reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

reklama
p.s. Mam małe pytanie - czy któraś z Was robiła sobie w ciąży rtg zęba?

ja mialam rtg pluc w pierwszej ciazy, ale to wtedy byla wyzsza konieczosc,musieli sprawdzic co sie dzieje(jestem astmatyczka), ale z tego co wiem lekarze odradzaja jesli niema wskazan wyzsezj koniecznosci bo promieniowanie zle wplywa na dziecko tak mi lekarz powiedzial.

Jula juz spi ide jakis film obejzec, do jutra dwupaczki:-):tak:

Ja też się już żegnam i życzę spokojnej nocki. Zdaję sobie sprawę, że w naszym stadium ciąży to już mało realne, ale może jeszcze się uda mieć spokojną noc....

dziewczynki dzieki za pocieszenie,no rzeczywiscie jedyny plus to to ze nie bede tak lazic do maja:happy: no i ze maz mojej lekarki bedzie mnie ''rozwiazywal''.Powiedziala ze do 20 i tak by mnie nie trzymala bo juz sie mecze a to bylby jescze miesiac.Na razie sie nie podniecam i nic nie planuje bo wiecie ze wszystko moze sie zmienic.Najpierw musze wyleczyc przeziebienie bo smarkam i prycham dalej niz widze:crazy:

Dobranoc.I nie zamartwiać się tu,jeszcze trochę i dopiero się zacznie...okaże się,ze te wszystkie ciążowe problemy to pikuś:-p;-)

no a ja zrobilam sobie kuku...kroilam miesto i tak bylam tym zajeta ze niezauwazylam kiedy kroje sobie palec...:dry:
Skad ja to znam - poparzylam sobie dzisiaj brzuch zelaziem i mam sznyte na polowe brzuchola......

Jutro mam wizytę i zobaczymy co tam u synka słychać. A przed wizytą u ginekolożki czeka mnie jeszcze wizyta i weterynarza. :-([/font]Nie smęce już. Dobej nocki. :tak:
Powodzenia na wizycie, zarowno Twojej jak i psinki :)

Aha to nie ma znaczenia, i tak cierpliwosci nie zawsze mi starczy, bo czasem na pozmywanie czekam i dwa dni. A na drugi dzien po prostu perfidnie wrzucam do zlewy wszystkie czyste lyzeczki, wtedy musi pozmywac, bo nie mialby jak serka rano zjesc:-)
:-D:-D:-D Niezle, tez tak musze zaczac :-D
Choc mojego niestety w domu nie nauczyli i dla niego norma jest np. odkurzanie raz na miesiac - dwa, jeszcze rzadziej mycie podlog.....Nie wspomne o kurzach bo takie cos to wogole nie istnieje.....A zmiana poscieli raz w roku to grubo ponad norme......I jak tu samemu nie sprzatac ??

hejka !!!

boziu jaki ze mnie słoń sie zrobił tragedia:dry:

mi dzień minął nawet spokojnie, tylko od dwóch trzech dni brzuch mi sie czesto stawia i trawdy jak cholera i podbrzusze boli nie wiem czy to juz jakies pierwsze objawy:confused: mam nadzieje że nie bo nie jestem jeszcze przygotowana w środe dopiero jade do krakowa po łóżeczko i całe wyposażenie:-)

aga nie przejmuj sie rodziną daj spokój masz inne zmartwienia na głowie
ja mam podobnie z weselem u mojej kuzynki, wesele jest 18.04 a termin mam na 28.04 i powiedziałam że sie wybieram ale nie wime jak bedzie i raczej niech na nas nie liczą to mi powiedziała ze ja moge nie przychodzić ale dlaczego piotr nie przyjdzie?? no dziwni jak cholera
a jak p powiedział ze jak pojdziemy na wesele to i tak pojedziemy swoim samochodem a on nie bedzie pił to wtedy mi nadali ze ja zdziwiam:confused::confused: no ale cóż są ludzie i parapety....

Gabi gratuluje wizyty super ze wszystko z wami dobrze:tak::tak:
Blubell bedzie dobrze, a cc jak trzeba to trzeba:tak:ja też sie z tym licze bo nie jestem pewna czy mała sie obrociła

reklama
Część widze ze juz spac idziecie.Ja wpadłam powiedziec ze dzisiaj byłam u fryzjera i wkoncu wygladam jak czlowiek.Jutro mam wizyte u ginki i dowiem sie co i jak.Czy jeszcze daleko do spotkania z krusznką.Mam nadzieje ze powie ze juz niedlugo.Potem jeszcze wizyta u dentysty bo mi w 8 wypełnienie wyadło a on kwalifikuje sie do wyrwania a nie chca mnie meczyc przed porodem a to ma byc chirurgicznie.:szok: RTG nie mialam robione bo moja dentystka jest przeciwna w ciazy,tym bardziej ze jej maz jest ginem.
Blubbel nie martw sie cc.Dla mnie wzne zeby maly był zdrowy i bez powikłan sie urodził.
Kolorowych snów laseczki :-)

Do góry