reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

wymyłam dziś komódkę z przewijakiem - szczyt lenistwa bo myłam ją chusteczkami dzidziusiowymi:-D i kącik Julusia w naszej sypialni gotowy, trzeba tylko kołyskę ubrać i bardzo mnie to korci:sorry:, pokoik też gotowy, ciuszki poprane i poprasowane w komódce = gniazdko uwite:-D:-D:-D

teraz idę przycinać firany, bo jak teraz tego nie zrobię to już z dzidzią na pewno nie damy rady:happy:

reklama
Szczesliwa cycki to piersi z kurczaka, pokrojone w cienkie plastry, marynowane w oliwie z oliwek i przyprawie do grilla a nastepnie rzucone na raclette:-) M mnie dzisiaj porozpieszczal:-):-)

Viola1978 trzymam mocno kciuki i zazdroszczę że będziesz już mogła przytulić swoje maleństwo. Ja zaraz zabieram się za lody-mąż mi kupił 2,5 litra:-D.
To jedyne co zajadam ze smakiem.
Dobrej nocki i powodzenia dla tych które się rozsypują...;-)

Dexter obowiazkowo:-) teraz mowie dobranoc i spokojnej, przespanej nocy, a rannym ptaszkom optymizmu zycze:-):-)
Marys bo Ty zazwyczaj pozno wchodzisz - jak Twoja noga?

Dziewczyny litości, co was dzis na to żarcie tak wzięło. Całą klawiaturę zaśliniłam, chcecie żeby mi laptopa szlag trafił? Zaraz lece szafki przeszperac, żeby czymś się oszukać.

A te twoje filmiki Didi to niezłe są. Z tymi czworaczkami to sie mało nie osikałam ze śmiechu:-D:-D

Viola powodzenia, kciuki trzymam

I dobranoc, słodkich snów

Witajcie brzuchatki :-)
A ja dziś jestem zmarnowana. Chyba łapię mnie moja alergia na nieokreślone jak dotąd pyłki. Już mnie bolą zatoki i czuje ze organizm zaczyna fikcyjna walkę. Och.. Ale gorączki na szczęście nie ma. Spróbuje się obejść bez leków. Tym bardziej ze nigdy nic nie dostawałam konkretnego tylko takie zwykłe antyhistaminowe. :baffled:

skunkanka
z noga lepiej. Dziękuje. Co prawda nie jest ona jeszcze taka "moja" ale już chodzę bez problemu i siniec schodzi.
Te moje dodatkowe kg nie pomogły jej w szybszym dojściu do zdrowia. Bo przytyć tyle kg w ciągu kilku miesięcy to masakra dla stawów.
A tak w ogóle to wyglądam jak Eskimos. Mam mały nosek malutkie skośne oczka które ledwo widać za fald tłuszczu :-) Za to policzki mam jak u chomika.
Aby te kg szybko zleciały. Bo nie wytrzymam z sama sobą.

Viola trzymam za ciebie kciuki. by wszystko poszło szybciutko i bez komplikacji. Już jutro utulisz swoja kruszynkę. :tak:

Spokojnej nocki

reklama
dzień dobry:-)
ja już przy kawce:-) Za oknem mam prawdziwą zimę:-) Ale mam to gdzieś bo i tak nigdzie nie wychodzę
Kurczę tylko Junior nie ma butów zimowych, bo je już wywaliłam:crazy:

Do góry