didi
Fanka BB :)
p.s. Mam małe pytanie - czy któraś z Was robiła sobie w ciąży rtg zęba?
ja mialam robione w 1 ciazy..wszystko ok..ubieraja Cie w taki fartuch ochronny ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Skad ja to znam - poparzylam sobie dzisiaj brzuch zelaziem i mam sznyte na polowe brzuchola......no a ja zrobilam sobie kuku...kroilam miesto i tak bylam tym zajeta ze niezauwazylam kiedy kroje sobie palec...
Powodzenia na wizycie, zarowno Twojej jak i psinkiJutro mam wizytę i zobaczymy co tam u synka słychać. A przed wizytą u ginekolożki czeka mnie jeszcze wizyta i weterynarza. :-([/font]Nie smęce już. Dobej nocki.
Niezle, tez tak musze zaczacAha to nie ma znaczenia, i tak cierpliwosci nie zawsze mi starczy, bo czasem na pozmywanie czekam i dwa dni. A na drugi dzien po prostu perfidnie wrzucam do zlewy wszystkie czyste lyzeczki, wtedy musi pozmywac, bo nie mialby jak serka rano zjesc:-)