reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

reklama
Hej,Viola-czekamy na info jutro:tak:
Dobrze,że dziewczyny po wizytach zadowolone.
Smska od Frezji dopisałam do wieści.Może jutro wrócą do domu:blink:
Buziaki.

Albert w porownaniu z mloda byl spokojniusi ..on uaktywnial se ok 22 i godzina szalenst a pozniej spokoj..ale te jego szalenstwa to pukanie i kopanie a ona..szok adhd normalnie..hehehe... ale za to Al na zewnatrz pokazal co potrafi..ciekawe jak z mala bedzie

a ten jest najlepszy ..nie ma to jak uchachane male dziecko [video=youtube;bxpHyUmVQzo]http://www.youtube.com/watch?v=bxpHyUmVQzo[/video]

reklama
dziewczyny nie krzyczcie ale ja znów o jedzeniu.............mam ochotę na taka potrawę z przedszkola- jajko w sosie chrzanowym z ziemniakami;-);-);-)

Tylko nie wiem jak to zrobic tzn. sos chrzanowy. Pomóżcie plissssssssssss:-p:-p:-p:-p:-p

Do góry