reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Fryc przeniesiony na 15 bo mojemu M. zapaliło się ucho i musiał iść do laryngologa :baffled: No i byłabym juz po, a teraz się zastanawiam, ile mam ściąć te kłaki. Są ładne, długie, ale cholernie zrujnowane, więc najlepiej ściełabym to zrujnowane w cholerę :-p Ale ja nigdy nie miałam krótrzych włosów niż do ramion i się boję, M. też woli dłuższe... Co ja mam zrobić no cooooooooo??????? :confused::confused::confused::dry:

reklama
Fryc przeniesiony na 15 bo mojemu M. zapaliło się ucho i musiał iść do laryngologa :baffled: No i byłabym juz po, a teraz się zastanawiam, ile mam ściąć te kłaki. Są ładne, długie, ale cholernie zrujnowane, więc najlepiej ściełabym to zrujnowane w cholerę :-p Ale ja nigdy nie miałam krótrzych włosów niż do ramion i się boję, M. też woli dłuższe... Co ja mam zrobić no cooooooooo??????? :confused::confused::confused::dry:
he, he... ja jak się w końcu do fryca wybrałam po maturze to z włosów do pasa zostały mi do ramion bez możliwości związania... to było moje moje pierwsze cięcie... od tamtej pory różnie. raz zapuszczam raz mam krótkie

byłam u super fryzjerki i mnie naprawdę dobrze ścięła (ponad godzina samego cięcia) byłam mega zadowolona... niestety tutaj już nie znalazłam tak dobrej "kosiarki" no ale też i połowę tego co w Łodzi mnie fryzjer tnie

Eh...pojechal do pracy,Domis spi a ja Was doczytalam.
Wlasnie sobie jem twarozek ze smietanka i cukrem i popijam karmi kawowym:-)
no coz zachcianki mam takie jakbym w ciazy byla:baffled::confused:no ale cos slodkiego mi sie chcialo.
U nas jak narazie spokoj ale wczoraj byla masakra!!Dominika tak brzuszek bolal ze az piszczal:zawstydzona/y::-(nic nie pomagalo w koncu termometr mu wsadzilam do pupy(pierwszy raz) i mu ulzylo a przy okazji mi tez:tak:
Burza byla u nas straszna ale naszczescie nie trwalo bardzo dlugo.Bylo strasznie uszno w nocy i Domis nawet w samym pampersie spal,bo az lalo sie z niego.
Za chwile ide na inne watki doczytam i cos moze popisze i zabiore sie chyba za prasowanie,rozwiesze pozniej pranie i nastawie nastepne(o ile mi synus pozwoli)
No ale musze napisac tesciowej zeby mi lakiery do paznokc przywiozla,bo sama ni jak nie mam gdzie w poblizu kupic no a skoro maja w sklepie to moze mi wziac:sorry2:

margaret duzo zdrowia zycze tacie zeby mogl na chrzcinach byc...

kainkas zrobilam mi smaka na te lody..mmmm...

Ahhh zapomnialabym...wczoraj wkoncu na wycieczce bylismy!!!!!!!No i bylo super tylko goraco...wstawie fotki na zamkniety;-)
Buzki

a ja po spacerze bo jakos tak deszczowo dzis od rana i wykorzystałm moment gdy nie pada :-) teraz niunia spi ja mam chwile dla siebie , przeglądam allegro w poszukiwaniu kiecy na chrzciny

ja tylko na chwilę
dzieć maarudny, wrzeszczy dzień cały, pasują tylk rączki i oczywiście musze chodzić. kręgosłup mam w ... piętach:angry: pokłóciłam sie z M., który zreszta jest chory i ma jakieś fochy do tego.
wszystko do dupy.
idę, bo młody już ryczy

Ja tez tylko wpadlam na chwilke znowu.
Wlasnie koncze obiad i lece na spacer poki jeszcze jako tako pogoda dopisuje.Nie jest goraco i nie jest tez bardzo zimno,powiedzialabym ze nawet w miare.Przyanjmniej sie przewietrze bo teraz normalnie mi tak goraco i na dodatek glowa mnie cos boli od rana:dry::baffled:oby to nie migrena sie odzywala:sorry2:
Kurde nic nie tknelam...mam nadzieje,ze pozniej bede miala czas chociaz poprasowac i powiesic pranie.
Buziaki i milego dzionka.

wpadlam na chwile, bo przerwe w sprzataniu robie;-) popijam kawke, a Mlody lezy na lozku i bawi sie, poki co grzeczny:tak: nio, ale moze dlatego, ze na palaku z zabawkami wlaczylam mu mp3 z komorki i sie dziwi, ze cos mu tam gra:-D hi hi
nio i zdarzylam dzisiaj jakims cudem lodowe rozmrozic i wyszorowac.. nio, ale nie powiem wspomagalam sie suszarka;-) nio, a zaslony dalej leza i czekaja na swoja kolej:dry:
ok, zmykam bo gosci mam.. ciekawe gdzie oni usiada w tym balaganie jaki zrobilam sprzatajac;-):confused:

reklama
kamile można miec dwóch lekarzy ale musisz to zaznaczyc i w książaczce tez ci to zaznacza -chodzi o składkę że musza sie nia podzielic-wiec jest to mozliwe -bynajmniej tak jest u nas

Do góry