reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

Hejka kwietniówki!!!!!!

witam się z Wami 13-tego w piątek !!!!! :rofl2::rofl2::-D:-D:-D

Co prawda ja tam nigdy się nie przejmuję jakimiś przesądami i raczej w nie nie wierzę!!!! Ale ciężarówkom wszystko się może zdażyć ( bez względu na datę) więc dziś kochane może troszkę ostrożniej :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Powodzenia auliya na wizycie i reszcie która się dziś do gina wybiera też ( bo pamiętam , że jest was pare) :-)

Ja dziś mam zamiar dalej sprzątać, siły witalne wróciły ale teraz to ja idę jeszcze z kołderką się poprzytulać na troszkę. :rofl2:

NArka

reklama
Ja też się witam i zmykam się szykować powoli do gina, nocka minęła wprawdzie spokojnie ale od rana jakieś skurczybyki mnie łapią i na kibelek mnie goniło już 2x.

Powodzenia i miłego dzionka

hej babki

Ja nadal w łóżku zasmarkana i zakochana... ale z każdym dniem troszkę lepiej sie czuje... Apetyt też pwoli mi wraca, a już sie martwiam, bo prawie nic nie mogłam zjeść, wciskałam w siebie na siłe - dla dzidz
Powodzenia i miłego dnia

hej babki

Ja nadal w łóżku zasmarkana i zakochana... ale z każdym dniem troszkę lepiej sie czuje... Apetyt też pwoli mi wraca, a już sie martwiam, bo prawie nic nie mogłam zjeść, wciskałam w siebie na siłe - dla dzidz
Powodzenia i miłego dnia

Oj nadii biedaku to kuruj się, powrotu do zdrówka życzę jak najszybszego!!!!!!!

No ale jak ZAKOCHANA jesteś to może z chorobą szybciej Ci się uda powalczyć :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Troszkę się pogubiłam, ale może to miało być Zakichana :confused::confused: Proszę o sprostowanie :-D

witam się z Wami 13-tego w piątek !!!!! :rofl2::rofl2::-D:-D:-D

Co prawda ja tam nigdy się nie przejmuję jakimiś przesądami i raczej w nie nie wierzę!!!! Ale ciężarówkom wszystko się może zdażyć ( bez względu na datę) więc dziś kochane może troszkę ostrożniej :-D:-D:-D:-D:-D:-D
ja też staram się nie wierzyć w głupoty, ale na wyjściu krzyknęłam do K. żeby ostrożny był :-)

więc i Wy bądźcie ostrożne dziś dwupaczki :-)

hej babki

Powodzenia i miłego dnia
wracaj do zdrówka i wcinaj jak nie dla siebie to dla maleństwa ;-)

ja już zaliczyłam poranny płacz, bo jakieś okropne porody mi się śniły

a teraz z herbatką się relaksuję...
trzeba będzie sie wziąć za prasowanie bo sterta się uzbierała :-)

miłego dnia kobietki :-)

witam kolezanki:-)
ja niedawno sie obudzilam, zaraz robie kawe, a pozniej na zakupki jedziemy:tak: ostatnie zakupki dla mlodego;-) wsumie same pierdolki zostaly, nio ale kupic kiedys trzeba:tak:
nio a pozniej mam zamiar jechac do szpitala odwiedzic kolezanki z sali:tak: jedna miala cesarke we wtorek, wiec pewnie i babelki zobacze(blizniaki urodzila):-) nio a druga pewnie jeszcze lezy bidulka, przynajmniej taka mam nadzieje.. u niej stwierdzili hypotrofie, dystrofie i zle dzialajace lozysko.. dzidzia w 35tyg wazyla 1400g:-(tez sie zastanawiali czy nie beda robic cesarki, ale mam nadzieje, ze w jej przypadku pozwolili dzidzi jeszcze troszke posiedziec..
Gabi nio to faktycznie mialas wczoraj koszmarny dzien.. dobrze, ze to juz koncowka:tak: 3maj sie kochana i wytrzymaj jeszcze troszke;-)
klucha widze, ze niezle wymodzilas z tym wozkiem;-) ale moze faktycznie to znak i bedzie dziewuszka:tak::-) wsumie tak jak pisala aha malo mamy teraz kwietniowych kobitek, wiec zycze ci, zeby znaki sie spelnily;-):tak:
nio i witam nowa mamusie kwietniowa:-)
zycze wszystkim spokojnego dnia;-) nio i czekam na dobre wiesci od wizytujacych dziewczyn:-);-)

hejka z rana piątkowo- trzynastkowo:tak:
w zeszłym miesiacu (albo w styczniu) tez 13 wypadł w piatek.

ja wam powiem ze mojego mężą poznałam 13 w piątek wiec nie powinnam mówić że to pechowy dzień :-D

Cześć Dwupaczki!!! :-)

Chciałam sie narazie tylko przywitać, bo muszę posiedzieć trochę nad nauką do dzisiejszego zaliczenia :sorry2:
Jak skończe, spróbuję trochę nadrobić i poczytać o czym skrobałyście :tak:

Narazie napiszę tylko co mi się przydarzyło w nocy.
Od wieczora moja Ania strasznie była aktywna w brzuszku, kopała i wierzgała czym się tylko dało.
I tak za każdym razem, kiedy wstawałam na liczne siku.
W pewnym momencie, jak mnie nie skręci z bólu, skurcz nie do wytrzymania!!!
Czuję, że coś mi się w brzuchu obraca i fik! główką w dół!!! Ból minął, a ja...
...wtedy się obudziłam! To był sen!!! :szok: :tak:
Macam, główka nadal jak była na górze, tak jest :-(, Ania nadal wierzga... :sorry2:

Tak oto zaczął mi się piątek 13-go i 34 tc... :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry