reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

Witajcie kochane.

MAM TAK SAMO -wszystko mnie meczy; czytam jak wszystkie sprzątają, wiją gniazdo , a mi ciężko gary umyć

Więc dołanczam do klubu :dry: ja od miesiąca już nie mam sił na nic poprostu po jakimś tam weekendzie co się gorzej czułam prowie dwe dni przeleżałam i puźniej już wstałam bez sił. Męczę się jak stara słonica :-p I cieszę sięże przygotowałam wszystko na tyle wcześniej że teraz mam spokój z przygotowaniami. Ale fakt-dłóższe stanie w kuchni jest męczące i często kończy się na krzesełku, tyle że ja nie lubię robić niczego na siedząco.

reklama
ech mam zaległości ale nie mam siły czytać. Jestem ostatnio straszliwie padnięta... już po śniadanku i wyprawieniu męża do pracy (jak zwykle przed 7) a teraz chyba się zdrzemnę bo mi powieki opadają :p

hello kochane...ja tez mam problemy ze snem...dosypiam w ciagu dnia bo w nocy przewracam sie...maz spiu jak zabity a ja kreciol niczym Simran...

nie wiem jak wy ale ja od kilku dni mam wrazenie ze zostalo mi tylko 3 tyg...

Przepraszam ze dopiero teraz sie odzywam ale mielismy jeszcze sporo spraw po slubie do zalatwienia...

na prezenty slubne podostawalismy rzeczy dla malej bo tak chcielismy i suma sumarum mamy: 2 maty (jedna dla mlodszych druga do 22 miesiaca), kosmetyki dla malej (ufff odpada) 4 paczki dodatkowych pieluch w roznych rozmiarach, maskotki, grzechotki, posciel do lozka, i co najbardziej mi sie podobalo zabawki interaktywne powyzej 3 miesiaca i 2 ksiazki o pielegnacji przez pierwsze 2 lata zycia malucha i po 2 roku zycia

Witajcie kochane.

Więc dołanczam do klubu :dry: ja od miesiąca już nie mam sił na nic poprostu po jakimś tam weekendzie co się gorzej czułam prowie dwe dni przeleżałam i puźniej już wstałam bez sił. Męczę się jak stara słonica :-p I cieszę sięże przygotowałam wszystko na tyle wcześniej że teraz mam spokój z przygotowaniami. Ale fakt-dłóższe stanie w kuchni jest męczące i często kończy się na krzesełku, tyle że ja nie lubię robić niczego na siedząco.
nie dziw sie kochana. zostalo ci tylko 16 dni

Witam serdecznie wszystkie mamy. Jestem mama 8 letniego Kuby i rocznego Mateuszka, ponadto nosze pod serduszkiem jeszcze jedno malenstwo. Wzielam Z Mateuszkiem udzial w konkursie organizowanym przez pampers. Moglibysmy wygrac roczny zapas pieluszek co w naszej sytuacji byloby duza pomoca. Potrzebne nam jednak glosy poniewaz konkurencja jest duza. Jesli ktoras z mam moglaby pomoc glosujac na mojego synka bylibysmy strasznie wdzieczni. Glosy mozna oddawac wielokrotnie jeden na dzien. Bardzo prosimy o pomoc. W moich suwaczkach jest link. Z gory dziekuje za kazdy glos.

Hejka,

u nas nadal marnie, D kaszle potwornie, ma katar, marudzi, nie chce leków, nie chce jedzenia...

Mnie też chyba cos bierze i brzuch mnie znowu wczoraj bardzo bolał :-(

Pozdrawiam i zmykam

skunkanka życzę powidzenia, oby diagnoza brzmiała "może pani przeć";-):-)

malutka_z_krk23 ja mam tą samą schizę :dry: już jakiś czas temu zauwazyłam że nasi mężowie mają te same zmiany, i też się boję że w przyszłym tyg mnie dopadnie :baffled: Tłumaczę sobie to, że poród nie będzie trwał 1 h więc zdąży dojechać z pracy i zawieść mnie do szpitala a to przy dobrych wiatrach potrwa 50min:szok:

Madzia_Singh no tak niewiele do końca zostało :nerd: tylko ja jestem przyzwyczajona do mojego powera, nie umiem siedzieć bezczynnie na tyłku- i jakoś źle się z tym czuję , że sił mi brak :sorry2:
Swoją drogą masz piękne zdjęcie w awatarku :tak:

reklama
cześć dziewczyny,
mam nadzieję że żadna się nie rozpakowała przy dzisiejszej mega pełni księżyca ;-)
gratuluje wczorajszych wizyt, tym co mają dziś trzymam kciuki,
skunkanka za ciebie żebyś mogła rodzić sn,
malutka najważniejszy jest odpoczynek, i to żebyś się nie przemęczała
marys, ty z tą nogą to chyba do lekarza? co mi przychodzi do głowy to jakieś okłady z lodu na ulgę
chorowitkom szybkiego powrotu do zdrowia

moja ciąża to aż za dobrze przebiega(odpukać w niemalowane) nie żebym krakała, ale śpię b. dobrze - zazwyczaj wstaję tylko raz na siku, ale nic mnie nie boli, nawet siły mnie nie opuszczają, a jak głowę przyłoże do poduszki to po 5 minutach śpię... oby tak do samego końca

Do góry