malutka_z_krk23
kwietniowa mamusia '09
nio a ja zostalam sama w domu
mezus poszedl na nocke do roboty, wiec znowu czeka mnie pare godzin w milczeniu
oj widze, ze faktycznie by pasowalo to liste z kontaktami odnowic, bo juz marzec wnet bedzie, a z tego co piszecie to moze byc roznie.. choc ja zycze wszystkim mamusiom, zeby dzieciaczki doczekaly rozsadnego terminu
Ma_Dunia nio to super, ze synus ma sie dobrze
teraz tylko uwazaj na ta szyjke, opoczywaj i nie przemeczaj sie
wiem, ze latwo sie mowi, bo ja tez bym pewnie nie wylezala, ale jak trzeba to trzeba.. dlatego wsumie tak podziwiam nasza Gabi, bo ona to jest zuch dziewczyna;-)
nio, a jesli chodzi o te wszystkie dysproporcje, hipotrofie itd to powiem wam dziewczynki, ze wydaje mi sie, ze trzeba byc pozytywnej mysli.. pamietacie jak kiedys pisalam o bratowej mojej kolezanki, ktorej dziecko mialo przestac sie rozwijac w polowie 6 miesiaca, a lekarze zoorientowali sie tydzien przed porodem, ze dzidzia nie rosla od tych 3 miesiecy prawie
nawet robili jej usg 2 dni przed porodem i to samo stwierdzili, a ona urodzila zdrowe dziecko i wazylo 3200
takze trzeba troszke wyluzowac, bo dodatkowe nerwy nic nie dadza, a lekarze tez potrafia niezle nastraszyc.. wiadomo kazdy jest inny.. tak jak wsrod doroslych sa otyli, chudzi, wysocy i szczupli tak wsrod naszych dzieciaczkow tez tak jest.. kazdy rozwija sie w swoim indywidualnym tempie i tyle
ja staram sie nastawiac mega pozytywnie i moze dlatego teraz tak pisze pelna optymizmu, zobaczymy co przyniesie ten moj pobyt w szpitalu i wtedy bedziemy sie martwic albo cieszyc.. nio ja np po dzisiejszym poscie Frezji o jej synusiu, ktory wazy 3500g powinnam wpasc w mega dola, bo nasz w 35tyg wazy ok 2100g.. narazie mysle pozytywnie, moze mam dobry dzien
sama niewiem, ale z takim mysleniem jest mi jakos latwiej poki co

oj widze, ze faktycznie by pasowalo to liste z kontaktami odnowic, bo juz marzec wnet bedzie, a z tego co piszecie to moze byc roznie.. choc ja zycze wszystkim mamusiom, zeby dzieciaczki doczekaly rozsadnego terminu

Ma_Dunia nio to super, ze synus ma sie dobrze

nio, a jesli chodzi o te wszystkie dysproporcje, hipotrofie itd to powiem wam dziewczynki, ze wydaje mi sie, ze trzeba byc pozytywnej mysli.. pamietacie jak kiedys pisalam o bratowej mojej kolezanki, ktorej dziecko mialo przestac sie rozwijac w polowie 6 miesiaca, a lekarze zoorientowali sie tydzien przed porodem, ze dzidzia nie rosla od tych 3 miesiecy prawie