reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Blubell...CC nie akie strasznie...wszystko bedzie ok..najwazniejsze jest Wasze zdrowko...

Aga...rodzina sie nie przejmuj...Najwazniejsze jestescie Wy dziewczyny..no i zdrowie...

Skunkanka.. hmm... a moze ja mojego podesle do Ciebie na szkolenie...:-D:-D wiesz on w domku u mamusi sprzatal ale u mnie teraz nie chce chyba sie msci na mnie za to ze mamunia go tak tyrala do porzadkow..:-D:-D no ale jak musi i pokaze mu palcem co i jak to posprzata...albo jak liste tego co ma zrobic mu przedstawie:sorry2:

no a ja zrobilam sobie kuku...kroilam miesto i tak bylam tym zajeta ze niezauwazylam kiedy kroje sobie palec...:dry:

reklama
MaDunia powodzenia z psina :-)

Didi dawaj:-) juz niejednego na praniu mozgu mialam, cztery malzenstwa uratowane, jeden rozwod, ale byla zona mi dziekowala, ze faceta przekonalam, wiec w porzo, teraz zreszta maja swetne relacje:-) a tak naprawde - to my dostajemy w lapki faceta, ktory nasiakal pewnymi rzeczami dluuuuugo przed tym, zanim wpadl na nasza orbite. I niestety, czym skorupka za mlodu...i tak dalej. Ale pewne rzeczy da sie systematycznie i z uporem wypleniac badz wpajac, metodami podprogowymi:-):-) nie na darmo moja magisterka dotyczyla technik manipulacji:-):-)

MaDunia powodzenia z psina :-)

Didi dawaj:-) juz niejednego na praniu mozgu mialam, cztery malzenstwa uratowane, jeden rozwod, ale byla zona mi dziekowala, ze faceta przekonalam, wiec w porzo, teraz zreszta maja swetne relacje:-) a tak naprawde - to my dostajemy w lapki faceta, ktory nasiakal pewnymi rzeczami dluuuuugo przed tym, zanim wpadl na nasza orbite. I niestety, czym skorupka za mlodu...i tak dalej. Ale pewne rzeczy da sie systematycznie i z uporem wypleniac badz wpajac, metodami podprogowymi:-):-) nie na darmo moja magisterka dotyczyla technik manipulacji:-):-)

hehe..oj przydaloby mu se szkolenie aby pozbyl sie zlych nawykow...i nauka posluszenstwa... hahhaha:-D

witam sie z wami czytalam was przez weekend, ale nie mialam weny do pisania:-( troszke sie z m. poklucilismy i mialam strasznego dola
ale dzisiaj jest lepiej:tak:
gabi to niunia przewrotna jest, prawdziwa z niej kobieta bedzie, na przekor wszystkim, najpierw chciala wyjsc, teraz ma w nosie:tak:
malutka trzymaj sie w tym szpitalu
blubell prawie ten sam termin mamy wyznaczony, obie cesarkr i obie przez spojenie, ja sie juz z nia pogodzilam i znajduje pozytywne aspekty:tak: lepiej zeby nas pokroili niz mialybysmy pec i lezec kilka lub kilkanascie tygodni na hamaku z obciaznikami przy d.... a nasze dzieci, no własnie nawet nie chce myslec co by sie dzialo wtedy z nimi:szok: a ja mam jeszcze rozbrykanego dwulatka w domu:szok:
aga ja mam to samo 9 maja wychodzi za maz siostra cioteczna mojego m. i jej matka glupia krowa:angry: ma problem ze ja i m. nie bedziemy na jej weselu bo ja rodze dziecko, jakbym nie miala innego terminu sobie wybrac:wściekła/y:, ale nie bierze tez pod uwage, ze moj tata umarl miesiac temy i ja to jej wesele to mam gleboko w d.....:wściekła/y::angry: ale sie wygadalam odrazu mi lepiej:tak:

Gabi gratuluje wizyty super ze wszystko z wami ok:tak::-)
Blubell bedzie dobrze, a cc naprawde niejest straszne, jak trzeba to trzeba:tak:
Aga zgadzam sie z dziewczynami nieprzejmuj sie nikim oprucz waszej czworeczki wy jestescie najwazniejsi:tak:
diabliczka naprawde podziwiam:tak:

a u mnie jak ktg to lezałam na pleckach jak rano a jak w południe to na porodówce na siedząco

Blubell ja też sie oswajam że moge miec cc- nasze dzieci najważniejsze i to dla nich to wszystko...

reklama
bluebell, nie zazdroszczę problemów ze spojeniem, ale za to masz spokój w kwestii "pewnie będę ostatnia" :-) teraz chyba ja przejmę tę funkcję, bo termin miałyśmy taki sam, a u mnie żadnych oznak porodowych nie ma ;-)

Ta, mnie sie najbardziej podoba marudzenie - tu mnie boli, tam mnie rzgo (jak to moj łojciec mawia) a potem to zrobilam, tam bylam, no przez gole tylki trzaskac:angry:;-);-)

no jakbym słyszała swoją Mamę :-D:-D:-D:-D ale oczywiście podpisuję się obiema rękami. Ja tam, pomimo tego, że się dobrze czuję, staram się robić niemal tyle co nic. pracuję nad tym, żeby J. czuł się współodpowiedzialny za istnienie naszego domu :tak: Zresztą dobrze mu idzie, więc staram się nie przeszkadzać :-)

cieszę się, że udało mi się Was doczytać po nieobecnym weekendzie.
a teraz idę naleśniczki smażyć :-)

p.s. Mam małe pytanie - czy któraś z Was robiła sobie w ciąży rtg zęba?

Do góry