reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

cześć dziewczyny

uff doczytałam:-D

widzę, że plaga mężów informatyków:-D mój też z zawodu, z wykształcenia bardziej elektrotechnik - więc jak w czasie budowy wymyślił okablowanie domu, przekaźniki i niewiadomo jakie cuda to elektryk przeżył załamanie nerwowe:-D ale mojego laptopa mu w życiu nie dam jak coś pogrzebie to ja potem nie wiem co się dzieje:-p

co do tv i seriali - tv w zasadzie nie oglądamy :dry: tylko jeden serial: Californication - jest niezły:-D staramy się pamiętać ,żeby tv na niego włączyć no i m. turnieje tenisowe ogląda bo był kiedyś zawodowym tenisistą, ja uwielbiałam dosłownie jeszcze lostów (z płyty oglądaliśmy) i w miarę prison break też z płyty, a jeszcze jak byłam na studiach to namiętnie oglądałam - Brzydulę - tzn. ten południowoamerykański oryginał - pierwowzór - była rewelacyjna!, autentycznie pełna humoru, jedyna latynoamerykańska telenowela z dowcipem zamiast śmiertelnej powagi
Maks po kilkudniowej fascynacji telewizją w wieku około roku też nie ogląda - bajkę max 10 min ale musi być mocno zmęczony, za to bajek czytanych może nawet 40 min słuchać:sorry2:
wieczorami najbardziej lubimy radio, albo przesłuchiwanie jakichś nowych płytek + gazeta i komp - często jeszcze wieczorami domek urządzamy :-D wczoraj zasłony do północy przycinaliśmy, obrazów czekających od roku na powieszenie nie liczę, ale dojrzewają do swoich miejsc

manja -mój też mi mecz Lecha zapowiedział - ale na szczęście poprzestanie na tv;-) więc krócej go "nie bedzie";-)

mandarynka - poznańska sknera jestem, wszyyyystko korzystnie sprzedałam:-D (a tak na serio to nie miałam gdzie trzymać i nie lubię trzymać rzeczy aktualnie zbędnych)

powodzenia na wizytach !

Ostatnia edycja:
reklama
koga ja tez lubie Californication :-)

a i oglądam Gotowe na wszystko ale ost. nie było wiec musze sprawdzic czy godziny emisji nie zmienili...

Gabi niemartw sie:tak:
gotowe na wszysko to nawet moj brat oglada:-)a ja juz nastepny sezon w orginale wciagam bo z neta sciagam, oj bedzie sie dzialo:-D

i ja sie z wami witam moje drogie kwietnioweczki:-)

Gabi
mam nadzieje, ze to nie to o czym myslisz:tak: trzymam kciuki mocno zacisniete, a ty lez kochana spokojnie i napewno wszystko bedzie dobrze;-)
Margaret80 zycze szybkiego powrotu do dobrego nastroju:tak: jesli chodzi o wozek to faktycznie nachodzic sie trzeba.. my z mezusiem tez zwiedzilismy pare sklepow i ciagle cos bylo nie tak.. a to kolka, a to raczka, a jak juz nam sie podobal to cena nie taka:dry: wkoncu trafilismy do jednej hurtowni, weszlismy i pierwszy wozek ktory nam kobieta pokazala okazal sie tym wymarzonym:tak: takze i wam zycze udanego polowania na mercedesa dla dzidzi;-):-D hi hi

nio a u mnie dzien od rana aktywnie;-) wstalismy, szybka kawka i na miasto.. teraz dopiero wrocilismy i zaraz pewnie za dalsze sprzatanie sie bede brala:tak: choc wsumie natchnienie dzisiaj jakos mniejsze niz wczoraj, ale zaraz wejde na marcoweczki to powera dostane:-D hi hi

zycze wszystkim udanych wizyt u lekarzy i na usg;-):-) a reszcie spokojnego i cieplego dnia:-)

Wreszcie udało mi się skończyć szalik dla syna:happy2:. Idę wziąć prysznic i trzeba powoli zacząć się szykować na wizytę u lekarza a z ułożeniem włosów i makijażem jednak chwilkę się schodzi :-(. Miłego popołudnia dziewczyny.

reklama
ja kiedys oglądałam (i lubiałam) brazylijskie aż wstyd sie przyznac hihi ale te piekne kobitki...ubrania kolorystyka jakos mnie to fascynowało...:-)teraz to mi nawet brakuje takiego "porzadnego" peruwiańskiego seriala hahahaha:-D

Do góry