reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Witajcie kochane.

MAM TAK SAMO -wszystko mnie meczy; czytam jak wszystkie sprzątają, wiją gniazdo , a mi ciężko gary umyć

Więc dołanczam do klubu :dry: ja od miesiąca już nie mam sił na nic poprostu po jakimś tam weekendzie co się gorzej czułam prowie dwe dni przeleżałam i puźniej już wstałam bez sił. Męczę się jak stara słonica :-p I cieszę sięże przygotowałam wszystko na tyle wcześniej że teraz mam spokój z przygotowaniami. Ale fakt-dłóższe stanie w kuchni jest męczące i często kończy się na krzesełku, tyle że ja nie lubię robić niczego na siedząco.

reklama
ech mam zaległości ale nie mam siły czytać. Jestem ostatnio straszliwie padnięta... już po śniadanku i wyprawieniu męża do pracy (jak zwykle przed 7) a teraz chyba się zdrzemnę bo mi powieki opadają :p

hello kochane...ja tez mam problemy ze snem...dosypiam w ciagu dnia bo w nocy przewracam sie...maz spiu jak zabity a ja kreciol niczym Simran...

nie wiem jak wy ale ja od kilku dni mam wrazenie ze zostalo mi tylko 3 tyg...

Przepraszam ze dopiero teraz sie odzywam ale mielismy jeszcze sporo spraw po slubie do zalatwienia...

na prezenty slubne podostawalismy rzeczy dla malej bo tak chcielismy i suma sumarum mamy: 2 maty (jedna dla mlodszych druga do 22 miesiaca), kosmetyki dla malej (ufff odpada) 4 paczki dodatkowych pieluch w roznych rozmiarach, maskotki, grzechotki, posciel do lozka, i co najbardziej mi sie podobalo zabawki interaktywne powyzej 3 miesiaca i 2 ksiazki o pielegnacji przez pierwsze 2 lata zycia malucha i po 2 roku zycia

Witajcie kochane.

Więc dołanczam do klubu :dry: ja od miesiąca już nie mam sił na nic poprostu po jakimś tam weekendzie co się gorzej czułam prowie dwe dni przeleżałam i puźniej już wstałam bez sił. Męczę się jak stara słonica :-p I cieszę sięże przygotowałam wszystko na tyle wcześniej że teraz mam spokój z przygotowaniami. Ale fakt-dłóższe stanie w kuchni jest męczące i często kończy się na krzesełku, tyle że ja nie lubię robić niczego na siedząco.
nie dziw sie kochana. zostalo ci tylko 16 dni

Witam serdecznie wszystkie mamy. Jestem mama 8 letniego Kuby i rocznego Mateuszka, ponadto nosze pod serduszkiem jeszcze jedno malenstwo. Wzielam Z Mateuszkiem udzial w konkursie organizowanym przez pampers. Moglibysmy wygrac roczny zapas pieluszek co w naszej sytuacji byloby duza pomoca. Potrzebne nam jednak glosy poniewaz konkurencja jest duza. Jesli ktoras z mam moglaby pomoc glosujac na mojego synka bylibysmy strasznie wdzieczni. Glosy mozna oddawac wielokrotnie jeden na dzien. Bardzo prosimy o pomoc. W moich suwaczkach jest link. Z gory dziekuje za kazdy glos.

Hejka,

u nas nadal marnie, D kaszle potwornie, ma katar, marudzi, nie chce leków, nie chce jedzenia...

Mnie też chyba cos bierze i brzuch mnie znowu wczoraj bardzo bolał :-(

Pozdrawiam i zmykam

skunkanka życzę powidzenia, oby diagnoza brzmiała "może pani przeć";-):-)

malutka_z_krk23 ja mam tą samą schizę :dry: już jakiś czas temu zauwazyłam że nasi mężowie mają te same zmiany, i też się boję że w przyszłym tyg mnie dopadnie :baffled: Tłumaczę sobie to, że poród nie będzie trwał 1 h więc zdąży dojechać z pracy i zawieść mnie do szpitala a to przy dobrych wiatrach potrwa 50min:szok:

Madzia_Singh no tak niewiele do końca zostało :nerd: tylko ja jestem przyzwyczajona do mojego powera, nie umiem siedzieć bezczynnie na tyłku- i jakoś źle się z tym czuję , że sił mi brak :sorry2:
Swoją drogą masz piękne zdjęcie w awatarku :tak:

reklama
cześć dziewczyny,
mam nadzieję że żadna się nie rozpakowała przy dzisiejszej mega pełni księżyca ;-)
gratuluje wczorajszych wizyt, tym co mają dziś trzymam kciuki,
skunkanka za ciebie żebyś mogła rodzić sn,
malutka najważniejszy jest odpoczynek, i to żebyś się nie przemęczała
marys, ty z tą nogą to chyba do lekarza? co mi przychodzi do głowy to jakieś okłady z lodu na ulgę
chorowitkom szybkiego powrotu do zdrowia

moja ciąża to aż za dobrze przebiega(odpukać w niemalowane) nie żebym krakała, ale śpię b. dobrze - zazwyczaj wstaję tylko raz na siku, ale nic mnie nie boli, nawet siły mnie nie opuszczają, a jak głowę przyłoże do poduszki to po 5 minutach śpię... oby tak do samego końca

Do góry