reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

sos chrzanowy robisz tak samo jak potrawkę lub biały sos beszamelowy tylko dodajesz łyżeczkę chrzanu - dobrze doprawić cytryną, solą, pieprzem - zacznij od małej ilości chrzanu i potem najwyżej wzmocnij (tak samo robi się sos musztardowy:sorry:)

reklama
Ja po wizycie, a nawet dwóch. :-)

Potem poszłam jeszcze na zakupy, takie typowo babskie, i kupiłam: wiosenną kurteczkę, sukienkę (rozmiar sprzed ciąży i mam nadzieję, że będą pasować :tak:) i świetną torebkę. No i trochę kosmatyków, kremy mi się kończą. ;-)

O TY!!!!!! umieram z zazdrości!!!!! babskie zakupy to to na co czekam z najwyższym utęskieniem!!!! teraz omijam sklepy szerokim łukiem bo nie mogę patrzeć na ten wielki brzuchol, i marzę o tym, żeby sobie coś kupić - ostatnią rzecz kupiłam sobie jesienią:dry: a przez całą ciążę awet spodni ciążowych sobie ie kupiłam:sorry2:

dziewczyny nie krzyczcie ale ja znów o jedzeniu.............mam ochotę na taka potrawę z przedszkola- jajko w sosie chrzanowym z ziemniakami;-);-);-)

Tylko nie wiem jak to zrobic tzn. sos chrzanowy. Pomóżcie plissssssssssss:-p:-p:-p:-p:-p
U nas tez w przedszkolu to serwowali, a ja to nazywalam sosem jajecznym:-)

reklama
Do góry