reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

ale się cieszę , że udało mi się na 1000 stronce wpisik dać!!!!

No i postów też mamy kochane 10 000!!!!!

Kurcze te faworki to tylko ślinotok u mnie wywołały!!!

Jutro walę po wałek i też chyba będę robić !!! :rofl2::rofl2:

reklama
nio pieknie:-D hi hi tysiac za nami:tak: teraz trzeba pomyslec o kolejnym rekordzie:-D hi hi do kwietnia to pewnie bedzie ze 2 tys;-)
Frezja nio to kawal chlopa ci rosnie:tak: gratuluje:-) nio i uwazaj na siebie, skoro gin ci powiedzial cos o tych 2 tygodniach;-)
nio a mi mezus powiedzial dzisiaj, ze tak cos dziwnie mi sie brzuch obnizyl:dry: ja mam nadzieje, ze to nie to o czym mysle.. ostatnio coraz bardziej mnie pobolewa podbrzusze, cos kluje itd:baffled: do tego wczoraj mi gin powiedzial, ze maly jest ulozony strasznie nisko i lezy sobie w polozeniu podluznym glowkowym.. z tego co moj lekarz mowil 3 tyg temu wtedy tez juz byl nisko i ulozony glowka w dol:tak: nio, a ja wczoraj z ciekawosci weszlam sobie na neta poczytac co to znaczy i tak dalej.. nio i cos tam pisalo, ze dzidzia sie tak uklada najczesciej miesiac przed porodem.. do tego ten tekst mojego mezusia o obnizonym brzuchu i sie wystraszylam troche:baffled: ale nic, zapukalam grzecznie do synusia go poprosilam grzecznie, zeby tak jeszcze ze 2 tyg przynajmniej zechcial pomieszkac w swojej prywatnej garsonierce i jeszcze troszke podrosl:-D hi hi mam nadzieje, ze mnie poslucha:tak:

ale nic, zapukalam grzecznie do synusia go poprosilam grzecznie, zeby tak jeszcze ze 2 tyg przynajmniej zechcial pomieszkac w swojej prywatnej garsonierce i jeszcze troszke podrosl:-D hi hi mam nadzieje, ze mnie poslucha:tak:

no kto by takiej świetnej mamy nie posłuchał!!! a mama ma sie nie denerwować i odpoczywać to i dziecko posłucha mamusi;-)

Frezja 3500 :szok::szok: ale duża dzidzia będzie :-)
Siruna dzięki za faworki :-)
A kto ogląda gotowe na wszystko? co z nimi ? już się skończyły?

A co do planów na przyszłość, to ja po urodzeniu idę na macierzyński, potem urlop zaległy i część bieżącego, no i w okolicach września, października trzeba będzie wrócić do pracy:-:)-(, a dzidzię podrzucać teściowej, która bedzie miała małe przedszkole, bo brat mojego P. ma dwójkę, jedno 3letnie - będzie chodzić do przedszkola, a drugie urodziło się w grudniu 08. No i tez mam nadzieję na krótszy dzień pracy ze względu na karmienie, a swoją drogą to nie chce żeby dziecko cały dzień siedziało z babcią, z moich wstępnych wyliczeń wynika, że będą to 4 h więc do przeżycia.
aha ja też mgr ekonomii :-), po studiach mama chciała żebym poszła na podyplomowe, ale nie miałam zapału, znalazłam pracę. Pracuję jako referent ds. księgowych, teraz awansowałam i jestem starszym :-D referentem. Przed ciążą pracowałam równo rok, a od października jestem na zwolnieniu, no i wiem, że wracać do pracy na szczęście mam po co, tak przynajmniej mówi prezes, więc ok, ale i tak będę czegoś szukać, bo ta praca mnie nie satysfakcjonuje... nieskromnie powiem, że za dobra jestem do niej ;-)

A kto ogląda gotowe na wszystko? co z nimi ? już się skończyły?

Spaczyna ja oglądam :tak: ale ściągam z neta. Teraz leci 5 sezon w Stanach,a w Polsce to nawet nie wiem.Ja sobie oglądam od początku i jestem teraz na końcówce 3 sezonu :happy:

O i w ramach przypomnienia idę sobie herbatkę zrobie i obejrzę jeden odcinek

reklama
Do góry