reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

Cześć.
Poczytam w "wolnej chwili" (czy ja kiedyś narzekałam na leżenie:confused::sorry2:;-)).Pa.
osobiście sobie nie przypominam ..:dry:

co do pobudek - chyba ozłocę mojego starszego baranka - śpi jak zabity w godzinach 21 - 8 :happy: nie wyobrażam sobie teraz nocnych pobudek, ani tym bardziej po porodzie:baffled:

a my właśnie upiekliśmy ciasto drożdżowe z jabłakmi, cynamonem i kruszonką pachnie oblędni w całym domu, Maks po zjedzeniu surowych drożdży stwierdził, że mają dziwny smak:-D

reklama
mój syn uczy się modlitw z mojego modlitewnika który dostałam przed swoją komunią. Kto by sie wtedy spodziewał (jak go dostawałam ze przetrwa tyle lat). Jeszcze śmiac mi się chce bo tam trzeba było uzupełnić dane osobowe i jak teraz patrze na to swoje pismo......łojjjjj:-):-):-):-):-):-):-)

zuziunia - ja się na swoją komunię uczyłam z modlitewnika mojej mamy. Miał czarną okładkę i cieniutkie karteczki, a mój, który dostałam, był biały z normalnymi kartkami, zawsze wolałam ten jej :-D

Agado - rzeczywiście reakcje mojego maluszka są dzisiaj w takim stanie jak pogoda, Kajtuś czeka wiosny :tak:

Nigdy, przenigdy nie jedzcie całych ząbków czosnku!!! Zapach to nic w porównaniu z tym, co dzieje się z żołądkiem i przełykiem, dobrze, że miałam siadłe mleko, bo zjadłam 3...:szok:
Oczywiście leniuch na to nie zareagował, poruszał troszkę chyba rączką, wypiął się raz delikatnie i tyle go widziałam :baffled:

Kamile85 nie denerwuj sie...Moja tez od 2 dni leniwa bardzo...
Tym bardziej ze tobie zostalo tylko 9 dni

dokladnie...Kamila spokojnie.. dziecko zbiera sily na porod i przedostanie sie przez kanal rodny to baaardzo duzy wysilek i strasznie meczace zadanie dla dziecka... wiec teraz nabiera sil.. wazne ze sie odzywa... i puka...moze wieczorem bedzie bardziej aktywny

Hej,a ja wracałam od koleżanki dwa bloki dalej.I takie mnie skurcze dopadły,że siedziałam na środku ulicy i za którymś razem udało mi się dopiero zadzwonić po męża.:szok: Dziecko przerażone.Ja nie przeżyję porodu:no: Chłop ma jakieś durne teksty,że już raz przeżywałam.przeszło,ale nie wiem co to będzie.Co innego pierwszy poród,jak człowiek nie wie co go czeka.Co innego sobie gadać,jak się zapomniało.A co innego jak się właśnie przypomniało....Ratunku.

Czesc Laski

Hej kobitki - ale sie wscieklam - naprodukowalam sie a tu jakis blad w polaczeniu i wszystko skasowane.......nie mam sily od nowa pisac. Nastroj mam podly. Wrocilam wlasnie od 'zastepczej' ginki ze skierowaniem na PC.
Kochana... co Cie obchodzi, czy sie Twoja ginka przejmie, ze poszlas do kogos innego - lekarze juz dawno powinni przestac czuc sie polbogami...Ty i Twoj Bejbis jestsce najwazniejsi!!!
hej dziewczyny:-D
wróciłam ze szpitala:rofl2: byłam od poniedziałku ponieważ stwierdzono nadciśnienie a później akcje porodowa:szok: w poniedziałek wieczorem było już wszystko ok i dzisiaj powróciłam. Z dzidzia wszystko ok rośnie jak na drożdżach :-D są różne teorie kiedy urodzę jeden lekarz mówi ze na dniach drugi że może za 2 tygodnie a jeszcze inny ze po 20 kwietnia. ale wszyscy są zgodni ze szyjka zgładzona, miękką i rozwarcie na ok 2,5 palca:-D masakra .....
ja tam trzymam się terminu 15 kwietnia według OM lum 6 kwietnia według USG.
W SUMIE WYLUZOWAĆ TRZEBA I CZEKAĆ:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
ALE SIE ZA WAMI STESKNIŁAM:-D:-D:-D
No no no:-):-)
a my właśnie upiekliśmy ciasto drożdżowe z jabłakmi, cynamonem i kruszonką pachnie oblędni w całym domu, Maks po zjedzeniu surowych drożdży stwierdził, że mają dziwny smak:-D
Koga sadystko.... no i po co wyjezdzasz z tym drozdzowym?? po co??:-):-)
Nigdy, przenigdy nie jedzcie całych ząbków czosnku!!! Zapach to nic w porównaniu z tym, co dzieje się z żołądkiem i przełykiem, dobrze, że miałam siadłe mleko, bo zjadłam 3...:szok:
Oczywiście leniuch na to nie zareagował, poruszał troszkę chyba rączką, wypiął się raz delikatnie i tyle go widziałam :baffled:
Wariatka:-) ja sie ciesze, jak mlody lezy spokojnie...co sie rzadko zdarza...jakos nie widze tego, jak on bedzie taki aktywny po porodzie:baffled:

Kurde, napiernicza mi brzuch, zebra, spojenie, krzyze, stopy, kolana, kosc ogonowa, no kurna wszystko naraz. Jutro wizyta u gina, jak mnie sie marzy jak najszybsze skierowanie na cc, bo z bolu juz gryze sciany:wściekła/y: no nic, poswiece sie dla Wojtasa, ale se to odbije jak dorosnie:-)

reklama
Do góry