reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
No nistety nie. mialam umowe do konca pazdziernika ale jak poszlam z powodu zagrozenia ciazy:szok: na L4 to mi przedłużyli umowę tylko do dnia porodu.... niestety takie prawo w Polsce, które chroni młode mamy:))):baffled:

no to faktycznie nieciekawie, ale napewno sobie coś znajdziesz i bedzie wszytsko dobrze:tak:

a ja najadłam sie lodami pycha...nadal ful kurzu ale fachowiec konczy już sciany w łazience...ulga...jak mu to pieknie szybko idzie!:-)

dziewczyny ktorye niepodaly mi jeszcze kontaktow ktore beda potrzebne nam wrazie nieobecnosci aby dac znac cos ie dzieje itd..prosze o wiadomosci na priva
nick..imie..adres email..nr. tel i gg

jesli dzisiaj dostane jakas iosc to wysylam wieczorem liste zaktualizowana tym co daly na maila chyba ze wolicie aby ona pojwila sie na zamknietym
wiec tym samym prosze o dopisanie sie osob ktore niemaja dostepu w odpowiednim temacie do listy

Dziewczyny powiedzcie mi o co chodzilo didi?tzn ja bym chciala miec wasze kontakty ale ne wiem co i jak...cos nie kumata jestem:baffled: no zreszta nowa jestem wiec mam nadzieje wybaczycie i przymkniecie oko na moja glupote:-)

Tyle się spisałam i zamknęłam se strone :wściekła/y:

Melduję się po wizycie.
Wszystko zamknięte, moje skurcze i bóle to już te przewidujące poród :szok: i jak gin określił to tak się dzieje ok 2tyg przed porodem :tak: Mój "mały" waży- uwagaaaa- 3500g :szok: masakra ale wiedziałam że sporo urusł bo ostatnio czuję go pod samymi cyckami.

Lecę doczytać bo naskrobałyście nieźla- 1000 będzie dziś jak nic :tak:

Czytam, czytam, a końca nie widać, zrobię sobie króciutką przerwę, bo muszę iść coś nalać do picia, bo mi zaschło w gardle,

Siruna wszystkiego najlepszego z okazji imienin
Auliya wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
no i przede wszystkim szybkich i bezbolesnych porodów :-)

Gabi Auliya, niuni4 też dołączam do grona rybek :tak:

3500?? o boze ale maly klocek bedzie. wow powodzenia kochana

madzia1989 didi chodzilo o to aby dac swoje namiary tel, email i gg czy cos aby miec kontakt w razie rozpakowywania sie. jak wyslesz na priv to ona ci wysle nasze kontakty

hejka dziewczyny:)
ja już po badaniu.
Z dzidzia wszystko ok wazy około 2700 g, łożysko ok, serduszko ok, :rofl2:
co do szyjki to się skróciła z 2,8 cm do 2,4:szok: jest miękka i otwarta na 0,5 palca:szok:
zalecenie leżeć , leżeć i leżeć jeszcze wytrzymać 2 a najlepiej 3 tygodnie. Później już mogę rodzic:-D ginekolog miała nadzieje ze się poprawi ale mówi ze nie jest tak źle:tak:
a wiec leże i gadam do uzi żeby poczekała na urodziny Marlenki di 22 marca:rofl2:

reklama
Do góry