reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Ja na obiad zrobiłam placki ziemniaczane, wyszły jak nigdy. :-) Do tego kwśna śmietana. Pycha... A na deser kawał arbuza. Normalnie pełna dekadencja. :-D Potem mogłam już tylko okupować kanapę. :-p

Teraz idę powoli szykować kolację. ;-)

reklama
Spaczyna masz racje,lekarka powiedziala ze 4200-4500 jest ogolnie do cc ale licza sie tez wymiary matki i baba jak ja dala by rade tylko ze to spojenie :eek: a na skierowaniu od ortopedy mam tak: "ze wzgledu na schorzenie ukladu ruchu (bole miednicy spowodowane rozejsciem spojenia lonowego) nie powinna rodzic drogami natury,zaleca sie ciecie cesarskie"

a mi to juz na niczym nie zalezy,czy sie otworzy czy nie to i tak po swietach jedziemy do szpitala i chyba dlatego tak mi smutno:-(
nie bedzie zadnego zaskoczenia,zadnych objawow :szok: bez aury po prostu

reklama
bluebell ja tam mam nadzieje, ze bez zaskoczenia sie obejdzie:tak: i ze zuzia nie bedzie chciala wyjsc wczesniej niz przed planowanym cc i ze dotrzymamy do tego terminu na ktory umowilam sie z ginem:tak:

Do góry