reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

A propos remontów....sąsiad już pół roku się remontuje:wściekła/y: wierci, stuka i inne takie. Co chwila Ale mi budzi albo mnie..ani chwili spokoju:wściekła/y:

reklama
Patewka ogladam dziennie i sprawdzam ale nic nie ma na dziaselkach :(

Sto latek dla maluszkow :))

A ja po spotkaniu z mamami dzis z BB :)) Malenka spi i spi :)) A damianooooooooo zrobil dzis pierozkii Palce lizac :))

Witam wszystkie mamusie :-)
Jestem nowa na tym forum wiec troche minie zanim sie wdroze ale dam rade......
pozdrawiam

Hej doveinred :) widzę, że obie mieszkamy w Szkocji:) tyle, że ja w Glasgow:-)

Ala wstała o 5:30....wspominam piękne czasy, gdy nakarmiona o 23:30 spała bez przerwy do 6,7. Teraz mam w nocy przynajmniej dwie pobudki....nie wiem co się stało:-(

Witajcie mile panienki!!!!

Ja nie od 5.30 a od 6 nie śpię.....ale teraz to juz kwestia przyzwyczajenia i oby wcześniej sie nie budziła.....my juz po porannym spacerze ....temperaturę można nazwać rześką albo po mojemu cholernie zimno się zrobiło:szok::szok::szok: 2 bluzy i dalej czułam chłód i uszka mi zmarzły:tak::tak::tak:.Ja chcę do ciepłych krajów!!!!

Witam Was mamusie te obecne i te przyszłe.....jestem mamą 5 miesięcznej Wiktorii....W styczniu 2009 wygasla mi umowa na czas okreslony która została przedłuzona do dnia porodu....od kwietnia otrzymywałam zasiłek macierzyński który mi się właśnie skończył i co teraz??????????????nie posiadam świadczeń do zasiłku wychowawczego z powodu wygasnięcia umowy więc co ja mam teraz zrobić....mam zrobić?????czy juz zostaje bez grosza przez cały czas????ponieważ siedzę w domu z malutką to nie mogę podjąc pracy nie ma kto się zająć dzieckiem a i sama nie chce oddawać jej w obce czy też rodzinne ręce.....poradzcie może miałyscie takie przypadki u siebie co mam dalej robić????czy przysługują mi jakieś świadczenia??????????????????????????????:-(przepraszam że tak nie na temat

W sumie wybrałabym się na spacer (zazwyczaj chodzę po 11, a potem po 16) ale po wczorajszym mi się odechciewa- wyszykowałam Ale, siebie, wyszłyśmy....i po pięciu minutach tak lunęło, że się chodzić nigdzie nie dało:wściekła/y:

reklama
Almani bosko Alunia wygląda na tym zdjątku. Nie mogę się napatrzeć.:-)
My na spacer czekamy do 14.00 jak robotnicy wyjdą z klatki i będzie można normalnie przejść z wózkiem.

Do góry