Frezja 3500

ale duża dzidzia będzie :-)
Siruna dzięki za faworki :-)
A kto ogląda gotowe na wszystko? co z nimi ? już się skończyły?
A co do planów na przyszłość, to ja po urodzeniu idę na macierzyński, potem urlop zaległy i część bieżącego, no i w okolicach września, października trzeba będzie wrócić do pracy:-

-(, a dzidzię podrzucać teściowej, która bedzie miała małe przedszkole, bo brat mojego P. ma dwójkę, jedno 3letnie - będzie chodzić do przedszkola, a drugie urodziło się w grudniu 08. No i tez mam nadzieję na krótszy dzień pracy ze względu na karmienie, a swoją drogą to nie chce żeby dziecko cały dzień siedziało z babcią, z moich wstępnych wyliczeń wynika, że będą to 4 h więc do przeżycia.
aha ja też mgr ekonomii :-), po studiach mama chciała żebym poszła na podyplomowe, ale nie miałam zapału, znalazłam pracę. Pracuję jako referent ds. księgowych, teraz awansowałam i jestem starszym

referentem. Przed ciążą pracowałam równo rok, a od października jestem na zwolnieniu, no i wiem, że wracać do pracy na szczęście mam po co, tak przynajmniej mówi prezes, więc ok, ale i tak będę czegoś szukać, bo ta praca mnie nie satysfakcjonuje... nieskromnie powiem, że za dobra jestem do niej ;-)