reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
No to cześć jestem znowu, juz zdążyłam przyjść z pracy zrobić pranko i zjeść obiadek, ale i tak cały czas jem tosty lekka przesada z mojej strony.może mi przejdzie.Rzeczywiście trochę forum uzaleznia. Ale trochę posidze i uciekam bo mąż się zdenerwuje że nie mam wiecznie dla niego czasu,prac,komputer itp.

a ja wlasnie wcinam muj sos seczuanski z kurczaczkiem i ryzem,:-p tu z wami bo muj zostal dluzej w pracy.:zawstydzona/y:
no cuz trudno trzeba bedzie mu odgrzac puzniej. mam tylko nadzieje ze nie przesadzi i do 22 nie zostanie w robocie:angry:

malagosiak.p - ja niepracująca najchętniej bym została. I to nie z lenistwa, ale nie chciałabym mojego maluszka zostawiać ;) Pewnie po obronie mgr w październiku zacznę się rozglądać za pracą, no bo z czegoś żyć trzeba. Pożyjemy zobaczymy ;)
Siruna - Wszystkiego najlepszego z okazji imienin!
Auliya - dużo zdrówka i szczęścia i spełnienia marzeń!

Dzisiaj robię spaghetti :tak:

Ja witam ponownie:-)
Kucze nie bylo mnie troche czasu i tyle musialam znowu nadrabiac:baffled: ale 1000 juz sie zbliza i niedlugo przebijemy:-)

Siruna wszystkiego najlepszego z okazji imienin!!!
Auliya wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!

Ancia38 witam w gronie kwietniowek:happy:

Ja chyba zamalo pije z tego co widze bo wychodzi mi jakies niecale 2 litry dziennie!!! ale i tak chodze do lazienki co chwile praktycznie:baffled:
Co do tych wiekszych zakupow to dzisiaj przyszedl nam wozek:-) tak sie doczekac niemoglam i juz jest!Bardzo mi sie podoba,chociaz kolor maz wybieral i niebylam zadowolona no ale teraz juz jest ok.Moj K. tak sie rozpedzil,ze juz chcialby na spacery chodzic:-Dno a jak go skladal to tak fajnie wygladal:-) Co do lozeczka jeszcze nie mam zakupionego i nawet zamowionego ale moze sie jakos zbierzemy,pojezdzimy i kupimy jakies ladne:tak:

Jesli chodzi o tesciow to moi mieszkaja podemna:baffled: nie mam do nich nic bo nic mi nie zrobili,zawsze sa dla mnie mili,pytaja jak sie czuje itd jemy obiady niekiedy razem,tesciowa kupuje mi rozne rzeczy ale jakos nie moge sie przyzwyczaic do nich i nie wiem ile mi zajme oswajanie sie z nimi.Mimo tego,ze naprawde sa wporzadku nie chce z nimi byc w pierwsze dni zycia naszego dzidziusia i dlatego mam nadzieje,ze bede rodzic w Krakowie i bede przy moich rodzicach.

Ja chyba niedlugo na zakupy pojade z mezem a pozniej no coz...moze jeszcze wpadne:happy:

No to dziewczynki milego i spokojnego wieczorku Wam zycze:-)

widze, ze produkcja postow idzie pelna para:-D hi hi

Siruna i Auliya oczywiscie wszystkiego naj naj naj
:-)

nio, a mnie tak zmeczylo zalatwianie wszystkich spraw, ze usnelam i obudzilam sie dopiero teraz:dry: jak nigdy.. przeciez wcale nie sypiam popoludniu:szok: nio i teraz pewnie pol nocy nie bede mogla spac:baffled: nio nic lece zrobic jakies capucinko, bo cos mnie glowa boli:dry:
a tempo pisania dzisiaj jest obledne;-) par godzinek mnie nie bylo, a tu juz prawie 1000 zrobiony:tak:
nio i tak mi wpadlo teraz do glowy.. ciekawe co ze skukanka:confused: juz sie tyle czasu nieodzywa:-( miejmy nadzieje, ze wszystko dobrze u nich:tak:

ja nie pracuje...tzn. teraz jeszcze na L4 jestem ,ale umowe mam tylko do porodu wiec po macierzynskim berobotna bede no i bede musiala cos szukac, niestety sytuacja finansowa nie pozwala na zajmowanie sie domkiem:zawstydzona/y:

a nie przedłużą ci umowy?? ja mam taką samą sytuacje umowe mam do konca sierpnia ale już wiem że na mnie czekająi umowe bede miała przedłużoną, jest teraz dziewczyna za zmie ale ma umowe o dzieło

reklama
a nie przedłużą ci umowy?? ja mam taką samą sytuacje umowe mam do konca sierpnia ale już wiem że na mnie czekająi umowe bede miała przedłużoną, jest teraz dziewczyna za zmie ale ma umowe o dzieło

No nistety nie. mialam umowe do konca pazdziernika ale jak poszlam z powodu zagrozenia ciazy:szok: na L4 to mi przedłużyli umowę tylko do dnia porodu.... niestety takie prawo w Polsce, które chroni młode mamy:))):baffled:

Do góry