Ma_Dunia
Fanka BB :)
Witam z samego rana. :-)
Powodzenie na dzisiejszych kontrolach. :-)
Zauważyłam, że czasem w pewnych wyrazach pojawiają się gwiazdki (czyżby cenzura).
Powodzenie na dzisiejszych kontrolach. :-)
Ja też bym tak chciała.Najchętniej pewnego pięknego kwietniowego dnia obudziłabym się i znalazła obok moje maleństwo. Tak "pstryk!" i już ;-)
Ostatnie zakupy zrobiłam wczoraj przez internet, a jakieś dodatkowe drobiazgi mój M spokojnie kupi. Cieszę się, że przygotowania już zakończone, bo z moim leżeniem niewiele teraz mogłbym zdziałać. ;-)No ja na szczęście byłam przezorna i już mam wszystko gotowe i pokupowane, teraz zostało tylko to czekanie, chyba czułam że muszę wcześniej wszystko naszykować bo teraz bym nie dała rady, wszystko mnie boli i ledwo chodzę.
Mój synek też ostatni więcej leniu****e w dzień, a w nocy spokojnie śpi i tylko o 4 robi krótką gimnastykę i potem śpi do 8.ja to sie tronke martwie bo mala bardzo leniwa sie zrobila...od czasu do czasu sie pokreci
Nenius nie daj się choróbsku, a Daria niech się szybko wykuruje. :-)u nas nadal marnie, D kaszle potwornie, ma katar, marudzi, nie chce leków, nie chce jedzenia...
Mnie też chyba cos bierze i brzuch mnie znowu wczoraj bardzo bolał :-(
Pozdrawiam i zmykam
Zauważyłam, że czasem w pewnych wyrazach pojawiają się gwiazdki (czyżby cenzura).