reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

hej dziewczyny od jakiegoś czasu podglądam wasze forum i dzisiaj korzystając z okazji wpisuję się do was. moja dzidzia według wszystkich wyliczen ma pojawic sie 26 kwietnia, a ja juz nie moge sie jej doczekac:-)

reklama
hej dziewczyny od jakiegoś czasu podglądam wasze forum i dzisiaj korzystając z okazji wpisuję się do was. moja dzidzia według wszystkich wyliczen ma pojawic sie 26 kwietnia, a ja juz nie moge sie jej doczekac:-)

Witaj osa_24 wśród wszystkich kwietniówek oczekujących również z niecierpliwoscią na swoje maleństwa :happy:

Witamy, witamy i do naszego grona zapraszamy :-D
A tak wogóle to sporo się nas nazbierało,nie?

martha_84, osa_24 witajcie :-)
alka303 ale Ci zazdroszczę tych zakupów :-) mój skarb jest strasznie uparty i mimo, że znamy już płeć to nadal nie pozwala mi nic kupować, bo to za wcześnie wrr ;-)

witaj wśród kwietniówek!!

ja mam termin na 28 kwietnia ciekawe która z nas będzie pierwsza:-D

malutka i Malea naparwde boskie ubranka...:-):-):-)a gin nie pomyliła sie na pewno bo usg robilismy tez 4 d i z kazdej strony obejrzana dzidzia... wiec Gabi prosze!hihi pewnosc mam! babeczka do kt. chodze jak nie ma pewnosci nie mówi dlatego na przedostatniej wizycie nie powiedziała nic...mimo że sprzet ma swietny wolała sie wstrzymac...znajome które do niej chodziły też im trafiła hihi :-):-):-) ubranka własnie wisza i sie delektuje ich widokiem sama słodycz...ale najzwazniejsze dla mnie że zdrowa to moja córa:-):-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
znowu witam sie z rana:-)
martha_84, osa_24 witam nowe kwietniowe mamusie, fajnie ze jest nas coraz wiecej:-)
alka303 nie dziwie sie, ze tak sie delektujesz tymi ubrankami:-) ja po kazdych zakupkach dla dzidzi ciesze sie jak male dziecko:-D hihi
a ja znowu cos kiepsko sie czuje.. kaszel, katar i krew z nosa od rana:baffled: wy tez tak macie, z ta krwia z nosa?? podobno to normalne w ciazy, ale zaczynam sie troche martwic:-(
a z pazurkami wczoraj byly niezle jaja:-) hi hi mial je maz obcinac, a jak przyszlo co do czego to stalam nad nim i dyrygowalam.. zeby byl delikatny, zeby uwazal, zeby inaczej trzymal nozyczki:-D hi hi i chyba braklo mu cierpliwosci, bo wyszedl na chwile z pokoju pod pozorem naglej potrzeby napicia sie czegos:-) skonczylo sie to tak, ze obcinalismy je na zmiane, bo najpierw trzeba bylo szczeniaka wyciagnac z kojca i spowrotem uspic, a to troche trwalo:-) ale za to efekt wystrzalowy, manicure jak sie patrzy teraz maja:-D hihi

reklama
Hejka,

Witam serdecznie nowe kwietniowe mamusie.
Malutka, Ty to się masz z tymi psiulami fajnie, ja dopiero co oddałam moje szczeniaki a już mogłabym znowu mieć takie rozkoszne maluchy, super .

Z tą krwią z nosa to ja też miałam kilka razy ale mi samo przeszło.

Alka, gratuluję udanych zakupków.

My wczoraj wieczorkiem na wizycie u gin byliśmy, dzidziol zdrowy, duży i niezła wiercipięta nam rośnie.
Płeć potwierdzona na 100%- wymarzony synuś.
Mój mięśniak wczoraj był zupełnie niewidoczny, możliwe nawet że znikł.
Jestem bardzo szczęśliwa. A mąz zupełnie oszalał z radości.

Idę, może spróbuję jeszcze zasnąć.

Do góry