reklama
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Patewka ogladam dziennie i sprawdzam ale nic nie ma na dziaselkach
Sto latek dla maluszkow )
A ja po spotkaniu z mamami dzis z BB ) Malenka spi i spi ) A damianooooooooo zrobil dzis pierozkii Palce lizac )
Sto latek dla maluszkow )
A ja po spotkaniu z mamami dzis z BB ) Malenka spi i spi ) A damianooooooooo zrobil dzis pierozkii Palce lizac )
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Witam wszystkie mamusie :-)
Jestem nowa na tym forum wiec troche minie zanim sie wdroze ale dam rade......
pozdrawiam
Hejo milo mi poznac )
Dobranoc kochaneczki moje ) :-):-):-):-):-):-):-):-)
Witam wszystkie mamusie :-)
pozdrawiam
Hej doveinred widzę, że obie mieszkamy w Szkocji tyle, że ja w Glasgow:-)
Ala wstała o 5:30....wspominam piękne czasy, gdy nakarmiona o 23:30 spała bez przerwy do 6,7. Teraz mam w nocy przynajmniej dwie pobudki....nie wiem co się stało:-(
diabliczka83
Jestem Mamą!!!
Witaj!!! Napisz coś o sobie na wątku Poznajmy się... no albo tutaj. I miłego wdrażnia sięWitam wszystkie mamusie :-)
pozdrawiam
A wogóle to Cześć wszystkim!!! My już na nogach od 5:30
Witajcie mile panienki!!!!
Ja nie od 5.30 a od 6 nie śpię.....ale teraz to juz kwestia przyzwyczajenia i oby wcześniej sie nie budziła.....my juz po porannym spacerze ....temperaturę można nazwać rześką albo po mojemu cholernie zimno się zrobiło 2 bluzy i dalej czułam chłód i uszka mi zmarzły.Ja chcę do ciepłych krajów!!!!
Ja nie od 5.30 a od 6 nie śpię.....ale teraz to juz kwestia przyzwyczajenia i oby wcześniej sie nie budziła.....my juz po porannym spacerze ....temperaturę można nazwać rześką albo po mojemu cholernie zimno się zrobiło 2 bluzy i dalej czułam chłód i uszka mi zmarzły.Ja chcę do ciepłych krajów!!!!
Witam Was mamusie te obecne i te przyszłe.....jestem mamą 5 miesięcznej Wiktorii....W styczniu 2009 wygasla mi umowa na czas okreslony która została przedłuzona do dnia porodu....od kwietnia otrzymywałam zasiłek macierzyński który mi się właśnie skończył i co teraz??????????????nie posiadam świadczeń do zasiłku wychowawczego z powodu wygasnięcia umowy więc co ja mam teraz zrobić....mam zrobić?????czy juz zostaje bez grosza przez cały czas????ponieważ siedzę w domu z malutką to nie mogę podjąc pracy nie ma kto się zająć dzieckiem a i sama nie chce oddawać jej w obce czy też rodzinne ręce.....poradzcie może miałyscie takie przypadki u siebie co mam dalej robić????czy przysługują mi jakieś świadczenia??????????????????????????????:-(przepraszam że tak nie na temat
reklama
Podziel się: