do góry wystawia i jedna nogę podciąga...gorzej z druga noga
A ząbków dalej brak...i nic nie zapowiada żeby w najbliższym czasie były
Ojj gratulacje z okazji polmetka ) U nas Nadinka ma juz dwa zabki i widac cos sie dzieje na tym trzecim dziaselku ahh a co do raczkowania to odpada Nadina niecierpii lezec na brzuszku wszystko robii aby tylko nie byc w tej pozycji wiec mysle ze bedzie troszke trudniej z raczkowaniem ale siedziec juz ladnie siedzii sama )
A ja dziewczyny jestem chora katar kaszel i bolace gardelko Nadince juz przechodzii katarek ale w nocy kilka razy tak nie ldnie zakaszlala ide dzis wiec po syropek )
witam i ja
buziole miesieczniakom
ja nudy w domu nie wyspana ale bardziej z tego powodu ze czas zmieniony i hanut wstaje o 7 a nie o 8
heja laski!!!
Ja też jestem padnieta przez te zmiane czasu....zwłaszcza, że Ala wstawała zawsze o 6...więc teraz wstaje o 5
Ojj gratulacje z okazji polmetka ) U nas Nadinka ma juz dwa zabki i widac cos sie dzieje na tym trzecim dziaselku ahh a co do raczkowania to odpada Nadina niecierpii lezec na brzuszku wszystko robii aby tylko nie byc w tej pozycji wiec mysle ze bedzie troszke trudniej z raczkowaniem ale siedziec juz ladnie siedzii sama )
A ja dziewczyny jestem chora katar kaszel i bolace gardelko Nadince juz przechodzii katarek ale w nocy kilka razy tak nie ldnie zakaszlala ide dzis wiec po syropek )
Dzięki za buziaki i gratulacje:-) Ala świętuje po swojemu-marudząc od rana:-( Chyba trochę zazdroszczę wam tych ząbków...
famme
Początkująca(y)
czołem laski,
moja mała padla po śniadaniu, spi juz 2 godzine.
wykorzystuje to na relaks, kawke, gazetka, bb...
U mojej niuni ząbków nie widac, i dobrze - nie bedzie mnie w cycki gryzła przynajmniej.
ooo własnie sie budzi ;D
do raczkowania tez jej nie śpieszno, jak ją położe na brzuszek leży jak kłoda albo wyje.
ale za to pięknie juz sama siedzi, bez podparcia i to juz jakies 2-3 tygodnie.
nie było mnie kilka dni, bo reinstalowałam lapka, pierwszy raz od 5 lat, wiec troche to trwało zanim go przywrócilam do życia, przy okazji sie dowiedziałam ze ma wi-fi, a ja przez tyle lat ciemnota na kablu wisiałam...
ok zmykam odkurzyc, nakarmic małą, a potem może spacer, bo akurat dzisiaj nie pada.
miłego dnia laski
almani - wszystkiego naj dla półrocznej niuni
moja mała padla po śniadaniu, spi juz 2 godzine.
wykorzystuje to na relaks, kawke, gazetka, bb...
U mojej niuni ząbków nie widac, i dobrze - nie bedzie mnie w cycki gryzła przynajmniej.
ooo własnie sie budzi ;D
do raczkowania tez jej nie śpieszno, jak ją położe na brzuszek leży jak kłoda albo wyje.
ale za to pięknie juz sama siedzi, bez podparcia i to juz jakies 2-3 tygodnie.
nie było mnie kilka dni, bo reinstalowałam lapka, pierwszy raz od 5 lat, wiec troche to trwało zanim go przywrócilam do życia, przy okazji sie dowiedziałam ze ma wi-fi, a ja przez tyle lat ciemnota na kablu wisiałam...
ok zmykam odkurzyc, nakarmic małą, a potem może spacer, bo akurat dzisiaj nie pada.
miłego dnia laski
almani - wszystkiego naj dla półrocznej niuni
no to rzeczywiscie nie powinnam narzekac ale jak sobie przypomne ze byl czas kiedy hanut wstawala o 9 czasem 10 to mnie skreca.
wczoraj przetrzymalam ja do 20 i myslalam ze pospi dluzej ale nie
to ja nie mam powodu do narzekania Konstancja przed przestawieniem spała do 6.30 max a teraz minimum do 7.30;-);-);-).tyle że ja i tak o 7 mam pobudkę bo starszyznę do szkoły trzeba wyprawić
reklama
wojtuśihania
Zaciekawiona BB
witam;-)
My leżaczka bujaczka staramy się korzystać, ale mała niestety podrzuca tyłek więc cały czas zjeżdża
Wiem, wiem są tam pasy ale w jej przypadku zaraz płacz i złość
Chyba kończy mi się pokarm, może to przez stres, którego ostatnio mam niemało
Najważniejsze, że Hania te pierwsze pół roku dostawała cyca. Już ją dokarmiam bo cały czas jest głodna.
Trochę mi szkoda:-(
My leżaczka bujaczka staramy się korzystać, ale mała niestety podrzuca tyłek więc cały czas zjeżdża
Wiem, wiem są tam pasy ale w jej przypadku zaraz płacz i złość
Chyba kończy mi się pokarm, może to przez stres, którego ostatnio mam niemało
Najważniejsze, że Hania te pierwsze pół roku dostawała cyca. Już ją dokarmiam bo cały czas jest głodna.
Trochę mi szkoda:-(
Podziel się: