reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

Zuziunia, dobrze że załatwiłaś przyjęcie, fajnie tak na gotowe przyjść i wszystko będzie podan, tylko oczywiście szkoda że to tyle kasy kosztuje. Ja to już 2x przeżyłam i jeszcze raz przede mną, z tym że ja robiłam wszystko sama i przyjęcie było u mnie w ogrodzie przed domem.

Co do macania brzusia to ze mną chyba jest tak że ludzie wiedzą komu i co wolno. Niechby tylko ktoś na chama próbował mnie dotknąć, wrrrrrr.

Mam lenia dzisiaj okropnego, ciągle leżę i odpoczywam po weekendowych spacerach, dobrze że obiadek mam zrobiony, został od wczoraj, tylko ryż muszę ugotować.

reklama
ja dziś leniuchowanie mam:rofl2:
W mieszkaniu posprzątane bo mą się wykazał w sobotę i w niedziele:-D obiad zrobiony już:rofl2: ( w sumie mięso mielone z kurczaka i do tego sos słodko kwaśny ze słoika to nie wielka sztuka i wysiłek , ryż do tego ugotowany:-D)
Ja leżę i odpoczywam, czekam na mojego M aż z pracy przyjdzie z Marlenką która po drodze zabierze z przedszkola:rofl2: ale to dopiero po 16 będą:-)
Leniuchowanie na max:rofl2::rofl2::rofl2:
Ale korzystam póki mogę bo wiem ze jak Zuzia się urodzi to nie będzie takiego święta:rofl2:

Ja też mam dziś dzień lenistwa, z resztą tak mam już od dłuższego czasu co dzień prawie, hehe:-D

Co do dotykania brzucha to u mnie nie ma z tym problemu. Poza najbliższą rodziną to mi się chyba jeszcze nie zdarzyło żeby ktoś z łapami się pchał.

Gabi faktycznie dzisiaj milczy:confused:
No i ciekawe jak tam Szczesliwa:confused:
Chyba niedługo trzeba bedzie założyć nowy wątek, na którym będą wieści z porodówek i gratulacje:tak:

Na obiad dzisiaj bede robiła pierogi leniwe, pierwszy raz, więc mam nadzieje że wyjdą, podobno nie ma nic prostszego;-)

Hej, zaraz poczytam co u Was.
Gabi milczała,bo się z dzieckiem bawiła,dzisiaj odpukać ok.Grzecznie się bawił,więc pedagogicznie nagradzałam swoją uwagą.Bo fakt u rodziców to było tak,że chcieli mieć święty spokój,a jak rozrabiał to był w centrum uwagi,a,że bystre dziecko mam to wiadomo:-p
Na razie.

Skukanka,przy astmie trzeba się starać normalnie żyć.Jak z każą chorobą czasem są ograniczenia.Ale nie jest tak źle.Jak temu chłopcu ograniczają wysiłek,to tylko krzywdę mu robią:baffled: Ja wiele lat tańczyłam towarzyski:tak:
Nenius-zdrówka !!!
Do mnie w szpitalu,w domu też za bardzo nie przychodzili.Bo z góry krzyczałam i dostawałam białej gorączki.Na wszystko przychodzi czas,ja tez nigdy nie lecę do nikogo zaraz po porodzie,ani przez pierwsze kilka tygodni.
Didi i jak po wizycie?
A propos snów,to na wątku o bliźniakach jedna mama napisała,że już ma dzieci po tej stronie i są w domku.Może to Wam się śniło?:-D
Dzisia ja teraz osobiście nic nie robię:-p ale pranie i prasowanie to się u nas nigdy nie kończy.A co to będzie jak nas będzie 4?
No,nie pamiętam co jeszcze komu.
Miłego dnia.Papa.

Didi i jak po wizycie?

to tylko bylo USG..ale mala ok..podobno ma duza glowe:dry: i wazy juz 2386g i pani powiedziala ze bedzie wieksza od pierwszego dziecka..:sorry2:kurcze mlody nie wyszedl a co dopiero ona jak ma duza glowke :szok: al mam nadziejej ze bedzie ok..no i mniej wiecej widziala blizne na macicy po cc i jest niby wszystko ok...

ide jesc bo glodna jestem jak wilk

czy ja dobrze widzę, że mamy już kwietniowego bobasa? :-)
Sofik gratuluję z całego serca i życzę Wam dużo zdrówka :-) jakieś miejsce na gratulacje by się przydało :-)

Suuuuuuuuuuuuper.Gratuluję.
No to kwietniówki zaczęły się wreszcie szczęśliwie rozpakowywać:-D
I...nie ja jestem pierwsza:-p

reklama
No,nie wiem czy powinnam pisać...
Ale całkiem przypadkiem,na innym forum znalazłam,że Stysiapysia (bo ten sam nick,suwaczki i avatarek),która jest na liście kwietniówek urodziła 3 dni temu martwą córeczkę:no:

Do góry