marys16
Fanka BB :)
Witajcie
Mąż pojechał :-sad: A beczałam strasznie:-(
Poradzę sobie na pewno ale to rozłąki mnie dobijają.
Teraz sie nie opłacało mi jechać na 5 tygodni z maluszkiem.
Ale trzeba coś z tym życiem zrobić.
Ja wczoraj podałam kaszkę taką cienka Marcelkowi na moim mleczku. Wypił 50ml. Bo wcześniej był normalnie cyc do syta, a po kąpieli dojadł ta kaszką. I jak zasnął o 20 to wstał o 24. To już postęp bo tak to nie wytrzymuje 3h bez jedzenia. Och kombinuje by dłużej spał w nocy.
A w dzień mamy już stały harmonogram. Budzi sie i jest cyc potem 2 h zabawy i lulanko z 30 min i znów cyc. Czasem drzemka jedna jest krótsza to następna jest dłuższa. I już nie przesypia całego spaceru. Jak sie przebudzi to domaga sie pokazania świata i muszę daszek od wózka zwijać
Mąż pojechał :-sad: A beczałam strasznie:-(
Poradzę sobie na pewno ale to rozłąki mnie dobijają.
Teraz sie nie opłacało mi jechać na 5 tygodni z maluszkiem.
Ale trzeba coś z tym życiem zrobić.
Ojej. Zdrówkq życze i by jak najszybciej przeszło.Chol...rka chyba mi dysk wyskoczyl jednak a nie korzonki, bo wygladam jak litera S...i nie moge sie wyprostowac...jutro chyba lekarza bedzie trzeba zaliczyc... az sie boję...
Ciekawa zależność :-)Reraz mlody sciagnal 220ml mleka i spi ale im wiecej zje wieczorem tym sie wczescniej budzi w nocy.Dzis na bank pierwsze karmienie odbedzie sie o 1.
Ja wczoraj podałam kaszkę taką cienka Marcelkowi na moim mleczku. Wypił 50ml. Bo wcześniej był normalnie cyc do syta, a po kąpieli dojadł ta kaszką. I jak zasnął o 20 to wstał o 24. To już postęp bo tak to nie wytrzymuje 3h bez jedzenia. Och kombinuje by dłużej spał w nocy.
A w dzień mamy już stały harmonogram. Budzi sie i jest cyc potem 2 h zabawy i lulanko z 30 min i znów cyc. Czasem drzemka jedna jest krótsza to następna jest dłuższa. I już nie przesypia całego spaceru. Jak sie przebudzi to domaga sie pokazania świata i muszę daszek od wózka zwijać