reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Hej :)

nie ma z kim gadać to sie nie odzywam, bo monologów nie lubię prowadzić :)

Do Lublina się niestety nie wybieramy, obecnie wylegujemy sie w deszczowym Karpaczu :) jutro koniec urlopu... i powrót do nieciekawej rzeczywistości...

buziaki :)

reklama
Cześć. :-)

Gosha tak myślałam, że gdzieś na urlop wybyliście. Mam nadzieję, że dobrze spędzacie czas mimo kapryśnej pogody. :tak:

Gosha oby ta rzeczywistość jednak okazała się lepsza!
My wróciliśmy po tygodniowym lenistwie w Pobierowie.
Dla Ciebie, by naładować baterie :p

Załączniki

• DSC00961.jpg
    DSC00961.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 36
Hej :)

Nadii Dzięki, piekny widok :)

A my troszkę pozwiedzaliśmy :) i nawet zdobywaliśmy szczyty, bo i na Śnieżkę się wdrapalismy... (ale zakwasy mam do dzisiaj), młoda dzielnie nam śpiewała całą drogę, oczywiscie w chwilach kiedy nie spała ;)

Witajcie!

Mam pytanie do mam dzieciaczków urodzonych w kwietniu, chciałam sie zapytac jakie rozmiary noszą / nosiły Was dzieciaczki jak miały 1.5 roku, chciałam kupic trochę rzeczy na wyprzedażach.
Chodzi mi o rozmiary spodenek, bluzeczek, kurtek.

Z góry dziękuję za odp. :-)

Pozdrawiam

Hej.
Cisza tu straszna i raczej nie da się tu nic rozruszać... więc będzie monolog ;D
Firmy chłopa już w zasadzie nie ma... na szczęście wyszliśmy w miarę na swoje i prawie wszystko udało nam się odzyskać. Nie wiemy jak będzie z rozwiązaniem umowy i świadectwem pracy, bo szef nie wie jak ma zamknąć firmę bo nie stać go na upadłość a to sp. z o.o. i jest zonk. Generalnie rozważamy rozwiązanie umowy ze skutkiem natychmiastowym z winy pracodawcy, a mamy do tego podstawy. Pojawiły się za to dwie inne firmy, które koniecznie chcą mojego W i cholera nie wiemy co zrobić... jak nic nie było to nie było, a teraz... masakra. Ostatni miesiąc to normalnie wiszenie na telefonie (w Karpaczu też non stop) i nerwy...
Waga już była poniżej 54 (jeden raz)... a teraz cały czas między 54,7-55,2 kg, niestety... ale cóż może tą reszte jeszcze zrzucę... 2-3 kg to już nie tragedia.
Jak się przesiądę na swój komputer to może wstawię zdjęcia z gór i woodstocku :)

reklama
hej Gosha
A tak się zastanawiałam, czy na Woodstocku będziecie, my nie dojechaliśmy, bo w piatek na weselu byliśmy, a w sobotę hmm lekko umierałam...
Co do chłopa pracy to masz babo placek... jak nie było to nie było, ale lepiej, że 2 opcje są niż brak. A jak u Ciebie, ktoś odpowedział na cv?
Z wagą i tak dobrze się trzymasz, a 2 kg to nie tragedia więc poradzisz sobie, na zdjęciach na nk bosko wygladasz, a Gaja już taaaaaka duża jest.
U nas jakoś leci dużo się nie zmienia, zZuza rośnie i gada jak nakręcona :p jedyny problem-dyduś, który obowiązkowo musi być do zaśniejcia, ale kuplela psycholog dziecięcy mówi, że bez stresu sama odrzuci, mam jej tylko tłumaczyć, a na siłe nie zabierać, no zobaczymy...

Pozdrowienia dla was PA

Do góry