reklama
nenius
Przyjaciółki 2008
Niuni ja w takiej sytuacji od razu zdecydowałabym się na cc
Caro - witaj, dobrze, że Cię wypuścili.
Ja kończe obiadek i uciekam. Muszę trochę posprzątać a potem szykować się do ginki.
Caro - witaj, dobrze, że Cię wypuścili.
Ja kończe obiadek i uciekam. Muszę trochę posprzątać a potem szykować się do ginki.
Niuni ja w takiej sytuacji od razu zdecydowałabym się na cc Caro - witaj, dobrze, że Cię wypuścili.Ja kończe obiadek i uciekam. Muszę trochę posprzątać a potem szykować się do ginki.
Tez juz bym chyba wolala dla dobra siebie i malej, tylko ze to chyba nie ode mnie zalezy niestety...... Musze jeszcze raz pogadac z moja prowadzaca jak wroci z urlopu, choc ona jakas dziwna jest i nie wiem czy sie nie wkurzy ze poszlam do kogo innego - ale musialam, kazal ortopeda i rehabilitantka isc jak najszybciej, nie moja wina ze jej nie bylo.....A niestety na PC dzwonilam i nie maja dzis wolnego miejsca, jutro raczej tez nie, wiec i tak by mnie nie przyjeli tylko do innego szpitala odesłali.....poczekam jeszcze kilka dni, moze sie cos zwolni to do nich pojade....
Caro- super ze jestes i ze wszystko z dzidzia ok :-)
zuziunia
Fanka BB :)
niuni co to jest PC??????????? bo nie mam bladego pojęcia
didi
Niuni4 ..wiesz co jak na moje to jesli 2 roznych lekarzy powiedzialo Tobie ze lepiej abys miala CC to msi byc cos w tym.... a ze proadzaca nic nie wspominala..hmm..dziwne..jesli masz miec CC dla wlasnego zdrowia i dziecka ja zgodzilabym sie.. to nie jest straszne ale napewno bezpieczniejsze niz w Twoim przypadku skoro tak mowia lekarze i nie tylko gin...
mnie dzisiaj lekarka zapytala czy nadal chce rodzic Sn czy mze wole jednak CC.. powiedzialam ze boje sie Sn ale chce sprobowac... pochwalila i zapewnila ze bedze dobrze.. no ale boje sie jak jasna dupa..haha... ale zaufam lekarza w koncu sa po to aby zapewnic mi pezpieczenstwo i dziecku
mnie dzisiaj lekarka zapytala czy nadal chce rodzic Sn czy mze wole jednak CC.. powiedzialam ze boje sie Sn ale chce sprobowac... pochwalila i zapewnila ze bedze dobrze.. no ale boje sie jak jasna dupa..haha... ale zaufam lekarza w koncu sa po to aby zapewnic mi pezpieczenstwo i dziecku
Ja już po ginie. Wszystko ok, rozwarcie na opuszkę, gin twierdzi, że urodze przed terminem, kazał uważać i się nie przeciążać, na bóle pleców zalecił masaże, w przypadku dużego bólu apap. Ktg wyszło dobrze, Zuzik jeszcze czkawke miała haha, jakby nic sie nie działo to dopiero za 2 tyg do kontroli i wtedy też usg, jeszcze do zrobienia badania moczu i morfologię, no to chyba tyle
Po prostu obie powiedzialy ze mimo iz wskazania z pierwszej ciazy wcale sie nie zmienily, to do tego doszly nowe i ze powinnam naciskac swoja ginke na wpisanie w karte zalecenia cc. Tylko zupelnie nie wiem jak ja przekonac, poza tym nie wiem jak to 'zalatwic' jesli chodzi o ten szpital w ktorym chce rodzic....bo tu ponoc nie ma mozliwosci 'planowanego' ciecia, chyba ze a sie tu swojego lekarza. Inaczej ze wskazaniem do cc musze czekac az sie porod zacznie i dopiero wtedy mnie przyjma....jak bedzie miejsce.....i ewentualnie zrobia ciecie.Niuni4 ..wiesz co jak na moje to jesli 2 roznych lekarzy powiedzialo Tobie ze lepiej abys miala CC to msi byc cos w tym.... a ze proadzaca nic nie wspominala..hmm..dziwne..jesli masz miec CC dla wlasnego zdrowia i dziecka ja zgodzilabym sie.. to nie jest straszne ale napewno bezpieczniejsze niz w Twoim przypadku skoro tak mowia lekarze i nie tylko gin...
Oddzial Patologii Ciąży :-)niuni co to jest PC??????????? bo nie mam bladego pojęcia
Gratuluje wizyty i jak kaza to lez i odpoczywaj, naprawde niewiele zostalo )Ja już po ginie. Wszystko ok, rozwarcie na opuszkę, gin twierdzi, że urodze przed terminem, kazał uważać i się nie przeciążać, na bóle pleców zalecił masaże, w przypadku dużego bólu apap. Ktg wyszło dobrze, Zuzik jeszcze czkawke miała haha, jakby nic sie nie działo to dopiero za 2 tyg do kontroli i wtedy też usg, jeszcze do zrobienia badania moczu i morfologię, no to chyba tyle
zuziunia
a ja ciagle myslałam że to jakies badanie.
A ja tez się boje czy mi zrobia cc. U mnie się pojutrze wszystko okaże. Kurde wszystko przez to że za dużo było cc na żądanie teraz to się zastanawiąją nie wiadomo ile jak są naprawdę zalecenia. Niuni współczuje że różni lekarze różne opinie. Ja póki co chodziłam tylko do jednego gin i muszę polegac tylko na tym co on powie
A ja tez się boje czy mi zrobia cc. U mnie się pojutrze wszystko okaże. Kurde wszystko przez to że za dużo było cc na żądanie teraz to się zastanawiąją nie wiadomo ile jak są naprawdę zalecenia. Niuni współczuje że różni lekarze różne opinie. Ja póki co chodziłam tylko do jednego gin i muszę polegac tylko na tym co on powie
Kamile85
Hmm, 3 ruchy mocniejsze poczułam jak do tej pory, oczywiście sprowokowane (czyt. wygniecione)... Idę zjeść czosnek, może to pomoże, bo maluszek go nie lubi i się po nim zawsze wyrywa. Jak to nic nie da, to jak M. skończy korki, pojedziemy chyba na ktg... :-(
reklama
Agado
Mamusia Mateuszka :)
Hmm, 3 ruchy mocniejsze poczułam jak do tej pory, oczywiście sprowokowane (czyt. wygniecione)... Idę zjeść czosnek, może to pomoże, bo maluszek go nie lubi i się po nim zawsze wyrywa. Jak to nic nie da, to jak M. skończy korki, pojedziemy chyba na ktg... :-(
Kamile głowa do góry, napewno wszystko jest ok, wcale sie nie dziwie maluchowi , ze mu sie nic nie chce jak u was taka pogoda.......
Mój też ma czasem zastoje
Podziel się: