reklama
Spaczyna
Karolka mama Lolka Igorka
Mam pytanko do kwietnióweczek. Tak się zastanawiam nad zakupem łóżeczka.Kupiłyście już? Nie wiem czy nie za wcześnie jeszcze 2 miesiące ale ja jak coś sobie ubzduram to koniec podzielcie się swoimi refleksjami nad zakupomanią??? np. łóżeczek,wóżków itp.
ja łóżeczko już mam złożone :-) a za wózkiem jedziemy jutro, ja wolę nie zwlekać, zwłaszcza że od marca ponoć wszystko w PL dla dzieci idzie w górę o vat
Spaczyna
Karolka mama Lolka Igorka
no i mamy 1000 

Fawory Dla WAs!!!!!!
mniam mniam
te faworki to na cześć 1000 ;-)?
Ale bym zjadła takiego faworka 
Myślałam, że dzisiaj odpocznę a tu psikus... Przyszło nam dużo za wcześnie łóżko do sypialni i materac do łóżka i trzeba jak najszybciej skończyć ten pokój w którym ma być sypialnia
chociaż z drugiej strony to się cieszę bo to jakaś mobilizacja ;-)

Myślałam, że dzisiaj odpocznę a tu psikus... Przyszło nam dużo za wcześnie łóżko do sypialni i materac do łóżka i trzeba jak najszybciej skończyć ten pokój w którym ma być sypialnia

sylvii
Fanka BB :)
Witam nowe kwietnióweczki:-)
Ja wózeczek też mam już złożony i się wietrzy, bo śmierdzi nowością. Na mebelki dalej czekam i pewnie też będą śmierdziały
Frezja niezły klocuszek z Twojego synusia:-), ja mam wizytę 10.03 i też pewnie będzie już sporo ważył.
Co do tematu pracy to ja zamierzam z rok posiedzieć z małym. Do pomocy po porodzie mogę spokojnie liczyć na teściową, ale będę starała się sama zająć, tym bardziej, że K ma na mnie 2 tyg wolnego. I mam nadzieję, że poradzimy sobie sami. No chyba, że będę miała cc to wtedy może się okazać, że nie dam sobie rady i wtedy może na 2 tyg przyjedzie teściowa.
Ja wózeczek też mam już złożony i się wietrzy, bo śmierdzi nowością. Na mebelki dalej czekam i pewnie też będą śmierdziały

Frezja niezły klocuszek z Twojego synusia:-), ja mam wizytę 10.03 i też pewnie będzie już sporo ważył.
Co do tematu pracy to ja zamierzam z rok posiedzieć z małym. Do pomocy po porodzie mogę spokojnie liczyć na teściową, ale będę starała się sama zająć, tym bardziej, że K ma na mnie 2 tyg wolnego. I mam nadzieję, że poradzimy sobie sami. No chyba, że będę miała cc to wtedy może się okazać, że nie dam sobie rady i wtedy może na 2 tyg przyjedzie teściowa.
Viola1978
Fanka BB :)
A ja mam 30 lat. O dziecku myślałam już dawno i tak naprawdę nie studia (jedne, drugie i trzecie

i praca zaważyły na tym, że maluch pojawia się dopiero teraz. Decydujący był fakt, że dopiero 3 lata temu spotkałam swojego męża
Od razu wiedziałam, że jeśli dziecko to tylko z nim. Nad maluchem trzeba było jednak trochę popracować...Zajęło nam to ponad pół roku.
reklama
aha83
kwietniówka '09
jest 1000 hurrrrraaaaa 

Podziel się: