reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

Witam!!!!

Malutka nie przejmuj się , kochana ja Tobie życzę też cierpliwości i szybkiego , w miarę bezbolesnego rozpakowania. Pamiętaj, że to wszystko robisz dla dobra dziecka i swojego również :tak::tak:
Trzymaj się tam dzielnie w szpitalu i wracaj jak najszybciej... i dawaj znać co jakiś czas co u ciebie, napisz jakiegoś smska do którejś z nas. :-)

Aneta witaj :-):-)

Ja dziś w średnim humorze wstałam, ale może w trakcie dnia się poprawi.:tak: Idę chyba jeszcze poleżeć:happy:

Miłego dzionka kochane kwietniówki :-)

reklama
Witajcie dwupaczki

Malutka trzymaj się dzielnie i powodzenia życzę, cierpliwości oraz szybkiego bezbolesngo porodu.

Ja noc miałam koszmarną znów wróciła moja bezsenność chyba, do tego w ciągu 3 godzin wieczorem nasypało tyle śniegu że jestem uziemiona w domu.

Chyba prześpię dziś pół dnia.

witam nowa kwietniowke:tak: no i to od dawna obecne juz na forum:-)
malutka zycze aby wszystko poszlo sprawnie i wmiare bezbolesnie, bedziemy czekac na wiesci od Ciebie, najwazniejsze ze z malym wszystko wporzadku a reszta sie niemartw:tak:no i mam nadzieje ze niezegnasz sie na stale:tak:

u mnie za oknem snieg z deszczem pada a mialabyc wiosna w nocy tak wialo ze bozrywalo nam oslone na balustradzie na balkonie maz wychodzil na balkon w srodku nocy bo tak trzaskalo ze musial ja cala pozrywac i schowac, teraz czekam na brata bo musze na zakupy wyskoczyc, niewiem jakbym sobie bez niego radzila J spi a trzeba z psem wyjsc i na zakupki i on zawsze przychodzi a czasem nawet mnie wyrecza:tak::-)

aha zycze aby humor sie poprawil:tak:

milego dnia:tak:

Witam z rana,
chciałam wam napisać wieczorem, że na szczęście śnieg się rozpłynął i chyba jednak wiosna idzie bo popołudniu ładne słoneczko nawet wyszło, a dzisiaj od rana.... proszę:

Gabi, ja przepraszam, ale czy to nie efekt Waszego topienia Marzanny????:-p

Pocieszające jest to ze mam nie muszę wychodzić z domu bo dziecko chore i do przedszkola nie muszę prowadzić.

Malutka a cóż to za elaborat pożegnalny??? My tu będziemy z niecierpliwością czekać na wszelkie wieści od Ciebie i oczywiście na szybki powrót. Trzymaj się mocno i bądź dzielna.

zuziunia fantastyczne efekty tresury męża, mam nadzieję, że tak mu zostanie nawet jak juz przejdzie Ci obraza ;-)

Noc miałam paskudną, najpierw padłam, nawet nie wiem kiedy, a od 1 przewracałam się z boku na bok i w końcu poczłapałam po no spe. Do tego dołączyły bóle bioder i o.... znowu czuje się jak z krzyża zdjęta.
Jutro mam wizytę zobaczymy co mi gin powie. Może jednak nie będę musiała czekać tak długo na moją kruszynkę jak się nastawiam.
No dobra, czas na śniadanko.
Miłego dnia życzymy drogim paniom.

Hejka,
witam się i ja z ranka po całkiem spokojnej nocy.

Malutka a cóż to za pożegnanie, przecież będziemy w kontakcie i cały czas myślami razem z Tobą, to kilkanaście dni tylko i znowu będziesz pisać z nami. Trzymaj się Kochana, wszystko będzie dobrze, bo będziesz pod dobrą opieką. Szybkiego i w miarę bezbolesnego rozpakowania Ci życzę i zdrowego Syneczka :) Dawaj znać co u Ciebie, buźka:tak:

Dziusia ale macie zimę:szok:

Aha Tobie życzę poprawy nastroju:tak:

Ja leże w łóżeczku i zaraz dostanę sniadanko, nie chce mi się wstawać za bardzo. Moja Mała też coś leniwa dzisiaj, bo mało się rusza. Zawsze liczę ruchy od rana i do 8 to mam juz kompletne 10, a dzisiaj póki co 2 razy mnie lekko smyrnęła:sorry2:

Miłego dnia Dziewczęta

cześć kwietniówki, nową mame na forum również witam :-)

ale się wyspałam, że aż za bardzo, nie wiem czy tak sie da, ale teraz ciężko mi się obudzić.

Malutka powodzenia i trzymam za was kciuki, może junior zrobi niespodziankę mamie i wyskoczy wcześniej.

A dziś u mnie dzień leniwca, nie robię nic.

Hej!

A ja się witam, póki jestem w domu ;-) Bo choć zazdroszczę Ci, Spaczyna, dnia leniwca, to ja dziś nie mogę sobie na niego pozwolić. Zaraz lecę do pracy, bo coś kadrowej w zwolnieniu się nie zgadza, potem do gina, do dentysty, do fryca i ... przed wieczorem dowlokę się do mieszkanka na ostatnich nogach :-)

u mnie słoneczko, ale wiatr piździ, że hej! :szok:

reklama
oj dziewczynki przekochane jestescie;-):tak:
oczywiscie, ze nie zegnam sie na stale;-) pewnie zaraz po powrocie wejde na bb i cos napisze:-D hi hi nio, ale jakby nie bylo, zegnam sie jako mamusia dwupakowa;-) w nastepnym posciku bede sie witac i cieszyc, ze do was wrocilam:tak: ja jednak dalej zyje nadzieja, ze junior zrobi nam mega niespodzianke i wyskoczy szybko i ze moj "come back" na bb nastapi szybciutko, bo bede strasznie za wami teskinila;-)
myslalam, ze juz dzisiaj nie wejde do was, ale nie moglam sie powstrzymac:-D hi hi w szpitalu mam byc przed 10, ale jakos mi sie nie spieszy;-) jeszcze nawet nieubrana jestem:dry:
nio nic, trzymajcie sie kochaniutkie i do zobaczenia mam nadzieje w niedlugim czasie;-):tak:

Do góry