reklama
didi
Fanka BB :)
Ciekawe jak tam Viola.
no wlasnie...pisalam juz do niej smska.. jak sie czuje i czy wszystko ok..ale ciszaaaaa... wiec spokojnie czekam.. hmm..no powiedzmy ze spokojnie nielubie niepewnosci wrrrr
nenius
Przyjaciółki 2008
Wróciłam - no więc cc...w poniedziałek. Czyli juz niedługo przytulę Marcelka :-)
Spaczyna masz racje,lekarka powiedziala ze 4200-4500 jest ogolnie do cc ale licza sie tez wymiary matki i baba jak ja dala by rade tylko ze to spojenie a na skierowaniu od ortopedy mam tak: "ze wzgledu na schorzenie ukladu ruchu (bole miednicy spowodowane rozejsciem spojenia lonowego) nie powinna rodzic drogami natury,zaleca sie ciecie cesarskie"
sylvii
Wróciłam - no więc cc...w poniedziałek. Czyli juz niedługo przytulę Marcelka :-)
Ale Ci zazdroszczę, już za parę dni będziesz tuliła Marcelka :-)
Madzia_Singh
Kochana PYCHOTKA
ale ci dobrze,,,,,,,,,,,,,,,,,BUUUUUUUUUUUUUUUUU ja tez chce juzWróciłam - no więc cc...w poniedziałek. Czyli juz niedługo przytulę Marcelka :-)
Madzia_Singh
Kochana PYCHOTKA
ja to sie modle zeby ta juz nieistniejaca szyjka zaczela sie otwierac powoli
reklama
osa_24
bluebell ja tam mam nadzieje, ze bez zaskoczenia sie obejdzie i ze zuzia nie bedzie chciala wyjsc wczesniej niz przed planowanym cc i ze dotrzymamy do tego terminu na ktory umowilam sie z ginem
Podziel się: