reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Dzień dobry wszystkim:) Moja dzidzia doszła do wniosku, że 5 rano to piękna pora na zabawę i fika sobie po łóżku...kopiąc mnie i tatusia:-p

Mój rano lubi pospać, pod warunkiem, że starszy go nie obudzi :sorry:
Ale czasami zdarzało mu się wstać o 3 rano :szok: i gaworzyć do 5 a potem spanko :no: Ale na szczęście od jakiegoś czasu zrezygnował z tych praktyk :laugh2:

reklama
Witam,
Mam nadzieję ze mnie jeszcze pamiętacie ;-)

U mnie duuuużosię działo, przeprowadzka, choroby dzieci, szpital z Natanaelem (zakazenie układu moczowego..) i dlatego tak długo nic nie pisałam...

Mam nadziejęzeprzyjmiecie mnie do swojego grona na nowo...Bo powiem szczerze, że mieszkam teraz na wsi, sama z dwójką dzieci, mąż od rana do nocy w pracy a ja...ja deprecha!! Nie radze sobie, nie mam z kim pogadać...generalnie kiepsko...

Mandarynka no witaj!!!!!!! strasznie dawno Cię nie było;-)

Malagosia korzystaj więc z dobrodziejstw grupy wsparcia:tak:

U nas też nie bardzo pogodowo, wieje, szaro, buro i ponuro...a ja sobie chyba złamałam palec u nogi rurą od odkurzacza:-p geniuszu odmówić mi nie można:-p zawsze coś takiego mi się dzieje, jak przychodzi sezon na pełne buty:confused2:

Miłego dnia!!!

Malagosiak.p- a pewnie ze przyjmiemy i pocieszymy jak trzeba....:tak:;-):tak:;-),wiesz nie ma takiego doła z którego byśmy cię nie wyciągnęły....a pogoda jeszcze pogłębia depresyjne nastawienie do życia....

Który palec???? Przyznaj się że meniu ci przetrącił jak chciałaś sie ewakuować gdzieś sama:-D:-D:-D

U mnie dziś taka pogoda, ze mam same czarne myśli:-( Ala śpi- jak jest deszczowo to przesypia i pół dnia. Ale jakoś mnie to nie cieszy. Kiepsko widzę te jesień- zawsze chodziłyśmy na dwa spacerki dziennie, a teraz to trudno wybrać się choćby na jeden, tak pada...brrr:-(

My tak jak Almani zawsze dwa spacerki, a tu dzisiaj nic :no: Mały śpi już 3 godzinę, tyle że starszy nie wie co ze sobą zrobić :sorry:

Może daj starszemu klocki albo plastelinę - u mnie w domu zawsze się to sprawdzało:-)
Też się trochę nudzę....może powinnam wziąć się za nieszczęsną naukę gotowania...nie wiem czemu tak mam, że umiem zrobić tort, upiec ciasto, przyrządzić deser...a zrobienie kotleta potrafi mnie przerosnąć:zawstydzona/y:

Dziś zakupy mi się kłaniają bo na obiad pizza , sos wołowy i kluski parowe oraz pyzy w programie i trzeba składniki kupić:tak::tak::tak:
A ja żurek z kiełbaska robię i placki ziemniaczane:-D

Duszone ziemniaczki w lupkach salatka z roznych salat pomidorami i marchewka w sosie sezamowo miodowym i pieczone pikantne udka z kurczaczka
I weź się tu odchudzaj:sorry::-D

normalnie żonglerka daniami kuchennymi....wszyscy lubią tylko karpatkę,gyrosa, pomidorówkę,frytki i kurczaka oraz pieczoną szynkę...a reszta to lepiej nie mówić:eek::eek::eek:
to masz już menu na 6 dni :-D:-D:-D

Dzień dobry wszystkim:) Moja dzidzia doszła do wniosku, że 5 rano to piękna pora na zabawę i fika sobie po łóżku...kopiąc mnie i tatusia:-p
Moja do takiego wniosku dochodzi co drugi poranek:sorry:

No i dzisiaj moja Julcia 5 miesiąc zaczęła. Jak to szybko zleciało ....
Sto lat! Sto lat!... Buziaki dla Julki!!!:happy::happy::happy:
I pisałam na zamknietym, ale i tu powtórze - całuski tez dla naszego 6-miesiecznego Karolka!!! :happy::happy::happy:

Didi - fajnie, ze podlaczyli Cie juz do swiata :-D

A wogóle - CZEŚĆ wszystkim!!!
Jestem u rodziców, mała śpi, ja jej pilnuje:-D;-) bo czasem wybudza sie z płaczem a komputer jakos sam sie właczył i ustawił na bb :-D:-) Ale przynajmniej znów udało mi sie nadrobic Otwarty :-)

reklama
Ech pogoda, pogoda - w końcu dotarła do nas jesień czy chcemy tego czy nie. My tez się kisimy w domu. A w dodatku remontuja nam klatke schodową w bloku i tylko czekam jak zaczną nam podtrówać różnymi chemikaliami.

Do góry