reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

powiem Ci kochana ze na wspolnej cos sie nudno zrobilo jak na moj gust wlansnie leci a ja sobie bb otworzylam bo mnie duzo bardziej wciaga

reklama
ja bym z chęcia napisała co słychac na wspólnej ale jak sie zabrałam za pisanie to nie pamietam jak maja na imie hihi:-)

nie wiem gdzie bym taki zapas zmieściła, chyba na parapecie za oknem, muszę kupować na bieżąco, a tak się składa że mam stracciatella :-) chyba posypie dodatkowa czekoladą i dodam orzechy i jeszcze syropu czekoladowego i zaraz zacznę ucztę. Takiego smaka narobiłyście.

teraz co na parapecie nic sie nie stanie tak zimno:-D

o jejku ale pyszności ale ty kusisz

ja sobie chciałąm zrobić bitą śmietane z owocami ale teściowa zepsuła mi mikser a malakser swój zabrała i nic nie mam:-(

ide z psem na spacer

jak zwykle wchodze i pisze tu o jedzeniu :D Ostatnio lodami raczyłam się prawie codziennie do tego bita śmietana i czekolada mmmmmmmm niebo w gębie :-)

ale dziś lodów brak :baffled: za to zrobiła ja sobie pyszne placuszki ziemniaczane :-D mogła bym je jeść codziennie jutro pewnie też będą hehehe

ja tak w przerwie między serialami wpadłam a teraz uciekam bo m jak miłość się zaczyna :-)

miłego wieczorku dwupaczki

szok żebym musiał budzić i prosić psa żeby wyjść z nim na spacer:szok: co za rozpiszczony pies, a najgorsze jest to że ja go tak rozpuściłam aż boje sie pomyśleć co bedzie z dzieckiem:-D

Ja właśnie się wykąpałam, włosy umyłam i czekam aż K się obudzi, bo musi pazurki mi opciąć u nóg, bo mi już ciężko się nachylać. Poćwiczy na mnie to przy dzidzi nie będzie miał problemu. A ja uwielbiam oglądać wszystkie seriale kryminalne typu CIS:NY, MAIAMI,LV; W11, Doktor G, Detektywi itp.

Ja właśnie się wykąpałam, włosy umyłam i czekam aż K się obudzi, bo musi pazurki mi opciąć u nóg, bo mi już ciężko się nachylać. Poćwiczy na mnie to przy dzidzi nie będzie miał problemu. A ja uwielbiam oglądać wszystkie seriale kryminalne typu CIS:NY, MAIAMI,LV; W11, Doktor G, Detektywi itp.

Ja tez jestem maniaczka CSI i innych seriali kryminalnych....no i Dr.House :)

reklama
Do góry