reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

a ja mam takie pytanie bo od kilku dni mam zwiekszona ilsoc uplawow dzisiaj zbadalam co to jest papierkiem lakmusowym i zabarwil sie na taki jasno zielono-niebieski na taki wlasnie barwi sie jesli to sa wody plodowe czy w takim wypadku powinnam udac sie do szpitala??
jedz jak najszybciej... tpo moga sie saczyc wody jak rowniez jakas infekcja...ale jedz

reklama
Hej,nie doczytałam Was jeszcze,ciut ostatnia stronę,zaraz nadrobię.
Maluch się nie chciał ruszać,ale juz ok.Tylko ja więcej stresu w tej ciąży nie wytrzymam:zawstydzona/y:
Sylwia,jak się zabarwia na zielonkawo to odczyn zasadowy,a powinien być lekko kwaśny i pewnie masz infekcje,stąd upławy.
A czy wody się sączą,to są w aptekach specjalne testy-podpaski.
Buziaki.Jak poczytam i będę miała siłe to poodpisuję.Na razie.

zaczynam brac wit.S od dzisiaj 2razy dziennie-rano i wieczorem:-D:-D:-D:-D zobaczymy czy dziala

ja od jutra niech mnie tylko lekarz przebada sprawdzi na usg czy z malym wszystko ok i do dziela:-D:-D

witam wszystkie nowe kwietioweczki

ja tez chce juz urodzic, ciezko mi objawy przed porodowe mam biorac pod uwage +-14dni i to licze bardziej na -,
u mnie dalej wieje ze strach z domu wyjsc,

wzielam sie za obiadek ziemniaczki pulpeciki w sosie smietankowym z koperkiem i buraczki z cebulka.......ojej jaka ja glodna jestem

ua ja juz podlogi pomyslam..kuchnia posprzatana ...pranie wisi na lineczkach bo pogoda sudowna wiec na dworku schnie..ptaszki cwierkaja za plotem konie sie pasa...
dziewczyny zapraszam do mnie..super wiosna ...mojnawet stwierdzil ze czuje sie jaklatem na dzialce nad jeziorem..takie powietrze

żebyś nie pojechała dziś po myciu tych podłóg ;-)

chętnie bym Cię odwiedziła, bo u mnie pogoda oszalała, raz piękne słoneczko - po prostu wiosna, a za chwilę się ściemia i pada śnieg, zgłupieć idzie.
U mnie pranko kisi się w domku:baffled:

Na mnie slonce tez dziala motywujaco:-) nastawilam pralke z recznikami, poskladalam kolo siebie i wlazlam pod prysznic. I sie zmachalam jak na budowie:baffled: oczywiscie przerwy, tera popijam sok, zaraz sie biore za obiad, i strasznie mnie bierze na spanie....

Pisarki, magisterki i licencjatki - jak Wam idzie?:-)

Skukanka,jak Ci się chce spać to leć szybko.I reszta co może.Bo potem to sobie pomarzyć można.:baffled:
Mi się oczy normalnie zamykają,a tego mojego diabła energia roznosi.On wstaje 5.30-6 i ok.19 kąpanko (co nie znaczy,ze dłużej by nie biegał).No ratunku.I cały czas "po co,czemu,dlaczego".No,nie na moje ciężarne siły I jeszcze "mama,ale nie odpowiadaj hmm i tak,tylko mów wyraźnie całym zdaniem":dry:
Spaaaaaaaaaaaaaaać.
I musze stos faktur policzyć.Duży stos.

Ostatnia edycja:
reklama
jejku ja od tego mojego chorowania tyle postów mam do przeczytania:eek:, a tu już za tydzień idę do szpitala bo 26 marca mamy rodzić Zuzankę:tak:!!! Szczerze mówiąc czuję się tu jak gość, bo niestety czasem mam czas Was poczytać, ale niestety odpisać nie zawsze :sorry:bo a to Tuśka wariuje-od 3 dni jest wreszcie w przedszkolu, a to remont w domku, a to jakies konsultacje w szpitalu no albo kryzys zdrowotny Babci, która ma raka mózgu. Kurna niby w domku siedzę ale nie mam czasu na nic:no:. Ale fajnie tak tu wejść i choć poczytać.
Ja podobnie jak Wy też mam teraz więcej energii, pokoje bym przemeblowała, wczoraj telewizor chciałam targać, ale rodzinka dała mi po uszach:baffled: W domku wszystko czeka na Zuzię i tylko Jej brak:tak:
Pozdrawiam!!!!

Do góry