reklama
szczesliwa
Fanka BB :)
ja bym z chęcia napisała co słychac na wspólnej ale jak sie zabrałam za pisanie to nie pamietam jak maja na imie hihi:-)
nie wiem gdzie bym taki zapas zmieściła, chyba na parapecie za oknem, muszę kupować na bieżąco, a tak się składa że mam stracciatella :-) chyba posypie dodatkowa czekoladą i dodam orzechy i jeszcze syropu czekoladowego i zaraz zacznę ucztę. Takiego smaka narobiłyście.
teraz co na parapecie nic sie nie stanie tak zimno
o jejku ale pyszności ale ty kusisz
ja sobie chciałąm zrobić bitą śmietane z owocami ale teściowa zepsuła mi mikser a malakser swój zabrała i nic nie mam:-(
ide z psem na spacer
jak zwykle wchodze i pisze tu o jedzeniu Ostatnio lodami raczyłam się prawie codziennie do tego bita śmietana i czekolada mmmmmmmm niebo w gębie :-)
ale dziś lodów brak za to zrobiła ja sobie pyszne placuszki ziemniaczane mogła bym je jeść codziennie jutro pewnie też będą hehehe
ja tak w przerwie między serialami wpadłam a teraz uciekam bo m jak miłość się zaczyna :-)
miłego wieczorku dwupaczki
ale dziś lodów brak za to zrobiła ja sobie pyszne placuszki ziemniaczane mogła bym je jeść codziennie jutro pewnie też będą hehehe
ja tak w przerwie między serialami wpadłam a teraz uciekam bo m jak miłość się zaczyna :-)
miłego wieczorku dwupaczki
aha83
kwietniówka '09
A ja nie mam polskiej telewizji ale ściągam sobie co nie co z neta, więc jestem z niektórymi serialami na bieżąco
sylvii
Fanka BB :)
Ja właśnie się wykąpałam, włosy umyłam i czekam aż K się obudzi, bo musi pazurki mi opciąć u nóg, bo mi już ciężko się nachylać. Poćwiczy na mnie to przy dzidzi nie będzie miał problemu. A ja uwielbiam oglądać wszystkie seriale kryminalne typu CIS:NY, MAIAMI,LV; W11, Doktor G, Detektywi itp.
Ja właśnie się wykąpałam, włosy umyłam i czekam aż K się obudzi, bo musi pazurki mi opciąć u nóg, bo mi już ciężko się nachylać. Poćwiczy na mnie to przy dzidzi nie będzie miał problemu. A ja uwielbiam oglądać wszystkie seriale kryminalne typu CIS:NY, MAIAMI,LV; W11, Doktor G, Detektywi itp.
Ja tez jestem maniaczka CSI i innych seriali kryminalnych....no i Dr.House
reklama
Podziel się: