reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Aniolku bedzie dobrze,trzymam kciuki!!na pewno sie wchlonie--czekamy na wiesci

chlera jeszcze ta swinska grypa w Polsce:no::no::no:

reklama
Aniołek trzymam kciuki za wizytę. Zobaczysz bedzie dobrze. Musisz być dobrej mysli:tak:

Będzie na pewno dobrze:tak::tak:...

Dzięki za wsparcie...Aniołku nie chcę zawracać ci głowy ale jak będziesz miała chwilę to napisz mi tytuł tej książki kucharskiej z której czerpiesz pomysły.Dziękuję.

Własnie wróciłam z ktg i co 0 skurczy:wściekła/y::wściekła/y: wczoraj caly dzień mnie męczyły.:wściekła/y: Normalnie mój syn bawi sie ze mna w kotka i myszkę. Ja normalnie zwariuje. Niektóre z Was już ma ponad miesieczne skarby a mój nawet nie chce wyjść:-:)-( Klucha nie odzywasz sie ???:baffled::baffled: Czyżby Twój uparciuch sie zlitował nad Tobą??? mam nadzieję ,że tak i zycze Ci tego z całego serca mego:tak::tak:

witam sie z rana nadal 2w1:tak:
kciuki zacisniete za dzieciaczki i mamy
kina rzeczywiscie tylko my i chyba umi zostalysmy
moje dziecie nie ma litosci i nadal siedzi, wczoraj byly skurcze ale nic wiecej :wściekła/y: muj gumis nadal wyplywa powoli i juz bez nadzieji czekam na 8:30 rano we wtorek. juz o 8:00 mam byc w szpitalu na wywolanie. kina ty juz chyba jutro lecisz do szpitala co??

witam :happy2:
nasze dwupaczki rozpakujcie się w końcu !!!
u mnie dużo pracy dziś więc jak tylko mały uśnie to wpadam w wir pracy żeby po następnym karmieniu długi spacerek zaliczyć

auliya o niczym innym nie marze.:tak::-D
a moze mamy jakies wiedzmy na bb??? niech rzuci ktos urok na moje dziecie zeby juz wylazlo i zeby bylo grzeczniutkie jak juz tu bedzie:-D

Siemaneczko Laseczki
:-)
Co do potliwości, to jest to niesamowicie uciążliwe. Ja pocę się niesamowicie i do tego ten zapach., muszę 2x dziennie brać prysznic.
Kurde, nawet mi nie mow... ja mam nadzieje, ze to minie, bo sobie lata nie wyobrazam, juz teraz mialysmy przedsmak:baffled:

Adusia i tak Cie podziwiam, ze sie nie poddajesz... :tak::tak:
I zycze dziewczyny, zeby to swinstwo sie wchlonelo:tak:

A swinska grypa.. no coz, miejmy nadzieje, ze to znowu swinska kaczka dziennikarska:tak: dawno nic sie takiego nie dzialo, wokol czego mozna by medialna afere zrobic..:dry:

Kobiety sypcie sie juz w koncu, bo normalnie wszelkie rekordy bijecie:-):-)

reklama
skunkanka to sa choroby medialne, kryzys w miare opanowany wiec trzeba cos znow wymyslic zeby nie bylo za dobrze. no to moze swinska grypa, ptasia juz przerobiona.

Do góry