reklama
Aniołek trzymam kciuki za wizytę. Zobaczysz bedzie dobrze. Musisz być dobrej mysli
Będzie na pewno dobrze...
Dzięki za wsparcie...Aniołku nie chcę zawracać ci głowy ale jak będziesz miała chwilę to napisz mi tytuł tej książki kucharskiej z której czerpiesz pomysły.Dziękuję.
aniolek20k
Fanka BB :)
dzieki dziewczyny:-)
Książka kucharska dla alergików - Alice Sherwood - Świat Książki
ja posiadam tą książke oraz 100 rad dla rodziców malego alergika taka za 5zł ksiazeczka w prawie kazdej ksiegarni mozna dostac i tam sa wlasnie przepisy dla mam karmiacych piersia
dobra ja jade jak wroce to sie odezwe:-)
Książka kucharska dla alergików - Alice Sherwood - Świat Książki
ja posiadam tą książke oraz 100 rad dla rodziców malego alergika taka za 5zł ksiazeczka w prawie kazdej ksiegarni mozna dostac i tam sa wlasnie przepisy dla mam karmiacych piersia
dobra ja jade jak wroce to sie odezwe:-)
Własnie wróciłam z ktg i co 0 skurczy wczoraj caly dzień mnie męczyły. Normalnie mój syn bawi sie ze mna w kotka i myszkę. Ja normalnie zwariuje. Niektóre z Was już ma ponad miesieczne skarby a mój nawet nie chce wyjść:--( Klucha nie odzywasz sie ??? Czyżby Twój uparciuch sie zlitował nad Tobą??? mam nadzieję ,że tak i zycze Ci tego z całego serca mego
witam sie z rana nadal 2w1
kciuki zacisniete za dzieciaczki i mamy
kina rzeczywiscie tylko my i chyba umi zostalysmy
moje dziecie nie ma litosci i nadal siedzi, wczoraj byly skurcze ale nic wiecej muj gumis nadal wyplywa powoli i juz bez nadzieji czekam na 8:30 rano we wtorek. juz o 8:00 mam byc w szpitalu na wywolanie. kina ty juz chyba jutro lecisz do szpitala co??
kciuki zacisniete za dzieciaczki i mamy
kina rzeczywiscie tylko my i chyba umi zostalysmy
moje dziecie nie ma litosci i nadal siedzi, wczoraj byly skurcze ale nic wiecej muj gumis nadal wyplywa powoli i juz bez nadzieji czekam na 8:30 rano we wtorek. juz o 8:00 mam byc w szpitalu na wywolanie. kina ty juz chyba jutro lecisz do szpitala co??
Siemaneczko Laseczki
:-)
Adusia i tak Cie podziwiam, ze sie nie poddajesz...
I zycze dziewczyny, zeby to swinstwo sie wchlonelo
A swinska grypa.. no coz, miejmy nadzieje, ze to znowu swinska kaczka dziennikarska dawno nic sie takiego nie dzialo, wokol czego mozna by medialna afere zrobic..
Kobiety sypcie sie juz w koncu, bo normalnie wszelkie rekordy bijecie:-):-)
:-)
Kurde, nawet mi nie mow... ja mam nadzieje, ze to minie, bo sobie lata nie wyobrazam, juz teraz mialysmy przedsmakCo do potliwości, to jest to niesamowicie uciążliwe. Ja pocę się niesamowicie i do tego ten zapach., muszę 2x dziennie brać prysznic.
Adusia i tak Cie podziwiam, ze sie nie poddajesz...
I zycze dziewczyny, zeby to swinstwo sie wchlonelo
A swinska grypa.. no coz, miejmy nadzieje, ze to znowu swinska kaczka dziennikarska dawno nic sie takiego nie dzialo, wokol czego mozna by medialna afere zrobic..
Kobiety sypcie sie juz w koncu, bo normalnie wszelkie rekordy bijecie:-):-)
reklama
Podziel się: