reklama
No,nie wiem czy powinnam pisać...
Ale całkiem przypadkiem,na innym forum znalazłam,że Stysiapysia (bo ten sam nick,suwaczki i avatarek),która jest na liście kwietniówek urodziła 3 dni temu martwą córeczkę
To prawdziwa tragedia dla rodziców:---(
Ale całkiem przypadkiem,na innym forum znalazłam,że Stysiapysia (bo ten sam nick,suwaczki i avatarek),która jest na liście kwietniówek urodziła 3 dni temu martwą córeczkę
:---(
Cześć dwupaczki.
Ja dzisiaj tez od rana latam hehhehe o ile to mozna nazwac lataniem.Tyłek w auto i pojechała Najpierw byłam zostawić troche siusików i krwi na badania,potem śniadanko i posprzatalam mieszkanko i znow pojechalam ale tym razem do banku.Mam zamiar w koncu w tym tygodniu wybrac sie po reszte zakupów żeby móc spakowac torbe dla siebie i młodego ;-)
Obiadek mam ugotowany tylko makaron dogotuje ale to jak M wróci z pracy.
Co do szczęśliwej to czekam na wiadomości.Pisałam dzisiaj do niej smska.Jak tylko bede cos wiedziec od razu wam napisze.
Ja mam wizyte w czwartek,mam nadzieje ze zobacze jak młody podrósł.
Ojejku dopiero docztałam o stysiapysia.Jaka tragedia
Ja dzisiaj tez od rana latam hehhehe o ile to mozna nazwac lataniem.Tyłek w auto i pojechała Najpierw byłam zostawić troche siusików i krwi na badania,potem śniadanko i posprzatalam mieszkanko i znow pojechalam ale tym razem do banku.Mam zamiar w koncu w tym tygodniu wybrac sie po reszte zakupów żeby móc spakowac torbe dla siebie i młodego ;-)
Obiadek mam ugotowany tylko makaron dogotuje ale to jak M wróci z pracy.
Co do szczęśliwej to czekam na wiadomości.Pisałam dzisiaj do niej smska.Jak tylko bede cos wiedziec od razu wam napisze.
Ja mam wizyte w czwartek,mam nadzieje ze zobacze jak młody podrósł.
Ojejku dopiero docztałam o stysiapysia.Jaka tragedia
Ostatnia edycja:
didi
Fanka BB :)
to straszne:-( musi byc jej bardzo ciezko..nie wiem co napiac normalnie brak slow
sylvii
sylvii
czy ja dobrze widzę, że mamy już kwietniowego bobasa? :-)
Sofik gratuluję z całego serca i życzę Wam dużo zdrówka :-) jakieś miejsce na gratulacje by się przydało :-)
Ja również składam wielkie GRATULACJE i życzę duuuużo zdrówka dla mamusi i dzidzi!!!!:-)
reklama
Podziel się: