reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

^kawka^ witaj!:-):-):-)

aniaol ja też wspolczuje ci z tym dentysta - ale jak mus to mus!trzymam kciuki za reszte zębów!

a ja leniu****e ...jedyny minus że oko mi sie odnowiło ból itp ale wziełam leki kt. moge brac...i już dobrze jest- oko po wypadku rok temy przebita rogówka... wiec trzymajcie kciuki żeby nie bolało...

reklama
no i wrocilam dostalam leki rozkurczowe(nospe) mam brac przez tydzien a potem zobaczymy przy julce tez od 5 miesiaca bralam zastrzyki nospe bo skurcze dostalam, a z dzidzia wszystko wpozadku balam sie nawyrost ale po tym co przeszlismy to zrozumiale, ale mam jeszcze jedna wiadomosc moja dzidzia sie pieknie wystawila i juz wiemy ze Julia biedzie miala braciszka:)
a wiec SYNEK:-):-)

Aniołek gratuluje parki:tak:

Kawka witaj wśród naszych:-D i dobrze tu dziewczyny piszą teraz zacznie sie wszystko układać i będzie dobrze.
Ja też nie planowałem tej ciąży, dopiero co dostałam nową pracę kupiliśmy z mężem mieszkanie a potem codziennie słyszałam że nas na nie nie stać i po co nam to było (a mieszkamy z teściami - jeszcze 2 tyg;-)) i że jak frank skoczy do góry to sobie nie poradzimy ( i tak też sie stało) i codziennie miałam kłótnie z tego powodu:crazy: ale teraz zaczyna sie układać mąż bardziej o mnie dba już sie nie przejmuje jak to będzie musieliśmy trochę przypiąć pasa i tyle, musze urządzić całe mieszkanie 65m i zamówiłam okno i sie zastanawiam jak za nie zapłace :confused: a to jest nie ważne, najważniejsza jestem moje dziecko, ja i mój mąż (moja rodzina) mamy tylko siebie i musimy na sobie polegać i damy rade ze wszytskim a dziecko to coś pięknego i cieszę się że jest zdrowe i wszystko jest w porządku bo nie wiem czy będę jeszcze kiedyś obdarowana takim pieknym darem jakim jest ciąża.

Dobra kończe bo coś sie rozpisałam i sie rozczulam:happy:

pozdrawiam serdecznie i BĘDZIE DOBRZE

witajcie mamuśki,
ja byłam w niedziele na usg, i mimo ze to juz 19 tydzien nie wiadomo dalej cio mam w brzuszku. Lekarz coś cicho przębąkiwał że mu to na córcie wygląda, ale dalej czekamy na połówkowe na początku grudnia, wtedy moze juz w koncu sie dowiemy. Mamy płytke dvd z usg i teraz robimy seanse dla rodziny i znajomych ;-)
Ja w koncu zaczynam czuc energie II trymestru i zaczełam sprzątać mieszkanko i załatwiac wszystkie zaległe sprawy.

aniołku gartuluje synka! :-):-):-)

ewelyn_m ja tez teraz kupiłam mieszkanie, choc dzidzia planowana to wydatki tez czasem pzrerastają :) ale jak Bozia dała dzieci to i na dzieci da :-)a własne 4 kąty to inwestycja :-) za kilka lat bedziemy sie smiac z tego krachu na rynku bo dobrze na tym wyjdziemy-zobaczysz! i super że myslisz pozytywnie! rodzinka najważniejsza!

a ja oczy zakropie i ide spac - byle juz nie bolało...ech...

reklama
a ja znowu spac nie moge:baffled: zrobilam sobie kakalko, ktorego nie lubie, ale jakos tak mnie smak naszedl:-D i buszuje po internecie, ale ile mozna:-) hi hi
wczoraj wieczorem jakas niemoc mnie ogarnela.. kurcze jeszcze sie tak fatalnie nie czulam.. lezalam na lozku i czulam, ze nie mam sily podniesc ani reki ani nogi, a do tego glowa rozbolala mnie niemilosiernie.. mezus troche sie wystraszyl, wiec niechce wiedziec jak zle musialam wygladac:baffled: lezalam i tylko przeburkiwalam, ze sie zle czuje.. teraz niby juz jest dobrze, ale glowa znowu cos mnie zaczyna bolec..
aniolek ciesze sie, ze wszystko wporzadeczku, nio i gratuluje synusia:-)

Do góry