reklama
malagosiak.p
Zaangażowana w BB
Moja córeczka jak się urodziła to ażyła 3450g i miała 52 cm a wydawała mi się taka maleńka... Tak obawiałam się o nią że jej krzywdezrobię np przy przewijaniu-nie miałam wcześniej tak bliskiego kontaktu z noworodkiem..Teraz już wiem co i jak więc mam mniejsze obawy.
szczesliwa
Fanka BB :)
bo te maluszki tak szybko rosna...nawet chyba za szybko...
malutka_z_krk23
kwietniowa mamusia '09
oj ja tez sie tego boje, ze takiej kruszynce mozna latwo zrobic krzywde:-( nio, ale jakos to musi byc;-)
sylvii
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny za odpowiedź w sprawie cieśnienia. No to moje wychodzi całkiem normalnie.:-)
Wszystkim chorowitką życzę dużo zdrówka, a tym co muszą leżeć wytrwałości w leżakowaniu, ja musiałam weekend leżeć i już miałam dosyć
Tym co mają jutro wizyty - życzę powodzenia i samych dobrych wieści;-)
Dobranoc i spokojnej nocki życzę:-)
Wszystkim chorowitką życzę dużo zdrówka, a tym co muszą leżeć wytrwałości w leżakowaniu, ja musiałam weekend leżeć i już miałam dosyć

Tym co mają jutro wizyty - życzę powodzenia i samych dobrych wieści;-)
Dobranoc i spokojnej nocki życzę:-)
Nasze dwa byly male bo wczesniaki. Siostry cora (jej pierwsze dziecko) 4kg i 59cm wiec kobitra niczego sobie.nio, ale wiecie ja jakos myslalam, ze takie noworodki troche wieksze sa;-) jakos wczesniej nie mialam kontaktu z takimi maluszkami, a jak sie oglada gazety to tam juz takie troche "wyrosniete" te dzieciaczkinio i takie bylo moje wyobrazenie na temat noworodkow, dlatego on wydawal mi sie taki malusi..
Ja rodze z Renata Alechnowicz. Slyszalam ze jest super, a o Twojej jeszcze wiecej pozytywów slyszalam wiec bedziemy w dobrych rekach. Niestety jak dzwonilam do Twojej byla juz zajeta (pewnie przez Ciebie :-)). Co do Zelaznej kilka kolezanek rodzilo, jadna nawet dojezdzala do wszystkich 3 porodow 100km zeby tam urodzic i wszystkie wniebowziete porodem, ochrona krocza i opieka poporodowa. Ja sie zdecydowalam tam bo maz bedzie mogl ze mna nocowac i corka mnie odwiedzac a to dla mnie wazne tym razemumówionajestem z p. Joanną Szeląg i gina też mam ze szpitalaCóreczke rodziłam w Międzylesiu -poród miałam super-2 godz na porodówce;-)więc wszystko było mi jedno gdzie rodzę, ale opieka poporodowa pozostawiła na mnie baaaardzo niemiłe ślady, dlatego postanowiłam teraz na Żelaznej, bo z opisów mojej kuzynki to właśnie opieka jest super!! Zawsze byłam przeciwna opłacaniu położnej ale tym razem i ja uległam
bo zalezy mi na tym szpitalu. Byłoby wspaniale się spotkać razem na porodówce- koniecznie musimy miec jakiś kontakt
:-)

reklama
malutka_z_krk23
kwietniowa mamusia '09
koga widze, ze z ciebie kibicka jest
ja swego czasu pamietam jak jezdzilam z mezusiem na mecze, bo mi sie atmosfera na stadionie podobala
tam moglam spiewac bezkarnie i mi nie mowil, ze falszuje
hi hi
klucha09 moj synus to od godziny mnie bombarduje;-) ale chyba mleko mu smakuje
hi hi bo po kazdym lyku zaraz dostaje kopa;-)

klucha09 moj synus to od godziny mnie bombarduje;-) ale chyba mleko mu smakuje

Podziel się: