reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

Mnie coś na sprzątanko chwyciło, ale przerwe musiałm zrobić, bo się zmęczyłam normalnie jakbym meble przestawiała :-D:szok:
a wiecie ze przed porodem tak jak przed smiercia wszystko sie chce i kobieta wiekszego powera przed porodem dostaje...ja odkad lepiej mi sie oddycha i nie dycham jak slon bo mala leci w dol to normalnie wysprzatalam cale mieszkanie...pieke ciasta i nawet szafe sama skrecila bo przyszla

reklama
widzę, że dzisiaj u wielu z nas jest dzień "praniowy" :-)
ja właśnie wstawiam drugie, w międzyczasie robię zupkę jarzynową i dzień piękności dla siebie, bo już nie mogę na swoją cerę patrzeć ;-)
a co do witaminki S, to stosuję ja z chęcią i przyjemnością, ale nie zamierzam zwiększać dawki przed 38 tyg. tak sobie myślę, że z jakiegoś konkretnego powodu fizjologiczna ciąża trwa 40 tyg., a poza tym Maluch i tak wyjdzie dopiero, jak będzie gotowy :-).

Ania,bo dużo osób ma.Dlatego wprowadzili te badania.Bo połowa ludzi ma, taki paciorkowiec nie daje objawów,ani niczym nie grozi.A dla bezbronnego noworodka jest groźny.
Lepiej wiedzieć i działać.Bo ja z M nie robiłam tego.Kilka godz. po urodzeniu się rozchorował i było szukanie po omacku,kolejne antybiotyki i baaardzo nieciekawie.Teraz mam nadzieję,że będzie lepiej,jak z góry wiadomo co i jak.

skunkanka, zuziunia - ja własnie dzisiaj rozpoczęlam pisanie rozdziału badawczego, tośmy się zgrały z myśleniem o tych pracach... :-)
No ale siadłam przed kompem i zaraz mi w głowie huczy, jak za dużo siedzą naraz to tak mam, więc zaraz chyba dam sobie na dzisiaj spokój, jedna strona to też coś ;-)

hejka:rofl2:
a mnie właśnie brzuch zaczął bolec jak na miesiączkę i chyba mi czop schodzi kawałkami :szok: jak nie miałam żadnych upławów od dawna tak dzisiaj jak wstałam to gatki były wilgotne . wykapałam się i teraz jak poszłam do toalety to widzę taka galaretkę bądź jak to dziewczyny mówią duże smarki gile...białe jak mleko..
W kroku mnie bardzo boli..ale nic czekam co dalej

Skukanka,jak Ci się chce spać to leć szybko.I reszta co może.Bo potem to sobie pomarzyć można.:baffled:
Heh, no niby wiem, ale kochana ja nie umiem spac po poludniu...uraz chyba jeszcze z przedszkola, jak nam kazali spac na lezakach:wściekła/y: kombinowalam jak kon pod gorke, w koncu wyczailam, ze lezakow jest mniej niz dzieci i siedzialam w kibelku tak dlugo, az zabraklo:-) albo sie melinowalam w kuchni:-) wiec nie ma szans, musze sie przemeczyc, bo i tak nie zasne. Popoludniowe drzemki lapaly mnie tylko w szpitalu:dry:
Wojtas lezy dupka na zebrach i w zaden sposob nie daje sie przekonac do zejscia:dry: a dla dodatkowych atrakcji wali mnie czyms w partiach dolnych:dry: w pewnym momencie zakulo mnie jak diabli w pachwinie, wie atrakcji dzisiaj w cholere:dry:
Bluebell no tak mi pozazdroscilas slonca, ze teraz snieg leci:-)
A ja wróciłam z badaniami i mam tego przeklętego paciorkowca:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

no i nie dokonczylam posta...Ania no to dobrze, ze wykryli, tak jak pisze Gabi.
Pisarki to weny zycze;-) Kamile a pewnie ze cos:-) mnie sie nie chce tych cholernych wykresow tworzyc, mimo ze walcze w pozycji pollezacej....

reklama
Do góry