reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
ewelyn_m dzieki:-D hi hi kochana jestes:tak:
nio, a ja wam musze powiedziec, ze poki co wyluzowalam z tym szpitalem.. juz sie nastawilam duchowo, ze to tylko 4 dni i szybko zleci:tak: gorzej jak mi kaza siedziec dluzej to wtedy sie chyba zaplacze jak bobr:dry:
nio, ale poki co mam nadzieje, ze nic tam mi nie wynajda i szybciutko mnie do domu wypuszcza:tak: nio a oprocz tego poznam szpital i lekarzy, nio bo to ten szpital wybralam na porod;-) juz wiem, ze moj gin prowadzacy ma tam urlop, wiec pasowalo by poznac jakiegos innego, co bym, sie pewniej czula:tak:
nio i moze wsumie byc tak, ze oni przejmia nademna opieke, wiec z jednej strony to byloby lepsze bo bym sie przestala stresowac co z moim porodem.. bo poki co niewiem, co gdzie i jak:dry:
juz nie wspomne o tym, ze troche kaski by nam zostalo w kieszeni, bo nie musielibysmy placic za wizyty u mojego gina;-) zobaczymy co powiedza.. kaza wrocic do mojego gina, tez sie bede cieszyc, ze wszystko jest wporzadku z malym:tak:

No i znowu jestem:-)
Mialam jechac z mezem na zakupy ale pojechal sam,i dobrze bo za bardzo mi sie nie chcialo:happy:

Frezja no to juz duzego bobaska masz w brzusiu:tak: gratuluje no i uwazaj teraz na siebie!
Siruna tylko mi smaka narobilas...od dluzszego czasu chce mi sie faworkow:dry:ale juz poczekam pare dni i zrobie razem z mama i pewnie pochlone polowe:-)

Kurcze ja mam wizyte dopiero 13 marca i juz sie nie moge doczekac!Mam nadzieje,ze wszystko ok z dzidzia i z tym lozyskiem.Jestem ciekawa ile nasz synus urosl i przybral na wadze,ostatnio wazyl 1843g(32 tydzien) :happy:

mnie tez naszly faworki juz tydz temu ale jakos nie mam natchnienia ich zrobic
malutka dobrze ze nastawilas sie pozytywnie wzgledem szpitala
madzia pamietaj ze nie wazne ile wazy wazne ze zdrowy dzidzius.
ja nie wiem ile moje wazy wiem ze dobrze sie rozwija i jest zdrowe wiec nie wnikam w nic wiecej

Dziewczyny wiecie może czy niskie ciśnienie może być niebezpieczne w ciąży. Na ostatniej wizycie odstałam nakaz codziennego mierzenia ciśnienie, bo było za wysoki. A teraz 2 dzień mam jakieś niskie - tak mi się wydaje : wczoraj 113/69, dzisiaj 117/70

Dla entuzjastek seriali kryminalnych przypominam, że za chwilę na Polsacie zaczyna sie CSI: Kryminalne Zagadki NY

reklama
Dziewczyny wiecie może czy niskie ciśnienie może być niebezpieczne w ciąży. Na ostatniej wizycie odstałam nakaz codziennego mierzenia ciśnienie, bo było za wysoki. A teraz 2 dzień mam jakieś niskie - tak mi się wydaje : wczoraj 113/69, dzisiaj 117/70

Dla entuzjastek seriali kryminalnych przypominam, że za chwilę na Polsacie zaczyna sie CSI: Kryminalne Zagadki NY

z tego co sie oriętuje w ciąży sie cisnienie obniża

ja np mam 93/60, 102/67 itp;-)

Do góry