aniolek20k
Fanka BB :)
ja własnie w pierwszej ciazy mialam takie rewolucje mala caly czas niedawala mi spokoju wciaz kopala wiercila sie i tak naokraglo a teraz tez tak zaczynalo byc a tu cisza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zeby to ode mnie zalezalo to co 2 tyg bym mogla chodzic i dzidzie ogladac i sluchac hehehe
ewka1983 ja tez 28 ide na usg z nadzieja, ze wkoncu poznamy plec:-) ja juz nie moge sie doczekac, bo faktycznie kupa czasu jeszcze.. ale pewnie w przyszlym tygodnu zaczne sie denerwowac, czy wszystko wyjdzie ok..
Wiatam i gratuluję. Moja dzidzia ma przyjść na świat według obliczen 3 dni po twojej.hej dziewczyny od jakiegoś czasu podglądam wasze forum i dzisiaj korzystając z okazji wpisuję się do was. moja dzidzia według wszystkich wyliczen ma pojawic sie 26 kwietnia, a ja juz nie moge sie jej doczekac:-)
Mam nadzije, że twoja dzidzia zrobila sobie leniuchowanie i dlatego nie czujesz kopniaczków. Ale zawsze lepiej iść sie upewnić i uspokoić. Nie bedziesz się potem martwić tylko spokojnie czekać , aż sie rozbryka:-)ja rowniez witam wszystkie nowe kwietnioweczki
u mnie dzis paskudna pogoda cala noc i teraz dalej leje deszcz jest strasznie zimno.
Dzisiaj popoludniu jade na usg bo zaczynam sie niepokojjic znowu przestalam czuc ruchy to juz 3 dzien, najpierw myslalam ze bydzie tak jak ostatnio ze dzidzia odpoczywa i potem znowu niebede mogla zasnac, ale dzis tej nocy to z bolu zasnac niemoglam bardzo zle sie czuje brzuch mnie boli i o 16 jade na usg dowiedziec sie co jest grane, naprawde zaczynam sie martwic oby to bylo moje przewrazliwienie.
ja też bym chciała jak najczęściej widzieć kruszynkę. Ale tu nawet jak bym chciała i się uparła to nie mam jak iść na USG. Bo tu USG jest robione tylko w odpowiednich tygodniach ciąży i konieccześć Babeczki
ja natomiast tak ok 3 grudnia idę na badanie...
żeby to ode mnie zależało to co 2 tyg bym mogla chodzić i dzidzie oglądać i słuchać hehehe
Hejka!!!
Ja wczoraj umówiłam się na USG na 4 grudnia i mam nadzieję, że nie będzie żadnych kłopotów ze sprzętem. Jak byłam na pierwszym USG to też chciałam płytke, ale coś tam ta holenderka tak zamieszana była, że w końcu się okazało, że płytka się nie nagrała.
No więc odliczam dni i czekam z niecierpliwością na ten wielki dzień, no i oczywiście mam nadzieje,że się dowiem kto to tam u mnie mieszka w brzuszku.
Nie mogę się doczekać pierwszego zakupu dla dzidzi, bo do tej pory jeszcze nic nie kupowałam.![]()