Hejka Babeczki!!!
witam nową kwietniówkę
Asię - moją imienniczkę :-):-):-)
Gabi kochana ta ciąża nic cię nie oszczędza, ale już niedługo będziesz tuliła swoją kruszynkę, cierpliwości życzę i trzymam kciuki!!!
Skunkanka to sprawa się wyjaśniła.i to najważniejsze , że wiesz na czym stoisz .... ciekawe na kiedy ci ustalą termin cesarki
Ania gratuluję dobrych wieści
Niuni wszystko na pewno będzie dobrze , no i oby się zlitowali i coś lepszego do siedzonka dali!!!
Klucha no to nieźle z tym wózkiem, ale ja to czuję ,że dziewuszka będzie, bo tak mało tych kobitek u nas w kwietniówkach, że przyda się jeszcze jedna
A ja dziś strasznie produktywny dzień miałam, wbrew pozorom, bo rano strasznie leniwie się zapowiadało
A więc od rana prasowanko, potem się wyszykowałam do położnej, po położnej jeszcze pojechałam do biura rachunkowego , po biurze z W. do fryzjera i potem jeszcze na zakupy
A więc tak mały mój już się do góry nogami w brzusiu rozgościł, cieśnienie mam b.niskie, bo po kawie na którą sie skusiłam, miałam 105/60, ale to dobrze
W moczu coś tam położna wynalazła i kazała więcej mi wody pić, ale narazie nie ma czym się martwić. No i za 2 tyg. kolejna wizyta.
Tylko połozna przeraziła się i zresztą mnie też wystraszyła
reakcją na rozstępy. Bo 3 tyg. temu nie miałam ani jednego na brzuchu, a teraz mówiła, że sporo mi się pojawiło
( zresztą już obadałam lusterkiem).No a zaskoczona była, bo przytyłam tylko 1kg i nie wiadomo skąd się tyle narobiło, buuu.
Trudno takie uroki ciąży, płakać nie będę
A i umówiłam się do fryzjera na jakieś farbowanko na 30 marca, mam nadzieję, że to nie za późno??
A wy szykujecie się jeszcze na wizyty u fryzjerów przed porodem ???
Oki kochane , ja powoli zmykam, bo cięzki dzień mam za sobą
Coś trzeba pooglądać i do wyrka wskakiwać.
Buziaki i do jutra