reklama
szczesliwa
Fanka BB :)
moja sie uaktywnia po niezdrowym żarciu hahahaha

malutka_z_krk23
kwietniowa mamusia '09
nio a ja np wiem, ze jak sie objem za bardzo to synus bedzie spokojny
dzisiaj wariowal od rana do momentu dopoki nie zjadlam obiadku.. zupki pieczarkowej i plackow ziemniaczanych z sosem pieczarkowym
cos mnie tak na grzybki wzielo, a objadlam sie tak, ze ledwo ruszac sie moglam..
jesli chodzi co najbardziej synusia uaktywnia to chyba wlasnie mleko, sok pomaranczowy i czekolada
hi hi

jesli chodzi co najbardziej synusia uaktywnia to chyba wlasnie mleko, sok pomaranczowy i czekolada

na moje malenstwo nie ma sposobu na to aby siedzialo cicho za to wiem jak zozbestwic bestie. jak sie smieje automatycznie zaczyna kopac, kwasne i slodkie tez dziala. dziala tez to ze poloze reke na brzuchu jak jest cicho i po min lub dwoch zaczyna mnie kopac po rece
szczesliwa
Fanka BB :)
hihi moja reaguje na różne smaki chyba bedzie lubiała wcinac jak ja:-)
malagosiak.p
Zaangażowana w BB
sylvii dobranoc- miłych snów
niuni4 ja z moją położną sie umawiałm bardzo wcześnie a jak dzwoniłam wtedy do innych to też juz były zarezerwowane a ja umawiałam sie jakoś ok 5 listopada. Zdaje mi sie że niektóre kobietki już jak widzą 2 kreski na tescie to rezerwują położną- ja nie wiedziałam ze tak tzreba ale kuzynka mnie zmobilizowała. Strasznie sie ciesze ze takie warunki tam mają i mam nadzieję że opłacona położna i ginekolog ze szpitala "zagwarantują " mi ze mnie pprzyjmą.. A jask ja ci zazdroszcze że płaci twoja przychodnia- super!!!No u mnie niestety wszystko musze sama opłacać...już nawet rodzinie nie mówimy z meżem ile nas ten poród (łącznie z chodzeniem do gina prywatnie i badaniami) będzie kosztował bo pewnie by zaczęły sie komentarze..ach! Ale ja planuję poprzestać na dwojce dzieci i jak ma to być mój ostatni poród to niech wszystko będzie jak należy
! Co do szkoły rodzenia to niestety nie chodzę : / bo mąż dużo pracuje, a poza tym całkiem "niedawno" przeszliśmy już przez szkołę rodzenia jak byłam z córką w ciąży. Dodatkowo 3 tygodnie temu okazało sieże mam skurcze,skróconą szyjkę, założony pessar i muszę leżeć plackiem więc pewnie i tak bym nie mogłą chodzić. A kiedy podpisywałaś umowę- w którym tyg?? Mi położna kazała zadzwonić jutro bo dopierood 32 chyba mogą podpisywac formalne umowy..
niuni4 ja z moją położną sie umawiałm bardzo wcześnie a jak dzwoniłam wtedy do innych to też juz były zarezerwowane a ja umawiałam sie jakoś ok 5 listopada. Zdaje mi sie że niektóre kobietki już jak widzą 2 kreski na tescie to rezerwują położną- ja nie wiedziałam ze tak tzreba ale kuzynka mnie zmobilizowała. Strasznie sie ciesze ze takie warunki tam mają i mam nadzieję że opłacona położna i ginekolog ze szpitala "zagwarantują " mi ze mnie pprzyjmą.. A jask ja ci zazdroszcze że płaci twoja przychodnia- super!!!No u mnie niestety wszystko musze sama opłacać...już nawet rodzinie nie mówimy z meżem ile nas ten poród (łącznie z chodzeniem do gina prywatnie i badaniami) będzie kosztował bo pewnie by zaczęły sie komentarze..ach! Ale ja planuję poprzestać na dwojce dzieci i jak ma to być mój ostatni poród to niech wszystko będzie jak należy
reklama
malutka_z_krk23
kwietniowa mamusia '09
dziewczynki ja powoli sie zawijam do lozka, bo cos mnie kregoslup boli od siedzenia, a synus tak mnie skopal, ze az brzusio boli
najgorsze jest to, ze nie chce mi sie wogule spac, wiec pewnie z boku na bok sie bede krecic
zycze spokojnej i przespanej nocy
do jutra:-)

zycze spokojnej i przespanej nocy

Podziel się: