reklama
No nistety nie. mialam umowe do konca pazdziernika ale jak poszlam z powodu zagrozenia ciazyna L4 to mi przedłużyli umowę tylko do dnia porodu.... niestety takie prawo w Polsce, które chroni młode mamy
))
![]()
no to faktycznie nieciekawie, ale napewno sobie coś znajdziesz i bedzie wszytsko dobrze

szczesliwa
Fanka BB :)
a ja najadłam sie lodami pycha...nadal ful kurzu ale fachowiec konczy już sciany w łazience...ulga...jak mu to pieknie szybko idzie!:-)
madzia1989
Mama Dominisia
dziewczyny ktorye niepodaly mi jeszcze kontaktow ktore beda potrzebne nam wrazie nieobecnosci aby dac znac cos ie dzieje itd..prosze o wiadomosci na priva
nick..imie..adres email..nr. tel i gg
jesli dzisiaj dostane jakas iosc to wysylam wieczorem liste zaktualizowana tym co daly na maila chyba ze wolicie aby ona pojwila sie na zamknietym
wiec tym samym prosze o dopisanie sie osob ktore niemaja dostepu w odpowiednim temacie do listy
Dziewczyny powiedzcie mi o co chodzilo didi?tzn ja bym chciala miec wasze kontakty ale ne wiem co i jak...cos nie kumata jestem

Tyle się spisałam i zamknęłam se strone 
Melduję się po wizycie.
Wszystko zamknięte, moje skurcze i bóle to już te przewidujące poród
i jak gin określił to tak się dzieje ok 2tyg przed porodem
Mój "mały" waży- uwagaaaa- 3500g
masakra ale wiedziałam że sporo urusł bo ostatnio czuję go pod samymi cyckami.
Lecę doczytać bo naskrobałyście nieźla- 1000 będzie dziś jak nic

Melduję się po wizycie.
Wszystko zamknięte, moje skurcze i bóle to już te przewidujące poród

Lecę doczytać bo naskrobałyście nieźla- 1000 będzie dziś jak nic

Spaczyna
Karolka mama Lolka Igorka
Czytam, czytam, a końca nie widać, zrobię sobie króciutką przerwę, bo muszę iść coś nalać do picia, bo mi zaschło w gardle,
Siruna wszystkiego najlepszego z okazji imienin
Auliya wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
no i przede wszystkim szybkich i bezbolesnych porodów :-)

szczesliwa
Fanka BB :)
i ja jestem rybką! :-)
3500?? o boze ale maly klocek bedzie. wow powodzenia kochana
madzia1989 didi chodzilo o to aby dac swoje namiary tel, email i gg czy cos aby miec kontakt w razie rozpakowywania sie. jak wyslesz na priv to ona ci wysle nasze kontakty
madzia1989 didi chodzilo o to aby dac swoje namiary tel, email i gg czy cos aby miec kontakt w razie rozpakowywania sie. jak wyslesz na priv to ona ci wysle nasze kontakty
hejka dziewczyny
ja już po badaniu.
Z dzidzia wszystko ok wazy około 2700 g, łożysko ok, serduszko ok,
co do szyjki to się skróciła z 2,8 cm do 2,4
jest miękka i otwarta na 0,5 palca
zalecenie leżeć , leżeć i leżeć jeszcze wytrzymać 2 a najlepiej 3 tygodnie. Później już mogę rodzic
ginekolog miała nadzieje ze się poprawi ale mówi ze nie jest tak źle
a wiec leże i gadam do uzi żeby poczekała na urodziny Marlenki di 22 marca
ja już po badaniu.
Z dzidzia wszystko ok wazy około 2700 g, łożysko ok, serduszko ok,

co do szyjki to się skróciła z 2,8 cm do 2,4

zalecenie leżeć , leżeć i leżeć jeszcze wytrzymać 2 a najlepiej 3 tygodnie. Później już mogę rodzic

a wiec leże i gadam do uzi żeby poczekała na urodziny Marlenki di 22 marca

reklama
Mój "mały" waży- uwagaaaa- 3500gmasakra ale wiedziałam że sporo urusł bo ostatnio czuję go pod samymi cyckami.
No no kochana!
Podziel się: