reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Witajcie
ja też coś ostatnio mam mało czasu na pisanie ale staram się podczytywać na bieżąco.
Gratuluję tym co już znają płeć:-D
A ja właśnie dziś mialam niespodziewaną wizytę u gina bo się okazało że cytologia mi źle wyszła. Na szczęście to nic strasznego i dostałam jakieś tam czopki tylko.
Generalnie mam jakieś kiepskie samopoczucie, czasem tylko jak poczuję kopniaczka to lepiej jest na chwilkę.
Pozdrowionka dla Was:-)

reklama
Hej dziewczyny! Mam termin na 5 kwietnia i już nie mogę się doczekać, bo będziemy mieli synusia - Aleksandra!!!!!!:tak:

Ostatnia edycja:
Witam :-)
Ja dziś jestem jakaś marudna. Uch i nie chce mi się nawet iść do kuchni robić obiadu. Najchętniej to bym se tak leżała i przełączała kanały w tv. Tylko maluszek się domaga dożywiania. Ostatnio straszny głodomór jestem i chyba zaczynam przybierać na "wartości" :-)
A maluszek tylko czasem mnie tam bultnie od środka i daje znać o sobie.
A dziś przeglądałam allegro w poszukiwaniu podpowiedzi dla rodzinki. Bo chcą pokupować mi prezencik i maluszkowi i wysyłam mamie w razie co by delikatnie podpowiedziała co mi się podoba albo co bym chciała.

Witam!!

Oj choroba mnie zbiera:baffled: po wczorajszej pracy już mój organizm chyba sie oddzywa, w nocy miałam gorączkę, katar mnie męczy i gardło boli :-( i jeszcze w pracy sie tłuką bo są remonty i głowa mi zaraz pęknie:hmm:

a dzisiaj maleństwo czuje jak nigdy non stop sie rusza chyba że są takie hałasy i chyba mu to przeszkadza:happy:
acha jutro zaczyna mi sie 5mc:-)
oj jeszcze 30 minutek i spadam do domku do łóżeczka jeszcze do cioci po syrop z cebuli skocze i do wyreczka :tak:

pozdrawiam

margaret80, ewelyn_m szybkiego powrotu do zdrowka zycze:-)
alka303 ale ci zazdroszcze, ze juz wiesz jakie ubranka kupowac, bo mi narazie nic innego nie pozostaje jak kupowanie ubranek "uniwersalnych".. a bylismy dzisiaj z T na zakupach i widzialam, pare fajnych malych sukieneczek:-) takze napewno slodkie te twoje ubranka;-)

reklama
Becik14 bardzo serdecznie Cię witamy w naszym gronie.
Pierwszego posta napisałaś w wątku gdzie My nie piszemy a jeden post wyżej jest wpis założycielki wątku

bardzo proszę o wiadomości o terminach na priva tak jak jest napisane na samej górze..a nie ciagle wątek jest zaśmiecany innymi postami tutaj ma być tylko lista kwietniówek i nic wiecej!!!!!!!!!!!!!!!!!

Prosimy bardzo o pisanie w odpowiednich do danego tematu- przeznaczonych wątkach. Gdy same nie będziemy się stosowały do tego to będziemy miały jeden wielki bałagan.

Więc zapraszamy na pogaduchy właśnie tu :tak: itp
Pozdrowionka.

kochana jestes Frezju..juz do niej napisalam na priva aby usunela swoj wpis bo dodalam ja do listy juz

Do góry