reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

Witajcie
ja też coś ostatnio mam mało czasu na pisanie ale staram się podczytywać na bieżąco.
Gratuluję tym co już znają płeć:-D
A ja właśnie dziś mialam niespodziewaną wizytę u gina bo się okazało że cytologia mi źle wyszła. Na szczęście to nic strasznego i dostałam jakieś tam czopki tylko.
Generalnie mam jakieś kiepskie samopoczucie, czasem tylko jak poczuję kopniaczka to lepiej jest na chwilkę.
Pozdrowionka dla Was:-)

reklama
Hej dziewczyny! Mam termin na 5 kwietnia i już nie mogę się doczekać, bo będziemy mieli synusia - Aleksandra!!!!!!:tak:

Ostatnia edycja:
Witam :-)
Ja dziś jestem jakaś marudna. Uch i nie chce mi się nawet iść do kuchni robić obiadu. Najchętniej to bym se tak leżała i przełączała kanały w tv. Tylko maluszek się domaga dożywiania. Ostatnio straszny głodomór jestem i chyba zaczynam przybierać na "wartości" :-)
A maluszek tylko czasem mnie tam bultnie od środka i daje znać o sobie.
A dziś przeglądałam allegro w poszukiwaniu podpowiedzi dla rodzinki. Bo chcą pokupować mi prezencik i maluszkowi i wysyłam mamie w razie co by delikatnie podpowiedziała co mi się podoba albo co bym chciała.

Witam!!

Oj choroba mnie zbiera:baffled: po wczorajszej pracy już mój organizm chyba sie oddzywa, w nocy miałam gorączkę, katar mnie męczy i gardło boli :-( i jeszcze w pracy sie tłuką bo są remonty i głowa mi zaraz pęknie:hmm:

a dzisiaj maleństwo czuje jak nigdy non stop sie rusza chyba że są takie hałasy i chyba mu to przeszkadza:happy:
acha jutro zaczyna mi sie 5mc:-)
oj jeszcze 30 minutek i spadam do domku do łóżeczka jeszcze do cioci po syrop z cebuli skocze i do wyreczka :tak:

pozdrawiam

margaret80, ewelyn_m szybkiego powrotu do zdrowka zycze:-)
alka303 ale ci zazdroszcze, ze juz wiesz jakie ubranka kupowac, bo mi narazie nic innego nie pozostaje jak kupowanie ubranek "uniwersalnych".. a bylismy dzisiaj z T na zakupach i widzialam, pare fajnych malych sukieneczek:-) takze napewno slodkie te twoje ubranka;-)

reklama
Becik14 bardzo serdecznie Cię witamy w naszym gronie.
Pierwszego posta napisałaś w wątku gdzie My nie piszemy a jeden post wyżej jest wpis założycielki wątku

bardzo proszę o wiadomości o terminach na priva tak jak jest napisane na samej górze..a nie ciagle wątek jest zaśmiecany innymi postami tutaj ma być tylko lista kwietniówek i nic wiecej!!!!!!!!!!!!!!!!!

Prosimy bardzo o pisanie w odpowiednich do danego tematu- przeznaczonych wątkach. Gdy same nie będziemy się stosowały do tego to będziemy miały jeden wielki bałagan.

Więc zapraszamy na pogaduchy właśnie tu :tak: itp
Pozdrowionka.

kochana jestes Frezju..juz do niej napisalam na priva aby usunela swoj wpis bo dodalam ja do listy juz

Do góry